İşte Coca Cola"Nın Gizli Sırrı
-
İşte Coca Cola'nın Gizli Sırrı
-
kokakolayla ilgili 1545435 tane sır çıktı artık içmiyom ak. :D
-
napalım içiyoruz cola olmuyo yani onsuz :)
-
Başlığı gördüm aq dedim içine girdim rapidi gördüm yuh dedim rapidi açsam ne derim bilmiyorum artk:s
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
kokakolayla ilgili 1545435 tane sır çıktı artık içmiyom ak. :D
-----------------------------puhahaaa :)p
yarıldım la...
neyse kucuk bir dipnot düşeyim hacılar:
coca cola fabrikasında calısan bir işçiye sormuslar ne sıklıkla coca cola içiyorsunuz diye.adam ne demiş biliyor musunuz :
"ben 23 yıldır bir damla coca cola içmedim,içmem"
-
her zaman ki slayt böcek vakası :B
zumsuk'un videosu buna kapak koymak içindi maden suları ile ilgili onu da yaymak lazım :)
karalama çalışmaları neden mantık çerçewesinde değil bilmiyorum :)
-
mahkeme kararını gösterecek biri var mı?
mahkeme olduğundan nasıl emin olabiliyonuz?
-
bizzat bunu şeker fabrikası müdüründen dinledim : bakın Türkiyedeki cocacolaya şeker konya-çumra şeker fabrikasından gitmektedir biz oraya şekeri göndeririz ama onlara abd den gelen bir şey daha ekleniyor fakat ne olduğunu kimse bilmiyor iyide diyemem kötüde diyemem dediğim gibi bilmiyorum ne koyduklarını :D
ayrıca bu maddedin okunmuş tesir olduğunu söyleyen profesörlerin sayısıda çoktur ki bencede öyle :)
-
Bir televizyon programından hafızamda kalmış,
Cola'nın bir hammaddesi vardır. Bu hammaddenin keşfi CocaCola firması tarafından yapılmış ve tüm yasal hakları onun elinde. Diğer kola üreticileri de bu hammaddeyi CocaCola'dan almak zorunda ve bu hammadde sır gibi saklanıyor.
-
bakın hocalar.bu coca colanın icerisinde aslında gercekte ne oldugunu bilen,yani bunu yapan 4 kisi var dunya uzerinde.bir seyahat felan oldugu zaman 2 si hava yolu ile,2 si de kara yolu ile işlerini goruyorlar.herhangi bir ölüm vakasına karsılık alınmıs bir tür onlemler zincirininin bir haklasıdır diyelim.
sonra bunlar ölünce cocuklarına soyluyorlar,sonra cocukları kendi cocukarına...derken boyle boyle saltanat seklinde ilerliyor.ama icerisinde fare kanı dahil bircok bilesenin oldugunu bir kitapta okumustum.
amaan neyse ney iste.maden suyu Rulzzz :)
-
coca colayla ilgili bildiğim tek şey fabrıka kurduğu yerde suları kurutuyor