folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder İşte Bu Tüm Dünya"Da Dengelerin Bozulması Demektir;Benazir Butto Öldü(!)

İşte Bu Tüm Dünya"Da Dengelerin Bozulması Demektir;Benazir Butto Öldü(!)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Pakistan Eski Başbakanı Benazir Butto, Pakistan'ın Ravalpindi kentinde yapılan mitingte düzenlenen intihar saldırısı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Yapılan müdahelelere rağmen Butto, hayatını kaybetti.

Butto'ya yönelik olarak ateş edildiği ardından ateş eden kişinin üzerindeki bombayı patlattığı bildirildi. Miting sonrası Butto, alandan ayrılmak için arabasına yönelmişti. Silahlı kişinin, ilk önce arabaya ateş ettiği bu sırada Butto'nun eğildiği ve ardından ateş eden kişinin üzerindeki bombayı patlattığı kaydedildi. Polis, intihar saldırında 16 kişinin de hayatını kaybettiğini söyledi.

Pakistan İçişleri Bakanlığı, Benazir Butto'nun Ravalpindi'de uğradığı bombalı saldırıda öldüğünü doğruladı. Butto'nun partisinden Vasif Ali Han, "6.16'da vefat etti." dedi. Butto'nun avukatı da Babar Avan, "Doktorlar, Butto'nun şehit edildiğini doğruladı." dedi.

Hastane önüne toplanan Butto taraftarları da Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref alehine slogan attı. Destekçilerden bazıları kapıları kırarak acil birime girmeye çalışırken bazılarının da ağladığı görüldü.

Butto, 1999 yılında, Pervez Müşerref'in liderliğinde gerçekleşen kansız askeri darbe sonrasında Pakistan'ı terk etmek zorunda kaldı. Uzun yıllar İngiltere'de sürgün hayatı yaşayan devril lider Devlet Başkanı Müşerref ile iktidar anlaşması yapmasının ardından geçtiğimiz aylarda tekrar ülkesine döndü. Müşerref ise 3 Kasım'da, ülkesindeki şiddet olaylarını gerekçe göstererek olağanüstü hal ilan etti. Olağanüstü hali yakın zamanda kaldıran Müşerref, Pakistan'daki genel seçimlerin 8 Ocak'ta yapılmasına karar vermişti. Butto, bu seçimler için düzenlenen bir mitinge katılmıştı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    vay amk :|

copy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    Allah rahmet eylesin, yavaş yavaş pakistan bölünme aşamasına geliyor

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek
    Vay anasını be inanamıyorum olamaz ya,yazık olacak çok yazık olacak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek

Yıllar suren surgunden gel sonra sonrasi malum. Abisi vurularak oldurulen kardesi zehirlenerek oldurulen biri icin supriz bi son olmamis.Birileri oluyo birileri guluyo dunya. Neyse Allah rahmet eylesin. Bir musluman ulkenin ilk kadin baskaniydi..

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek

Ya kimse bişey düşünmüyormu bu konuda bu kardeş ülkede yaşanan olaylar hakkında?Ve bu ülkede yaşanan olayların dünyayı nasıl etkileyeceği konusunda?Ya da görmedinizmi..malum Pakistan nükleer enerjiye sahip bir ülke.

Not:Bu yazı birazda konuyu üst sıralara taşımayı amaçlamaktadır

Not 2:Allah rahmet eylesin 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

gelme dediler seni öldürürler dediler ben bile seni kurtaramam dediler....

ben kellemi koydum dedi....

kellesini aldılar bukadar basit.

bir kişiyi abd destekliyorsa ...

o kişi öldürülüyorsa ben  bundan memnuniyet duyarım...

pervez müşerref türk ordusu disiplinini ve türk milliyetçiliği ni çok yakından gören öğrenen bir şahıstır .

tek amacı ülkesini abd bağımlılığı altına girmekten kurtarmaktır.

k.k.k da eğitim görmüş   atatürk hayranı bir devlet adamıdır. ayrıca koyu bir beşiktaşlıdır.

genelkurmay başkanlığını zorla bıraktırdılar ama ordu hala pervezin dediğini yapıyor e iyide ediyor.

son olarak yüce ................ ve ......... nin izniyle... abd ninde a.q yandaşlarınında a.q.

bu ülke iranın yapmaya çalıştığı nükleer bombalara çok zaman önce sahip olmuştur. bu bizlere gurur vermeli..

perveze küfür edip durmayın önce öğrenin araştırın görün...hiçbirşey bilmiyorsanız abd bu olaya karşımı diye bakın ve karşıysa bilinki bu olay bizim lehimizedir...

saygılarla......

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Buttonun olumune sadece Amerika uzulmustur herhalde !

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    -----------------------------

gelme dediler seni öldürürler dediler ben bile seni kurtaramam dediler....

ben kellemi koydum dedi....

kellesini aldılar bukadar basit.

bir kişiyi abd destekliyorsa ...

o kişi öldürülüyorsa ben  bundan memnuniyet duyarım...

pervez müşerref türk ordusu disiplinini ve türk milliyetçiliği ni çok yakından gören öğrenen bir şahıstır .

tek amacı ülkesini abd bağımlılığı altına girmekten kurtarmaktır.

k.k.k da eğitim görmüş   atatürk hayranı bir devlet adamıdır. ayrıca koyu bir beşiktaşlıdır.

genelkurmay başkanlığını zorla bıraktırdılar ama ordu hala pervezin dediğini yapıyor e iyide ediyor.

son olarak yüce ................ ve ......... nin izniyle... abd ninde a.q yandaşlarınında a.q.

bu ülke iranın yapmaya çalıştığı nükleer bombalara çok zaman önce sahip olmuştur. bu bizlere gurur vermeli..

perveze küfür edip durmayın önce öğrenin araştırın görün...hiçbirşey bilmiyorsanız abd bu olaya karşımı diye bakın ve karşıysa bilinki bu olay bizim lehimizedir...

saygılarla......

-----------------------------
    Kesinlikle katılıyorum...Paki'ler geçmişten beri belki dğer Türk devletlerinden bile daha samimi oldular bize.kurtuluş savaşımızda mükemmel destek verdiler..ayrıca kıbrıs çıkarmasında Amerika bize ambargo ve askeri müdahale tehdidinde bulunduklarında....Paki'ler açık ve net bir şekilde kendi bölgelerinden gelecek olan Amerikan filosunun önüne set çekeceğini belirtmişti..geçtiğimiz yakın tarihtede yine Paki'lerle Babür serisi Nükleer başlık taşıyabilen füzeler geliştirdik..yine biz onlara Hava Kuvvetleri konusunda onlarda bize Nükleer Teknoloji konusunda yardımlarda bulundular..kesinlikle kardeşimizdir bütün Paki'ler oların Aleyhine işleyecek gelişmeler beni çok çok üzer..

dont think twice its all right
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek
    Neyse ölünün arkasından daha çok konuşmayayım

Pakistanın durumu önemli olan ne olacak?ne kadar kargaşa çıkacak kan akacak seçimleri kim kazanacak pakistan bizim kardeşimizdir bize tüm zor günlerimizde yardım ettiler şimdi sıra bizde bence 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

bekliodum açıkçası böyle bişey.

dönmesi bile hataydı zaten.. 

Toplam Hit: 6937 Toplam Mesaj: 29