İşte Türk Askerinin Eğitimi
-
O helikopteri o duruma getirmek Güven Özveri ve Tecrübe gerektirir.İşte ondan bizde çok var :|
Bu arada o askerlerin fotoda arbalet ne alaka aq onu anlamadım ben :| Askerde arbalettemi kullanılıyor. :|:|:| Robin Hood misali..
-
Sessiz ve önemli operasyonlarda işe yarıyor.Ok veya benzeri atılacak olanın ucuna bomba dinleme cihazı vs.. şeyler takılıp atılabiliyor gibi.
-
şirkette çalışan bi abim vardı havacıydı
ne kadar doğru bilmiyom eğitimdeyken gece yağmur fırtına barmış, binmişler uçaga fırtınada egitim yapmıslar -
helal olsun :D
-
ters giden bi helikopterin avantajı ne olur?
-
ibosoft bunu yazdı:
-----------------------------
ters giden bi helikopterin avantajı ne olur?
-----------------------------
sen de olaya "ters giden helikopterin faydası ne" dicek kadar öküz bir adamsın. -
Lemuria bunu yazdı:
-----------------------------MythBusters'ı takip eden arkadaşlar varsa belki orda rast gelmişlerdir..bi mit var ve bu mit'e göre helikopterin yivindeki bi posta pulu bile onun uçmasına veya denge sorunu yaşamasına neden olabilir..bunu belirli orantılarda küçülterek bi model helikopterde denediler..ve mit'in olumlu olduğunu kanıtladılar..yani helikopter pervaneleri çok hassas her durum için kullanılabilir değil..ayrıca resimdeki oly bi helikopterin anatomisine ve uçuş sistemine ters...sonraa..jandarmanın skorsky kullanması mantıksız kii olduda kullanıyor..böyle efsanevik olarak değerlendirilebilecek bi olayın böyle kalitesiz bi aletle resimlenmeside mantıksız..ve nerden resimleniyor ? ilginç..ben inanmadım :|
-----------------------------hoca tam izlememissin sen olayi orda gercek bir helikopterle denediler pulu bosver metal parcasi bile bozamaz dediler hatta `busted` :d
-
Dünyanın en iyi pilotları Türkler miş !
-
Helikopterin ismini hatırlamıyorum ama haberLerde izlemiştim.
Normalde üretici firma tarafından uygun bulunmayan manevra hareketlerini Türk pilotlarının yaptığını farketmişler.
İmkansız denilecek hareketleri yapan Türk pilotları izlemeye almış bu firma.
Varın gerisini siz düşünün... -
Türk ordusu ile kulaktan dolma bilgilere kesinlikle inanmayın arkadaşlar. Bunu sadece gören bilir.