İşte Bu Tüm Dünya"Da Dengelerin Bozulması Demektir;Benazir Butto Öldü(!)
-
Olay basit arkadaslar , butto abd yanlisiydi , muserref dassakli adam kolay devrilmez...butto abd nin suikastine kurban gitti...simdi abd timsah gozyasi dokecek,sonra halk biraz fokurdayacak,ic savas canlari calacak,muserref hakli olarak o can calanlarin kafasini kesecek...sonrada demokrasi abdesi abd pakistana demokrasi goturecek...pakistanin gelecegi bundan ibaret.
-
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------gelme dediler seni öldürürler dediler ben bile seni kurtaramam dediler....
ben kellemi koydum dedi....
kellesini aldılar bukadar basit.
bir kişiyi abd destekliyorsa ...
o kişi öldürülüyorsa ben bundan memnuniyet duyarım...
pervez müşerref türk ordusu disiplinini ve türk milliyetçiliği ni çok yakından gören öğrenen bir şahıstır .
tek amacı ülkesini abd bağımlılığı altına girmekten kurtarmaktır.
k.k.k da eğitim görmüş atatürk hayranı bir devlet adamıdır. ayrıca koyu bir beşiktaşlıdır.
genelkurmay başkanlığını zorla bıraktırdılar ama ordu hala pervezin dediğini yapıyor e iyide ediyor.
son olarak yüce ................ ve ......... nin izniyle... abd ninde a.q yandaşlarınında a.q.
bu ülke iranın yapmaya çalıştığı nükleer bombalara çok zaman önce sahip olmuştur. bu bizlere gurur vermeli..
perveze küfür edip durmayın önce öğrenin araştırın görün...hiçbirşey bilmiyorsanız abd bu olaya karşımı diye bakın ve karşıysa bilinki bu olay bizim lehimizedir...
saygılarla......
Kesinlikle katılıyorum...Paki'ler geçmişten beri belki dğer Türk devletlerinden bile daha samimi oldular bize.kurtuluş savaşımızda mükemmel destek verdiler..ayrıca kıbrıs çıkarmasında Amerika bize ambargo ve askeri müdahale tehdidinde bulunduklarında....Paki'ler açık ve net bir şekilde kendi bölgelerinden gelecek olan Amerikan filosunun önüne set çekeceğini belirtmişti..geçtiğimiz yakın tarihtede yine Paki'lerle Babür serisi Nükleer başlık taşıyabilen füzeler geliştirdik..yine biz onlara Hava Kuvvetleri konusunda onlarda bize Nükleer Teknoloji konusunda yardımlarda bulundular..kesinlikle kardeşimizdir bütün Paki'ler oların Aleyhine işleyecek gelişmeler beni çok çok üzer..
-----------------------------dostum pakistanın bize kurtulus savasında yardım ettigi dogrudur fakat onlar bizi hilafet için savastıgımızı dusunerek yardım etmişlerdir.fakat azerbaycan petrol diye 19 varik altın göndermiştir
-
Duyunca şok oldum , gerçekten üzüldüm. Tarihin ilk Müslüman bayan devlet başkanıydı.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Olay basit arkadaslar , butto abd yanlisiydi , muserref dassakli adam kolay devrilmez...butto abd nin suikastine kurban gitti...simdi abd timsah gozyasi dokecek,sonra halk biraz fokurdayacak,ic savas canlari calacak,muserref hakli olarak o can calanlarin kafasini kesecek...sonrada demokrasi abdesi abd pakistana demokrasi goturecek...pakistanin gelecegi bundan ibaret.
-----------------------------birtek senin idrak edebilmis olmana sasırmadım nedense (: yanlız abd nin pakistana saldırabilmesi pek olası degil cunku ordu gucunu gectim nukleer teknolojide dunyada 6. sıradalar. kıtalar arası nukleer gonderme kapasitesine sahip 6 ulkeden birisi pakistan. amac pakistanı isgalden ziyade pervezi devirmek. bunların pervez karsısında ise yarayacagınıda pek sanmıyorum, tek cagreleri ordu uzerinden pervezi devirmektir. baska sekilde indiremezler o adamı
-
tansunun pakistan versiyonu
tansuya da yapılmalıydı bana kalırsa gümrük birliği hala içimizde patlıyo!
-
böyle olacağı belliydi zaten onu istemeyenlere rağmen sivrildi öne çıkmaya çalıştı açık açık git ölürsün dediler gitmedi ve
öldü ne diyelim geçmiş olsun
-
Bişey olcağı yok amk. yarın unutulur. Yine bi akılsız bombacı kendinle beraber 16 kişiyi kurban etti. benazir butto = hrant dink (sonuçlar aynı, Noldu amerikadaki ermeni tasarısı fıs... Amerika pakistana da bi bok yapamaz.) o kadar denge o kadar köfte :)
-
Babası öldürüldü,kardeşi zehirlendi.Butto sürgün edildi,Pakistane geri geldi,olan oldu.İç savaşın başlamasıda gayet normal olur.Bence böyle müslüman bir ülkeye hiç yakışmıyor.Bazı insanlar müslüman olarak geçiniyor ama malesef amelleri müslüman ameli değil.Neyse mekanı cennet olsun...
-
Sevmezdim zaten,Londrada da bi konferansda dediklerinin biraz payı olmadığı değil hani(sevmememde)....Pervez müşerref umarım devrilmez,umarım Pakistan'da karışıklık çıkmaz...Bu arada bende Abd'nin Pakistan'a gücünün yeteceğine inanmıyorum,Pakistan bi ırak bi afganistan değil sonuçta...(Hiç ama hiç değil hatta.)...
-
öteki Tarafa Gidin'ce Benazir Butto'ya Taze'ye Gidicem....