İşte Ben Kaçış.Nasıl Olacak
-
Fikrimi paylaşiyim Güzel bir hayal, bende gelsem olmazmı acaba :) yada bendemi öyle bişey yapsam. Ne güzel olurdu bir zaman makinesi yapsaydık atlasaydık da taaaaa dünyada daha atların tek yaşadığı döneme gitseydik dinazor fil gergedan neym hiç bişey olmayan dönemde bizler atlar ve bitkiler baş başa.
Sen bir köşede yalnız yaşamına bakardın bende bir köşede, köşeden çok ne olurduki o zamanlarda her yer köşe. :)))
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
Osiris bunu yazdı:
-----------------------------Amazon ormanlarına falan git, kanadanın ormanlığınada girebilirsin. Kimsenin seni dünyanın bilinmiyen bir kesminden tutup götüreceği yok. Gidiceğin yere göre eğitim alman lazım bişiler bilmen lazım yoksa açlıktan ölürsün. Bi tane adam Hitler zamanında bi yemekte hitler hakkında atıp tutmuş sevmiyorum hitleri demiş. Geceliyin kesin bunu askerler duymuştur beni öldürürler diye ormana kaçmış. Adamı 50 yıl sonra ormanda bulmuş çocukları, zorla geri getirmişler.
Ormanda genellikle tavşan, kuş yiyip durucan.
-----------------------------hah evet bende böyle bişeyler düşünüyorum illa ada falan deyil.böyle gece bi zehirli yılan falan sokup öldürür,hedefim bu yani. benim sıkıntım gittiğim yerde hayatta kalma mücadelesi falan deyil.sadece gidecek yer ve zaman.
-----------------------------Bi iki tane ormanda hayatta kalma mücadelesi hakkında kitap oku hevesin geçer. Sıcak odanda tok karna düşününce mis gibi hava dağlık tek başına sessizlik cazip tabi. Afrikada falan zehirlenip ölmek çok kolay safaride falan, iğneleri olma zaten acı çekerek ölürsün. Zaman derken anlamadım, ölmek için mi zaman arıyosun? İnsanlardan toplum hayatından ve şehir hayatının getirdiklerinden tiksindiğin için böle bişi istiyosun. Sana gelmişler =) çok sıkılmışsın hayatından mutlu olduğunu sandığın halde olmamandan kaynaklanan bişi.
-
Osiris bunu yazdı:
Bi iki tane ormanda hayatta kalma mücadelesi hakkında kitap oku hevesin geçer. Sıcak odanda tok karna düşününce mis gibi hava dağlık tek başına sessizlik cazip tabi. Afrikada falan zehirlenip ölmek çok kolay safaride falan, iğneleri olma zaten acı çekerek ölürsün. Zaman derken anlamadım, ölmek için mi zaman arıyosun? İnsanlardan toplum hayatından ve şehir hayatının getirdiklerinden tiksindiğin için böle bişi istiyosun. Sana gelmişler =) çok sıkılmışsın hayatından mutlu olduğunu sandığın halde olmamandan kaynaklanan bişi.
-----------------------------Çok doğru Osiris, arkadaşım sen biraz boşlukta kalmışsın bu aralar, hemen çekip gitme yav, geçer zamanla, her insan bazı dönemlerde yalnız kalmak ister, ama bir düşün önce gittin diyelim ne kadar dayanabileceksin, ailenden bu kadar mı nefret ediyorsun hiç mi özlemeyeceksin, profiline falan bakmadım ama yaşın daha genç de olabilir, gelecek görecek yaşayacak neler neler var daha, yıllar sonra geriye dönüpte bu sayfalarda yazdıklarını görünce güleceksin kendine, nerde yaşıyorsun onuda bilmiyorum ama şöyle istanbuldaysan falan git denizi falan seyret o sahillerde falan yürü, için açılır, bu kadar karamsar olma.Hayatın kıymetini bilmek gerek, evinin, ailenin kıymetini bilmen gerek şu anki haline şükretmen gerek, dağda ormanda yaşanır mı yav hiç, birde bu pc başında çok kalmamak gerek bende de çok oldu bu triplere girmeler, sözlerim ukalalık olarak anlaşılmasın, çok bilmişliğimden değil sadece bir dönem bende yaşadım, ama yalnız olamazsın...selametle..
-
ben de bir zamanlar istemiştim, ama gitsende seni kimse yalnız bırakmaz orda, insanlar bıraksa hayvanlar bırakmaz, hayvanlarda bıraksa ölürsün zaten. sen dinlen biraz unut bunları.
