folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İşten Çıkmak İçin Ne Yapabilirim?(Yardım)

İşten Çıkmak İçin Ne Yapabilirim?(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

ben bi yazılım firmasında çalışıyorum (daha öncede bununla ilgili benzer konu açmıştım) 8 ay falan oldu işe başlayalı ama ben 5 aydır çıkmak istiyorum kullandıkları programlama dili progress oldugu için mayısta iş bulmuştum ama sözleşmemdeki bir madde yüzünden çıkamadım.o madde de bana işe başladıgımda verdikleri 2 haftalık progress eğitimine karşılık 5000 dolar tazminat istiyorlar.

Mayısta çıkamazsın dediginde patron mecbur çalışırım dedim ama artık iyice sıkıldım işe gelmek bile istemiyorum tekrardan konuscam patronla beni bırakın diye muhtemelen yine sözleşmen var dicek aralıkı bekle dicek ama artık beklemek istemiyrm .nette çalışmak istyorm ne yapabilirim sizce :S ya da bildiğiniz sağlam bir avukat var mı :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

Fazladan çalıştırıpta mesai saati dışında ofiste kaldığın oldu mu ? Olduysa bunun için ekstra ücret aldın mı ? Almadıysan bingo bendensin, götlerinden kan bile alabilirsin.

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    VideoJockey bunu yazdı

Fazladan çalıştırıpta mesai saati dışında ofiste kaldığın oldu mu ? Olduysa bunun için ekstra ücret aldın mı ? Almadıysan bingo bendensin, götlerinden kan bile alabilirsin.

6 ay önceki mesaileri bile yatırmadılar peki nasıl bir prosedur izlemek gerekiyor?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam normalde neye imza atarsan at, mecburdum falan diye kolayca içinden çıkabilirsin fakat firman çakalmış.

o 5000 dolarlık eğitim olayı firmaya zarar ettirmişin gibi olur (senden sonrakine de 5000 dolar eğitim vermeleri gerektirdiği için)

senin yapabileceğin en iyi şey yatıp faceboook takılıp kovulmayı beklemek

HolyOne tarafından 15/Ağu/12 16:07 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

git bir hastaneye al 10 günlük rapor  yat evde patron birsey diyemez. elinde tapu gibi rapor var. böyle 3 - 4 defa yaptın mı patron seni s.... eder.

müşteriler ile diyalog kuruyorsan sert çıkış yap argo kelime kullan veya yaptığın işte bol bol hata yap.

THT2005 tarafından 15/Ağu/12 16:06 tarihinde düzenlenmiştir

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    THT2005 bunu yazdı

git bir hastaneye al 10 günlük rapor  yat evde patron birsey diyemez. elinde tapu gibi rapor var. böyle 3 - 4 defa yaptın mı patron seni s.... eder.

müşteriler ile diyalog kuruyorsan sert çıkış yap argo kelime kullan veya yaptığın işte bol bol hata yap.

müşteri olayı cezai uygulamaya girer tazminat davası açılabilr hatta bu durum üzerinden

onun yerine rapor en güzeli

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

merak etme

birazdan  şeytanın götüne kızgın demir s...muş insanlar buraya gelip seni bilgilendirir..

sende işinden rahatça kovulursun..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

işten kaytarmak, işi ciddiyetsizlikle yapmak, sürekli problem çıkarmak, diğer çalışanların konsantrasyonunu bozmak, zamanlarını çalmak, lakayıt olmak işten çıkarılmana sebep olur.. :)

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

patronda tekrar konuşucam diyosun ya, ezilip büzülüp söyleme bunu.. sizde benim fazla mesaileri yatırmıyosunuz buyrun ona karşılık bu diyerek normal bi şekilde söyle. sigortana felan bak internetten yatırmadıkları bi zaman dilimi olmuş mu hiç diye? bunlar senin kozun olur en fazla. sözleşmedeki 5bin de adamın kozu olmuş temiz koz olmuş :D ama sen bi sözleşmeye bak, orada "yasal çalıştırma saatleri" vs vs gibi bi madde var mı? yasal çalıştırma saatleri dahilinde yıllık 270 saat fazladan çalıştırma maaşa dahildir gibi bi madde varsa senin o fazla mesailerde patlar elinde zerre koz kalmaz :d otur tavla okey facebook felan takılırsın :d bende baya bi düşünüp araştırdıydım nası çıkarım diye gittim patrona böyleyken böyle diye anlattım sağolsun eyvallah dedi çıktım işten.. yoksa bende de 2 yıllık sözleşme ve 2maaş tazminat gibi şeyler vardı. web eğitimi , java eğitimi vs vermişlerdi. istese şu an kan alır o derece :D

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Yok arkadas musterilere set davranma is yaparmis gibi goster ama yapma..

Gun olur devran doner bu senin ozgecmisine patlar :) Gun lur patrion olursun sonra kimse gelmez haci

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    juniourfalcon
    juniourfalcon's avatar
    Erkek

ya anlamadım daha iyi iş bulduysan ve ayrılmak istiyorsan tazminatı ödeyip ayrılman en mantıklısı değilse git bir doktora rica et durum bu sana rapor versin sürekli rapor al .

başka bir yol düşünemiyorum ve merak ediyorum aldığın maaiş ne kadar

Toplam Hit: 4310 Toplam Mesaj: 38