İstanbulda İş Aranıyor [Software Engineer]
-
Not:Konu arkadaşım içindir.
Bilinen diller:Delphi, C türevleri, PHP, Android, iOS with DelphiNetwork ve kurumsal yapıda projeler geliştirmiş server ve client uygulamarında IOCP tekniği ile yüksek kapasiteli sunucular design edenAsıl odak noktası kurumsal ve complex projeler olan
-Örnek olarak : Assembly ile Counter-Strike oyununa Anti-Hile geliştirmiş League of Legends gibi bir kaç oyuna hack yapmış.DirectX ve OpenGL hook bilgisi olan
.Net teknolojileri ile ilgili proje geliştirmemiş fakat içerikten anlaşılacağı gibi zorlanacağı bir konu değildir. Net ve Java platformlarını tanıyan modern derleyicileri tanıyan birisidirAyrıca Linux ve Windows için cross-platform proje geliştirmiş biridirNot2:Lise mezunu,ailevi sebeplerden dolayı okuyamamış ve şuanda İstanbulda olan bir arkadaşım teşekkürler.
İletişim:Özel sebeplerden dolayı public etmiyorum (Şuan çalıştığı firma vs. felan ) Pm atabilirsiniz iletişim için -
:)
Allah tüm işsizlerin yardımcısı olsun..
iLLuMiNaTi tarafından 27/Nis/13 01:52 tarihinde düzenlenmiştir -
aslında çalışıyor :)
-
Yenii bir gün ve up.
-
işe her türlü girer az ilanlara bakınsın, 1000-1200 Lira + yemek - yol şeklinde bir sürü bulur. Fazlası bu referanslarla olmaz, bahsettiğim yerler de arkadaşı denemek isteyeceklerdir çünkü biliyorum ediyorumlar çok muallakta, 1 ayda oradan çıkar, bu şekilde tonlarca ilan var arkadaşın oralara başvursun.
-
yazılım geliştirici vs desin hocam bari kendine, başvurduğu yerlere ben yazılım mühendisiyim derse nerde diploman derler adama
MaviGozluDev tarafından 27/Nis/13 13:00 tarihinde düzenlenmiştir -
VBDream bunu yazdı
işe her türlü girer az ilanlara bakınsın, 1000-1200 Lira + yemek - yol şeklinde bir sürü bulur. Fazlası bu referanslarla olmaz, bahsettiğim yerler de arkadaşı denemek isteyeceklerdir çünkü biliyorum ediyorumlar çok muallakta, 1 ayda oradan çıkar, bu şekilde tonlarca ilan var arkadaşın oralara başvursun.
Hocam başvurmak istiyor ama lise mezunu olduğu için genelde üniversite mezunu arıyorlar gidipyüzyüze konuşması gerekiyor ve şuanzaten çalıştığı için gidemiyor ne yazık ki.
-
lise mezunu olup nasıl yazılım mühendisi olunuyor?
-
Nobel bunu yazdı
Aynen.
Sağlık meslek lisesinden mezun olanlarda doktor desin kendine o zaman.
Bide neden ingilizce yazılmış başlıkda onuda anlayamadım.
-
Nobel bunu yazdı
ünvan ilgili bölümden mezun olmayı gerektirsede mühendislik aktivitesinin böyle bir gerekliliği yok, pek çok alaylı yazılım geliştirici arkadaş mevcut.
Çalıştığı için gidemiyor konusunu ayarlamalı çünkü dediğim gibi bölümden mezun adamdan da bir bok olmadığı için her türlü denemek isterler, 1 ay deneme süresi yani fırsatı verirler arkadaşına eğer konuşmaya giderse. -
çakma bir diploma ayarlasın 2 yıllık bi fakülteden. sorduklarında da 2 yıllık bitirdim. ama şu an aöf'den devam ediyorum desim. türkiye'de eğitim ve ekonomik durumlar bu haldeyken insanlar diploma fetişisti oluyorsa hiç gocunmadan yalan, dolan peşinde koşacaksın. öyle gte böyle yrk hesabı. kimse sormuyor amk neden okumadın. direk ilana, üniversite mezunu olması şart yaz geç..