İşte Görülmeye Değer Araba Koleksiyonum
-
Raflara bak bomboş :)...O raflarda okuduğun , okucağın kitapların olmasını ; ders kitapları olmasını , programlama kitapları olmasını temenni ederim kardeşim.
Tabiki böyle hobiler çok güzeldir ve kesinlikle herkezin bu tip hobileri olması lazım kişisel gelişim açısından , zaten bu yönde sana lafım yok , çok güzel bir hobi
edinmişsin arabaları bende beyendim.Fakat o güzelim büyük rafların hepsini onlara ayırma , anladığım kadarıyla yatağının baş ucu hemen orası.Kitaplarını oraya
koy , teknoloji dergisi olsun , roman olsun , programlama kitabı olsun , ne bileyim ne olursa işte.Üst kısımlarına yine arabalarını koy göstermek için ama o
raflara gözünün görebilceği böyle canın sıkldımı yatağa attığında böyle elinin uzanıp bitane okumaya çalışacağın kitap arşivin olsun kardeşim.Gerçi orda Osman Pamuk
un Taş Plak adlı eseri var ama :) daha çoğunu görmek isterim.Sakın yanlış anlama beni seni kırmak üzmek veya yermek istemedim , sadece olsaydı
fena olmazdı demeğe çalıştım senin açından..Neyse selametle kal kardeşim :)
-
vay vay. Süper bi' koleksiyon...Katlı otopark gibi olmuş dolap :)
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------Raflara bak bomboş :)...O raflarda okuduğun , okucağın kitapların olmasını ; ders kitapları olmasını , programlama kitapları olmasını temenni ederim kardeşim.
Tabiki böyle hobiler çok güzeldir ve kesinlikle herkezin bu tip hobileri olması lazım kişisel gelişim açısından , zaten bu yönde sana lafım yok , çok güzel bir hobi
edinmişsin arabaları bende beyendim.Fakat o güzelim büyük rafların hepsini onlara ayırma , anladığım kadarıyla yatağının baş ucu hemen orası.Kitaplarını oraya
koy , teknoloji dergisi olsun , roman olsun , programlama kitabı olsun , ne bileyim ne olursa işte.Üst kısımlarına yine arabalarını koy göstermek için ama o
raflara gözünün görebilceği böyle canın sıkldımı yatağa attığında böyle elinin uzanıp bitane okumaya çalışacağın kitap arşivin olsun kardeşim.Gerçi orda Osman Pamuk
un Taş Plak adlı eseri var ama :) daha çoğunu görmek isterim.Sakın yanlış anlama beni seni kırmak üzmek veya yermek istemedim , sadece olsaydı
fena olmazdı demeğe çalıştım senin açından..Neyse selametle kal kardeşim :)
-----------------------------Ben de sizin gibi düşünüyorum zaten.Kitap odası var.Kitaplarımı genelde oradaki raflara koyarım.O taş plakta okuduğum kitap.Baş ucumda duruyor ....
-
hocam koleksiyon güzelmiş... daha da geliştirmeyi ihmal etme *-*
-
Gördüğüm farklı modelleri almaya çalışıyorum.Alacağım bir sürü araç var.Mesela OPEL tigra,Dodge Kamyoneti var modelini bilmiyorum,nissan 350 z,Honda Jazz,Cİtroen C4,Pontiac .... Bunlar etrafımda görüp alamadığım araçlar.Sırayla hepsini toparlıyacağım.Çine giden akrabalardanda istiyorum.Yardımcı oluyorlar...Daha da güzel olacak...Herşey zamanla.....
-
wolsvogen bus ve beetle satmayı düşünürsen talibim
bu arada koleksiyonun çok başarılı kutlarım seni kardeş
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------wolsvogen bus ve beetle satmayı düşünürsen talibim
-----------------------------
Teşekkür ederim.Satma gibi bir düşüncem yok.Ama bu en çok bulunan modeller her oyuncakçıda bulabilirsin.. -
35ygt45 bunu yazdı:
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------wolsvogen bus ve beetle satmayı düşünürsen talibim
Teşekkür ederim.Satma gibi bir düşüncem yok.Ama bu en çok bulunan modeller her oyuncakçıda bulabilirsin..
bulduklarım dandikseninkiler biraz daha toplu gibi göründü gözüme aslında...
ama neyse satmıyorsan sağlık olsun :)
-
Hocam koleksiyon baya güzel olmuş her modelden bir tane var...
Keşke gerçek olsa da bazılarını ödünç alsak senden :P
Bi de spark Osman Pamuk-Taş plak demiş:) (Osman Aysu kitabın yazarı)
-
AnaMuhalefet bunu yazdı:
-----------------------------Hocam koleksiyon baya güzel olmuş her modelden bir tane var...
Keşke gerçek olsa da bazılarını ödünç alsak senden :P
Bi de spark Osman Pamuk-Taş plak demiş:) Osman Paşa'yı rüyanda iktidarken gördün herhalde:) (Osman Aysu kitabın yazarı)
Teşekkür ederim.Anlamadım ama doğru yazmış arkadaş....