IV. BÜYÜK İSTANBUL BULU$MASI (01.2006)
-
4. büyük istanbul bulu$masınıda yapıyoruz geçen sene söz verdim gelenlere 15 tatil diye 15 tatilin ortalarında herkes tatile gider diye düşünüyorum o yüzden ilk pazar günü düşündük ama 9 ocakda karnelerini alıyo okuyan arkadaşlar o yüzden 15 OCAK pazar günü yapıcaz buluşmayı şuan yer belli değil... herkes davetlidir özel davetiye beklemeyin benden neler yapılır o tarihde pek bilmiorum burdan yazın gelecekler neler yapabiliriz yada tarih herkes fakrlı bi atrihde anlaşaiblirse değiştirebiliriz ama daha 1 ay var hazırlayın kendinizi nolcak çokmu zor
edit:
buluşma günü= 15 ocak pazar
buluşma yeri= taksim
saat mekan= henüz belli değil -
Katilimlarinizi bekliyoruz ben gune canli telefon baglantisi yapicam canada tahribat.com olarak :)
-
çok zor tabi 9 saat yol abi izmir tayfasından gelen varsa gelirim bende yoksa tek gelmem canım sıkılır yolda
-
İstanbul buluşmalaınına damı orda olacaktır.
-
Senin ki 9 saatmis..benim ki 16 saat :) bende emesen ile sesli konferans yapayim :)
-
ben de geliim mi :)
-
kesin geliom
-
siz ne güzel İstanbul da buluonuz Kütahyada bi buluşalım dedik 5 kişi çıktı. Off ya küçük şehirin zararları bu olması gerek.
-
Saygıdeğer arkadaşlarım
bu konu bir kaç hafta önce gene açıldı bu gün bir arkadaşın da ısrarıyla ir2 ye gittim dedim tarih belirleyek karar vermiş kendileri. ama sanırım 6 ocak ta kapanıyor okullar. ben aile meclisinden izin işlemlerini bitirmek üzreyim. planlarımı ir2 ye anlatmıştım daha önce de biraz tazeleyeyim;
1. Puşi getirecem 5 adet. 1'i bana biri ir2'ye diğeri de delichoban'a. diğer kalan 2'si ni kim isterse sölesin. ona söz vereyim. fazlası için param yok o kadar zengin değilim :D cezerye ye kargo ile şey etcem daha zaten.
2. bir oyuncak ayı ya da robot gibi bişey alacaz üstüne de TahriboT yazacaz onuda taşicaz.
3. Asitat kalemi getircem 6-7 tane önümüze gelen yere deface çakcaz :D
4. köfteciye gideriz sora deniz kenarına felan vapura da bineriz mekanları ben bilmem siz bilirsiniz 5 yıl kaldık istanbulda ama küçüktük nabalım
5. biri mp3 çalar getirecek ya da cd çalar ir2 ses sistemi bağlarız dedi ben de cd getirecem halaylar kürtçe türkçe vs. coşacaz felan.
6. gene son olarak kavga çıkartacaz dedim fakat ir2 yanaşmadı ama nolur nolmaz herkes belinde kalın kemer taşısın kavgaya da gireriz eğlencesine
Ertesi günki haber manşetleri şunlar sanırım;
Dün İstanbul'un çeşitli yerlerinde görülen puşili kişiler tariqat-ül tahribat adıyla gösteri gibi birşeyler yaptı. Ellerin de TahriboT yazan bir ayı görüldü. Asitat kalemleri ile geçtikleri her yerde TahribaT W4S H3R3 yazısını bıraktılar. Çıkan kavga sonucu grup dağıldı. Bu kişilerin peşmerge kılıklı oluşları ve aynı zamanda tarikat ismi taşımaları kafa karıştırdı :p
-
e be a.q.duklarımın benimki 22 saat a.q. :D ta mardinden gelcem hawyan lar
-
beler şimdi şöle 3 seçenek var;
1- sokaklarda gezecez bi iskele bulup biralarımızı alıp muabbet etcez (fakir tipi eylence metodu)
2- taksimde bi mekan kapatıcaz 1 katını full alıcaz kendimize sabaha kadar içip muabbet edicez
3- lokantaya gitcez yemekli müzikli ( bu holynin fikri walla benim deil :) )