folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder İtalya Turu (Tur Şirketi Tavsiyesi)

İtalya Turu (Tur Şirketi Tavsiyesi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek

Academictur

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocam biz iki kişi araçla gittik, kendimiz hallettik her şey, konaklamasını, yemesini içmesini, toplamda 10-12 tane şehrini gezdik 20 günde, forumda bi başlık açmıştım, gelen tavsiyeleri ve kendi tecrübelerimi yazdım, bi bakarsın.

kendiniz gidebilirseniz daha uygun fiyata geliyor. ya da vakıfbank metal veya platinum plus kartınız varsa milplus üzerinden puanlarınızı 2-3x kullanarak yarı fiyatına tur satın alabilirsinzi.

https://www.tahribat.com/forum/italyaya-gidiyorum-var-mi-istediginiz-258617

Memnun kaldın mı hocam genel anlamda 

yine fırsatım olsa yine giderim. ancak napoliye gitmem, bağcılar, esenyurt neyse napoli de o diyebilirim. ülkenin kuzeyi en iyisi. floransa, milano favorilerim. pisada kuleden başka gezilecek bir yer yok.

cenova tarafında çok virajlı yollar var ve dağlık, ancak portofino bi başka güzel, orada denize girmiştik, deniz şahaneydi. venedik e gidecekseniz sakın yanınızda bavulla gitmeyin, köprülerin çoğu merdivenli, tangur tungur sıkıntı çekersiniz.

çoğu gezgin oraya günübirlik gittiği için yanında valizle falan gidiyor, resmen eziyet çekiyorlar.

goo.gl/qBNZmW
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

Pronto tur ile gittim öneririm . Rehber önemli,  sanat tarihi vs konusunda eğitimli biri olduğu taktirde tüm detayları anlatıyor . 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhorror
    blackhorror's avatar
    Erkek

tek önerim kendine bi bel çantası al hocam 
    üstünde çok nakit taşıma, hırsız çok fakat gideceğin yere göre değişir 

salla gitsin ölecez zaten :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek

Muhtemelen Corel Travel ile gideceğim. Extra turlar herşey dahil fiyat 2600 Euro  2 kişi

https://www.coraltatil.com/motto-italya-turu-turk-havayollari-ile-izmir-cikisli/?sidp=dd9b4044-5568-4873-8cb1-a179816d0f63&tour_start=46&p=5&s=5&ws=10

Her yarın geriye kalan hayatımızın ilk günü....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Muhtemelen Corel Travel ile gideceğim. Extra turlar herşey dahil fiyat 2600 Euro  2 kişi

https://www.coraltatil.com/motto-italya-turu-turk-havayollari-ile-izmir-cikisli/?sidp=dd9b4044-5568-4873-8cb1-a179816d0f63&tour_start=46&p=5&s=5&ws=10

tur programı bana garip geldi. venedikten romaya geçiyor, ordan napoli, sonra tekrar yukarı floransa milano gidiyor. niye venedik-milano-floransa-roma diye düz bir hatta gitmiyor, yolda geçiriyor zamanı?

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

tur programı bana garip geldi. venedikten romaya geçiyor, ordan napoli, sonra tekrar yukarı floransa milano gidiyor. niye venedik-milano-floransa-roma diye düz bir hatta gitmiyor, yolda geçiriyor zamanı?

Bilmiyorum ki hocam diğer turlara baktım Venedikte zaman geçirmiyorlardı panaromik yazyordu bu turda venediğe 1 gün zaman ayırdı diye burayı tercih edelim dedik

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    SHaDeWRoX bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

Bilmiyorum ki hocam diğer turlara baktım Venedikte zaman geçirmiyorlardı panaromik yazyordu bu turda venediğe 1 gün zaman ayırdı diye burayı tercih edelim dedik

hocam venedikte sandal sefası yapmayacaksanız 2-3 saat yetiyor. ben meydanda oturup saatlerce manzarayı izlemek istiyorum derseniz ayrı tabi. fiyata bakınca yarı fiyatına kendi başınıza hallederdiniz diye düşünüyorum.

ama ben rezervasyonlarla uğraşamam diyenler genelde turu tercih ediyor, saygı duyuyorum. benim ilk yurt dışı maceramdı italya ve her şeyi arkadaşla kendimiz ayarladık, çok da keyif aldık. arkadaşın da ilk defa araçla yurt dışı macerasıydı.

benim konuda baya bi tavsiye vermişti müridler gezi rotası konusunda, nerede ne yenir ne içilir falan onlara da bi bakarsın hocam.

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SHaDeWRoX
    SHaDeWRoX's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    SHaDeWRoX bunu yazdı

hocam venedikte sandal sefası yapmayacaksanız 2-3 saat yetiyor. ben meydanda oturup saatlerce manzarayı izlemek istiyorum derseniz ayrı tabi. fiyata bakınca yarı fiyatına kendi başınıza hallederdiniz diye düşünüyorum.

ama ben rezervasyonlarla uğraşamam diyenler genelde turu tercih ediyor, saygı duyuyorum. benim ilk yurt dışı maceramdı italya ve her şeyi arkadaşla kendimiz ayarladık, çok da keyif aldık. arkadaşın da ilk defa araçla yurt dışı macerasıydı.

benim konuda baya bi tavsiye vermişti müridler gezi rotası konusunda, nerede ne yenir ne içilir falan onlara da bi bakarsın hocam.

Hocam tek sıkıntı rehber şimdi birisi anlatmayınca çok boş olur burda çanakkaleye gittimizde bile rehbersiz bi şey anlamıyruz..

ilki tur olcak ama bi dahakine kendim gidicem dediğin gibi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Hocam bu sene prag ve viyanaya gittik, arkadaş gittiğimiz kiliselerde falan chatgpt ye mekanı gösteriyodu kameradan o anlatıyodu bize, bu şekilde de yapabilirsin (:

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 1293 Toplam Mesaj: 23
tur