İtalyan Gelin Türkiye"De Öldürldü
-
ben bu filmi daha önce görmüştüm sanki :D
ilk önce kadının yaptığı yanlış bence hadi bir amaç için yola cıkıyorsun gelinliğin manası ne ..
ama bizim daha da yanlış hatta iğrenç ötesi sonra bizi AB ye almıyorlar , nasıl alsınlar amk.
-
böyle capulcu ve boktanbir ülkeden geçeceğime rusya üzerinden dolanırım daha iyi
-
İşte bu yüzden sevilmiyoruz.
-
morportakal bunu yazdı:
-----------------------------
böyle capulcu ve boktanbir ülkeden geçeceğime rusya üzerinden dolanırım daha iyi
oha nedediğini sanıon ? -
thecoltfire bunu yazdı:
morportakal bunu yazdı:
hop kocum nedediğini sanıon sen ?
----------------------------- -
karem bunu yazdı:
-----------------------------Dünyadaki savaş bölgelerine dikkat çekme ve barış için beyaz gelinliklik giyen biri, son durağı israil olması lazımdı ama kara toprak oldu. İşin ilginç tarafı ise bu olayı işleyen kişi, kadının cep tlf alıp kullanıyor ya bu kişi birşeylerden bi haber yaşıyor ve öldürdüğü kiişinin cep tlf nunu kullanmakla ben burdayım dediğinin farkında değil, yada birşeyler dönüyor bu işin içinde.
-----------------------------benimde aklıma gelmedi değil turizme güzel bi darbe oldu ama yok artık diyorum. bide cemil cümlemizi tecavüzcü yaptınız yahu cennet la buralar cennet kınıyom la sizi.
-
belki suikat yaptılar ? sırf türkiyenin adını karalamak için bi ajan tarafında yapılmış olabilir yani bunu yapan bi ajan olabilir ? dış ülkelerin üzerimizde oynadığı oyunlardan biridir belkide
iyi komplo teorisi ama :)
sonuçta üzüldüm bende :(
-
demek ki insanlara güvenmemek lazımmış
(teyzenin ana fikri dünyada hala güvenilebilir insanlar olduğunu kanıtlamaktı)
-
aklıma müjde ar ın bir filmi geldi ama hadi hayırlısı..
-
bu kadinin amaci/neden turkiyede oldugu ve kayip haberi bi kac gun once duydum ve "Abaza bir kac kisi tecavuz edecek, kadin olecek... Olay Turkiye uzerinde kalacak yine =)" dedim.