İstanbulda İş/Eleman

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

İstanbulda yaz dönemi için eleman arayan yada tanıdıkları arayan var mı . 25haziranda istanbula dönüyorum ağustos sonuna kadar çalışmayı planlıyorum.

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı

İstanbulda yaz dönemi için eleman arayan yada tanıdıkları arayan var mı . 25haziranda istanbula dönüyorum ağustos sonuna kadar çalışmayı planlıyorum.

Öncelikle ne tarz bi iş arıyorsun ? Şu sektörde veya şu tarz işler bana uygun diyebileceğin şeyler neler ?

2. olarak umarım turizm işleri bakmıyorsundur. Şuan taksim gezi olaylarının yurtdışında iç savaş gibi tanıtılması sebebiyle bu ay işler ölü.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

klasik olucak ama ne iş olsa yaparımcılardanım tek sorun ağır işlerde problem çıkıyor sırt ve bel ağrılarımdan dolayı öncelikli cafe/bar/pub tarzı bi yer bakıyorum ama dediğim gibi her işi yaparım 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı

klasik olucak ama ne iş olsa yaparımcılardanım tek sorun ağır işlerde problem çıkıyor sırt ve bel ağrılarımdan dolayı öncelikli cafe/bar/pub tarzı bi yer bakıyorum ama dediğim gibi her işi yaparım 

konuya girerken, kim bu amk iş mi arıyor iş mi veriyor belli değil diyordum ki bizim semih yavşaaymış :D

haci ajanslarla çalışmayı düşünmüyor musun ? bi ara çalıştığından bahsediyordun hani?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    SyspioniC bunu yazdı
    Baracuda bunu yazdı

konuya girerken, kim bu amk iş mi arıyor iş mi veriyor belli değil diyordum ki bizim semih yavşaaymış :D

haci ajanslarla çalışmayı düşünmüyor musun ? bi ara çalıştığından bahsediyordun hani?

ali ajansla 2 senedir bi irtibat kurmadım oraya yada başka bi ajansa gidip yeni eleman gibi başlamak istemiyorum ayrıca yaz sezonu ve ramazan olduğundan ajans işleri çok kısık normalde yazın hep düğünler olurdu ama ramazan işi bölüyo ramazanla ilgisi olmayanlarda tatile çıktığı için doğum günü gibi organizasyonlar çok az sayın ali yavşaa :D

Edit: ayrıca herkesi avatarından tanıyan ben kendi avatar değişimime alışamadım konularda gördükçe kim bu amk diyorum senin gibi :D

Baracuda tarafından 14/Haz/13 00:25 tarihinde düzenlenmiştir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

swordfish bir arar veri girirş için eleman arıyordu bir sor bakalım 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

swordfish bir arar veri girirş için eleman arıyordu bir sor bakalım 

eyv. hocam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocam şöyle birşey var..

Defacto'da çalışabilirsin belki.

Part time için 640 full time için 1200 maaş veriyor.

http://www.kariyer.net/website/isarama/firmaprofil.aspx?firmano=6553

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Hocam bende iş arıyorum yalnız sorun şu tecrübem hiç yok hep akrabaların yanında çalıştımda onlarda küçük işletmeler işte. Şimdi bilgisayar konusunda kendime güveniyorum şu elektronik mağazalarının teknik servisine girmem için ne yapmam gerekir. Referans, tecrübe falan yok herhangi bir sertifika yok lise bu sene bitti. Aileden bir kaç kişi bershka,lcw gibi mağazaları söyledide onlarda üniversite öğrencilerini alıyormul genellikle benim şöyle yaz için çalışabileceğim bir iş bulmam gerek bilgisi olan varmıdır sıfırdan konu açmayayım dedim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

bu konu harika olmus bence. up up.

=)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek

Ben migros sanal marketteyim iyi iş tavsiye edebilirim 9-18:00 çalışıyorsun herşey dahil 990 veriyorlar temmuzda artıcak yemek onlardan bir bak istersen yaptığın iş ise sipariş veriyorlar internet üzerinden misal peynir deterjan makarna vs gidip onları sepete topluyorsun o kadar dagıtımcı elemanlar dagıtıyor.

Zamanı durduramazsın.
Toplam Hit: 2812 Toplam Mesaj: 21