İstanbulda İş/Eleman
-
İstanbulda yaz dönemi için eleman arayan yada tanıdıkları arayan var mı . 25haziranda istanbula dönüyorum ağustos sonuna kadar çalışmayı planlıyorum.
-
Baracuda bunu yazdı
İstanbulda yaz dönemi için eleman arayan yada tanıdıkları arayan var mı . 25haziranda istanbula dönüyorum ağustos sonuna kadar çalışmayı planlıyorum.
Öncelikle ne tarz bi iş arıyorsun ? Şu sektörde veya şu tarz işler bana uygun diyebileceğin şeyler neler ?
2. olarak umarım turizm işleri bakmıyorsundur. Şuan taksim gezi olaylarının yurtdışında iç savaş gibi tanıtılması sebebiyle bu ay işler ölü.
-
klasik olucak ama ne iş olsa yaparımcılardanım tek sorun ağır işlerde problem çıkıyor sırt ve bel ağrılarımdan dolayı öncelikli cafe/bar/pub tarzı bi yer bakıyorum ama dediğim gibi her işi yaparım
-
Baracuda bunu yazdı
klasik olucak ama ne iş olsa yaparımcılardanım tek sorun ağır işlerde problem çıkıyor sırt ve bel ağrılarımdan dolayı öncelikli cafe/bar/pub tarzı bi yer bakıyorum ama dediğim gibi her işi yaparım
konuya girerken, kim bu amk iş mi arıyor iş mi veriyor belli değil diyordum ki bizim semih yavşaaymış :D
haci ajanslarla çalışmayı düşünmüyor musun ? bi ara çalıştığından bahsediyordun hani?
-
SyspioniC bunu yazdıBaracuda bunu yazdı
konuya girerken, kim bu amk iş mi arıyor iş mi veriyor belli değil diyordum ki bizim semih yavşaaymış :D
haci ajanslarla çalışmayı düşünmüyor musun ? bi ara çalıştığından bahsediyordun hani?
ali ajansla 2 senedir bi irtibat kurmadım oraya yada başka bi ajansa gidip yeni eleman gibi başlamak istemiyorum ayrıca yaz sezonu ve ramazan olduğundan ajans işleri çok kısık normalde yazın hep düğünler olurdu ama ramazan işi bölüyo ramazanla ilgisi olmayanlarda tatile çıktığı için doğum günü gibi organizasyonlar çok az sayın ali yavşaa :D
Baracuda tarafından 14/Haz/13 00:25 tarihinde düzenlenmiştir
Edit: ayrıca herkesi avatarından tanıyan ben kendi avatar değişimime alışamadım konularda gördükçe kim bu amk diyorum senin gibi :D -
swordfish bir arar veri girirş için eleman arıyordu bir sor bakalım
-
SeRDaR bunu yazdı
swordfish bir arar veri girirş için eleman arıyordu bir sor bakalım
eyv. hocam
-
Hocam şöyle birşey var..
Defacto'da çalışabilirsin belki.
Part time için 640 full time için 1200 maaş veriyor.
http://www.kariyer.net/website/isarama/firmaprofil.aspx?firmano=6553
-
Hocam bende iş arıyorum yalnız sorun şu tecrübem hiç yok hep akrabaların yanında çalıştımda onlarda küçük işletmeler işte. Şimdi bilgisayar konusunda kendime güveniyorum şu elektronik mağazalarının teknik servisine girmem için ne yapmam gerekir. Referans, tecrübe falan yok herhangi bir sertifika yok lise bu sene bitti. Aileden bir kaç kişi bershka,lcw gibi mağazaları söyledide onlarda üniversite öğrencilerini alıyormul genellikle benim şöyle yaz için çalışabileceğim bir iş bulmam gerek bilgisi olan varmıdır sıfırdan konu açmayayım dedim.
-
bu konu harika olmus bence. up up.
-
Ben migros sanal marketteyim iyi iş tavsiye edebilirim 9-18:00 çalışıyorsun herşey dahil 990 veriyorlar temmuzda artıcak yemek onlardan bir bak istersen yaptığın iş ise sipariş veriyorlar internet üzerinden misal peynir deterjan makarna vs gidip onları sepete topluyorsun o kadar dagıtımcı elemanlar dagıtıyor.