İşten Çıkmalı Mıyım?
-
S.a müritler ben 2 kişilik kadrolu bir dükkanda çalışmaktayım . kendim 20 yaşındayım patronum 27 yaşında ve sürekli beni çocuk gibi görüp bağırmakta sıkıldım artık bu durumdan ama değişik bi yapıya sahip 2 dk önce bağırıp 2 dk sonra canciğer oluyor işten çıkmamama tek sebep bu yoksa çoktan çıkmıştım. Acaba diyorum benim çıkmamdan korktuğu için mi böyle davranıyor çünkü benim gibi güvenebileceği bir eleman zor .. ne yapim sizce çıkayım mı artık?
sıkıntı olmasıın konu gizli
-
zam iste, vermezse çıkacağını söyle o zaman anlarsın :D
-
vereceğine eminim zam istesem
edit: ama deneyemem bunu dediğim gibi zam mı kabul ederse bu sefer yine işten çıkamam :)
moustache tarafından 22/Tem/13 15:45 tarihinde düzenlenmiştir -
abi ne kadar süredir çalışıyorsun?
-
moustache bunu yazdı
edit: ama deneyemem bunu dediğim gibi zam mı kabul ederse bu sefer yine işten çıkamam :)
o işte çalışma amacın ne hocam senin :F
-
söyle maaşı düşürsün hocam o zaman
-
Hiç zaman kaybetme çık, çıkmadan 2. işi ayarliabiliosan senin avantajınadır.
Gerçekten yönetici sıfatı taşımayıp köşeye 2-3 maaş verebilecek para biriktirebiliyor diye kendini yönetici sanan tipler sana hiçbir iş deneyimi kazandırmaz.
-
HolyOne bunu yazdı
Hiç zaman kaybetme çık, çıkmadan 2. işi ayarliabiliosan senin avantajınadır.
Gerçekten yönetici sıfatı taşımayıp köşeye 2-3 maaş verebilecek para biriktirebiliyor diye kendini yönetici sanan tipler sana hiçbir iş deneyimi kazandırmaz.
aynen dediğin gibi bir insan şeyhim zengin adam patron havalarıyla yıkıp geçiyor dükkanda bütün işi ben yapıyorum zaten
-
sLeymN bunu yazdı
abi ne kadar süredir çalışıyorsun?
5 aydır
-
SUPERBICO bunu yazdımoustache bunu yazdı
çalışma amacımın a*ına koydular hocam parayı siktir ettim sen düşün
-
moustache bunu yazdıSUPERBICO bunu yazdımoustache bunu yazdı
çalışma amacımın a*ına koydular hocam parayı siktir ettim sen düşün
önce bi iş ayarla sonra çık. ama kesin çık, ayar olurum bu tiplere