İstanbulda İş/Eleman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    casey bunu yazdı

Ben migros sanal marketteyim iyi iş tavsiye edebilirim 9-18:00 çalışıyorsun herşey dahil 990 veriyorlar temmuzda artıcak yemek onlardan bir bak istersen yaptığın iş ise sipariş veriyorlar internet üzerinden misal peynir deterjan makarna vs gidip onları sepete topluyorsun o kadar dagıtımcı elemanlar dagıtıyor.

magazaya direk başvurumu ypatın hocam birde sorabilirmisin sigortasız çalıştırırlarmı kredi alıyorum kesilmesini göze alamam

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı
    casey bunu yazdı

Ben migros sanal marketteyim iyi iş tavsiye edebilirim 9-18:00 çalışıyorsun herşey dahil 990 veriyorlar temmuzda artıcak yemek onlardan bir bak istersen yaptığın iş ise sipariş veriyorlar internet üzerinden misal peynir deterjan makarna vs gidip onları sepete topluyorsun o kadar dagıtımcı elemanlar dagıtıyor.

magazaya direk başvurumu ypatın hocam birde sorabilirmisin sigortasız çalıştırırlarmı kredi alıyorum kesilmesini göze alamam

ben söylim  bende carrefourda calsyrm  böyle şirketler  sikseler  sigortasız caliştirmazlar :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek
    casey bunu yazdı

Hocam nereden nasıl başvuru yaptın ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

beyler iş buldum pazartesi başlıcam havuz işi havuz başında durucam can kurtaran gibi bi sorun olursa birisi boğulursa filan(inş. gerek kalmaz) müdahalede bulunucam lakin bu işi daha önce yapmadım tamam yüzme filan biliyorumda bi tık farklı bir durum daha önce bu işi yapan yada ypamış tanıdığı olan varmı biraz bilgi verseniz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı

beyler iş buldum pazartesi başlıcam havuz işi havuz başında durucam can kurtaran gibi bi sorun olursa birisi boğulursa filan(inş. gerek kalmaz) müdahalede bulunucam lakin bu işi daha önce yapmadım tamam yüzme filan biliyorumda bi tık farklı bir durum daha önce bu işi yapan yada ypamış tanıdığı olan varmı biraz bilgi verseniz

Hocam benim gördüklerim boğulan oldumu simit atıyor sopa uzatıyor adamı çekiyor başka bişey yapanı görmedim yani havuz bu deniz de atlayıp kurtarırlarda.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

elektrik-elektronik-kamera sistemleri üzerine eleman arayan varsa bende iş arıyorum.

Allah Türktür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    Altair bunu yazdı
    Baracuda bunu yazdı

Hocam benim gördüklerim boğulan oldumu simit atıyor sopa uzatıyor adamı çekiyor başka bişey yapanı görmedim yani havuz bu deniz de atlayıp kurtarırlarda.

sağolasın hocam adamın dediğine göre oturmaktan sıkılıcakmışım sıkılmaya razıyım ben 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

O değilde banada yazılım üzerine bir yer lazım sakarya ve çevresinde . Kendimi geliştirmek istiyorum yaz boyu evde oturmak hiç içime sinmiyor

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

up

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı

zuhahaha aklıma direk bu geldi sende böyle olma hocam

http://www.youtube.com/watch?v=zA5MtDAFo1U

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 2827 Toplam Mesaj: 21