-
fazla yasamaz bu arkadas
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------ArmadA bunu yazdı:
siyahbereli bunu yazdı:
dostum ömür boyu...yurt dışına gidince ne yapacam peki.?dil bilmem yol bilmem ordada yakalanırım ben içeri atarlar..öyel pis bi adam olmak istemiyorum kimseye zararım dokunmasını istemiyorum.sadece kendim ve ben.yurt dılında nereye gidebilirm ne yapabilirim.?
amk dili napıcan saten sen demedinmi hiç insanın olmadığı diye :) gidersin alırsın adanı paşa paşa yaşarsın kime ne anlatıcanki ? hem seni yurdışına tüyersen kim nerden bulucak ?
-----------------------------ya ben bi suç falan işlemedim,yanlış anlaşılmasın.gavur adası şimdi neden rağbet gördü.benim amacım tek başına insanlardan uzak yaşlanmak,ölmek.şimdi yurt dışına gidince adada yakalarlarsa beni direk tekrar türkiyeye burda sorgulama,işgence falan olmaması lazım.
amk 1 - saten orda yaşaman için vatandaşlığın olması yada ki ada almaktan bahsediyoruz hatırı sayılır derecede paran olması lazım.2- GÖÇMEN olarak yakalanırsan iade edilirsin. sen deli bi suçmu işledinki sana işkence etsinler.
3- senin şu anda alkol almış durumun %99 filan olsa gerek ole bi yazıyosunki sanki her yerin uyuşmuş gibi özellikle beynin.
4- madem tek yaşıyacan kendine şehirlerden uzak özellikle karadeniz bölgesinde bir dağ seç. bunuda düşünemicek diilsin değilmi zira sana sahil kenarından bi yer parsellicek halimiz yok tabi allaın sittir ettiği bu yeri kendin bulmadığın sürece.
-
kokain falanmı kullanıyorsun hoca?
-
Ne anayasada ne tüzükte,ne ceza kanununda ne medeni kanunda,ne borçlar,ne vergi,ne ticaret,ne de herhangi bir yerde çiftlikle ilgili madde yok hocam : )
Söz ettiğin madde MK.23
B. Kişiliğin korunması
I. Vazgeçme ve aşırı sınırlamaya karşıMADDE 23.- Kimse, hak ve fiil ehliyetlerinden kısmen de olsa vazgeçemez.Kimse özgürlüklerinden vazgeçemez veya onları hukuka ya da ahlaka aykırı olarak sınırlayamaz.Yazılı rıza üzerine insan kökenli biyolojik maddelerin alınması, aşılanması ve nakli mümkündür. Ancak, biyolojik madde verme borcu altına girmiş olandan edimini yerine getirmesi istenemez; maddi ve manevi tazminat isteminde bulunulamaz.Senin yapmak istediğin şeyde,hakim somut olaya göre karar verecek,yani sen kendini bir adaya hapsetmek istediğinde,hayatını gene de idame ettirebiliyorsan,ortada sorun yok,örnek vermek gerekirse,Giresunlular bilir,giresunda bir ada vardır,hatta karadenizdeki tek insan yaşayan adadır.Orda bir adam yaşıyor..Ama hakim kıl çıkar,genişletici yorum yapar MK.1'e dayanarak:A. Hukukun uygulanması ve kaynaklarıMADDE 1.- Kanun, sözüyle ve özüyle değindiği bütün konularda uygulanır.Kanunda uygulanabilir bir hüküm yoksa, hakim, örf ve adet hukukuna göre, bu da yoksa kendisi kanun koyucu olsaydı nasıl bir kural koyacak idiyse ona göre karar verir._____________________________________________________________________Uygulanabilir bir hüküm yok mesela,hakim de senin o adada insan haysiyetine uygun olmayan şartlarda yaşamadığına kanaat getirir,karar verir,seni ordan aldırabilir..Ama dediğim gibi somut olaya bağlı.. -
arkadaşlarımın evi vardı iki sevgiliydiler iki kişilerdi yani evi burada kiraya verdiler kendileride o parayla hindistana yerleştiler sessiz sakin bir köye en son görüştüğümüzde huzura erdiklerini soyluyorlardı 600 ytl lik kirada fazla geliyormuş onlara para biriktirmeye başlamışlar evlerini zaten aldılar oradaki kira geliri ile
-
hoja sen hayattan besmısın:D kendını falan öldurmeyı dusundunmu ?:D sahilden kendını atabılırsın:D