folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder İtalya Turu (Tur Şirketi Tavsiyesi)

İtalya Turu (Tur Şirketi Tavsiyesi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

İzmir Kalkışlı / Temmuz ayı içinde Uçakla İtalya turuna girmeyi planlıyoruz. Daha önce gidip deneyim yaşayan varsa tavsiye alabilirim

https://www.bellimatur.com/izmir-hareketli-direkt-ucus-italya-turlari

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hiç gitmedim fakat gidenlerden duyduğum çok hırsız, yankesici var. Çantaya, telefona vs dikkat edin.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam attığın tur çok fazla yeri çok kısa zamanda  olabilecek en yanlış tarihlerden birinde gezdiriyor. Temmuz ayında venedikte bok kokuları içinde, diğer şehirlerde de götünüzden ter damlayarak koşa koşa hiçbir bok anlamadan gidip dönersiniz. Şöyle sadece roma, venedik, floransa yanına da yolda görebileceğiniz pisa bologna gibi bir tur bulursan ona git, ve tavsiyem venediğe gicedeksen mayıstan sonra gitme.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocam biz iki kişi araçla gittik, kendimiz hallettik her şey, konaklamasını, yemesini içmesini, toplamda 10-12 tane şehrini gezdik 20 günde, forumda bi başlık açmıştım, gelen tavsiyeleri ve kendi tecrübelerimi yazdım, bi bakarsın.

kendiniz gidebilirseniz daha uygun fiyata geliyor. ya da vakıfbank metal veya platinum plus kartınız varsa milplus üzerinden puanlarınızı 2-3x kullanarak yarı fiyatına tur satın alabilirsinzi.

https://www.tahribat.com/forum/italyaya-gidiyorum-var-mi-istediginiz-258617

LynXMaSTeR tarafından 10/Mar/26 14:33 tarihinde düzenlenmiştir

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

görülecek çok bir şey yok ama milano yu şehir olarak çok beğenmiştim

hatta arkadaşlarlada evin milanoda olacak yazlıkğında como gölünde olacak diyorduk

romada istanbul vibe'ı almıştım. adamların en büyük avantajı karadenizli müteahhitleri olmaması.

istanbulda nasıl gezmen gerektiğini hangi caddelerden geçip hangilerinden geçmemen gerektiğini biliyorsan yada görünce girmemen gerektiğini anlıyorsan romada okadar zorlanmazsın diye düşünüyorum. 

wert tarafından 10/Mar/26 14:38 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam attığın tur çok fazla yeri çok kısa zamanda  olabilecek en yanlış tarihlerden birinde gezdiriyor. Temmuz ayında venedikte bok kokuları içinde, diğer şehirlerde de götünüzden ter damlayarak koşa koşa hiçbir bok anlamadan gidip dönersiniz. Şöyle sadece roma, venedik, floransa yanına da yolda görebileceğiniz pisa bologna gibi bir tur bulursan ona git, ve tavsiyem venediğe gicedeksen mayıstan sonra gitme.

Hocam okullardan dolyaı mecbur temmuz da gitmek gerekiyor. 

ilk defa gideceğim için tur tercih ediyorum gitmişkende görebildğimiz yeri görelim mantığı var. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı

hatta arkadaşlarlada evin milanoda olacak yazlıkğında como gölünde olacak diyorduk

romada istanbul vibe'ı almıştım. adamların en büyük avantajı karadenizli müteahhitleri olmaması.

istanbulda nasıl gezmen gerektiğini hangi caddelerden geçip hangilerinden geçmemen gerektiğini biliyorsan yada görünce girmemen gerektiğini anlıyorsan romada okadar zorlanmazsın diye düşünüyorum. 

Görülecek çok bi şey yok demişsin de hocam :) Tüm Avrupayı gezen arkadaşlarım var sadece gitmen gereken yer İtalya dedi bunu bi kaç kişiden duydum.  Mutlaka görmelisin dediler italyada bi kaç yer saydılar. Ama fransa almanya vs buralara gitmene gerek yok demişlerdi.

Bide ispanya heves ediyorum ama italyadan sonra 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı
    wert bunu yazdı

Görülecek çok bi şey yok demişsin de hocam :) Tüm Avrupayı gezen arkadaşlarım var sadece gitmen gereken yer İtalya dedi bunu bi kaç kişiden duydum.  Mutlaka görmelisin dediler italyada bi kaç yer saydılar. Ama fransa almanya vs buralara gitmene gerek yok demişlerdi.

yok hocam ben onu milano şehri özelinde dediydim. romaya kıyasla felan pek birşey yok. ama şehir olarak güzel düzenli bir şehir.

yoksa italya çok güzel gezilecek görülecek yer anlamında. 

muhtemelen akdeniz ülkesi olmasından mütevellit damak tatlarıda bizimkine çok benziyor.  en azından kullanılan malzemeler benzer oluyor. öyle kurba bacağı, kertenkele götü felan abidik gubidik hammedeler kullanmıyorlar.

yemek konusundada problem yaşamazsın. birde o konuda hassiyetin varsa domuz olup olmadığını sorabilirsin. bazen sen söylemesende garsonlarda farkedbiliyor beef or pork diye soruyorlar. 

böyle bilmiş bilmiş anlatıyom da kaldığım 9 günde 14 öğün pizza yedim :)

wert tarafından 10/Mar/26 15:16 tarihinde düzenlenmiştir

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    wert bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı
    wert bunu yazdı

yok hocam ben onu milano şehri özelinde dediydim. romaya kıyasla felan pek birşey yok. ama şehir olarak güzel düzenli bir şehir.

yoksa italya çok güzel gezilecek görülecek yer anlamında. 

muhtemelen akdeniz ülkesi olmasından mütevellit damak tatlarıda bizimkine çok benziyor.  en azından kullanılan malzemeler benzer oluyor. öyle kurba bacağı, kertenkele götü felan abidik gubidik hammedeler kullanmıyorlar.

yemek konusundada problem yaşamazsın. birde o konuda hassiyetin varsa domuz olup olmadığını sorabilirsin. bazen sen söylemesende garsonlarda farkedbiliyor beef or pork diye soruyorlar. 

böyle bilmiş bilmiş anlatıyom da kaldığım 9 günde 14 öğün pizza yedim :)

Yemek konusunda artık ne bulduk yicez hocam bizim ülkemiz yemek konusunda üst seviye nereye gidersek gidelim sıkıntı olur ama deidğin gibi çıyan böcek gibi saçma şeyler yok domuz eti olmadığı sürece yeriz bi şeyler artık :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam biz iki kişi araçla gittik, kendimiz hallettik her şey, konaklamasını, yemesini içmesini, toplamda 10-12 tane şehrini gezdik 20 günde, forumda bi başlık açmıştım, gelen tavsiyeleri ve kendi tecrübelerimi yazdım, bi bakarsın.

kendiniz gidebilirseniz daha uygun fiyata geliyor. ya da vakıfbank metal veya platinum plus kartınız varsa milplus üzerinden puanlarınızı 2-3x kullanarak yarı fiyatına tur satın alabilirsinzi.

https://www.tahribat.com/forum/italyaya-gidiyorum-var-mi-istediginiz-258617

Memnun kaldın mı hocam genel anlamda 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Ben 10 gün kaldım. Araç kiraladım Roma'dan aldım Milanoda bıraktım yaklaşık 1200km yol yapmıştım. 

Yok tren varmış yok uçak varmış gerek yok geze geze gittik gördük istediğimiz yerde de durduk yedik içtik. 

Turla gitmenizi pek tavsiye etmem. 

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 1283 Toplam Mesaj: 23
tur