IV. BÜYÜK İSTANBUL BULU$MASI (01.2006)
-
ayın 17 sinde finaller war a.q nerden buldunuz bu zamanı?kaçırdım yaf bunuda :(((((((
-
olm her toplantıda böyle gazlanıyorsunuz. sonra 10 kişi geliyor. yüzlerce kişilik listelerden 15 kişi geliyor. o d mucize oluyor. bu sefer fiyasko olmasın ona göre mekan düşünelim...
-
Hade Lem yolcuLuk icin memLeketen cıkmıyom :D Düşün 26 saat tek ßa$ına ßir OtoßüSte GeLMem :D Zuahauahua é!
-
beyler ne oluyor şimdi toplantı tarihi kesinleştimi
-
aha bu sefer gelıyom ama nıkımı solemem...ne olur ne olmaz la bızden gıcık kapanlar hazırlıklı gelır mazallah neme lazım
bı de ben o msn hack dıyenlerın nıkını kaydedıyom sımdı gozum gormesın oldururum.
bırde herkes muhabbete taskınlıga gırmısken bırı gelıp beyler msn hack nasıl yapılır dese varya alaaaaaaaa tutmayın laaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn!
-
olm ewet ya hadi artık şunun şurasında 1 ay kaldı yer mekan saat gün belli deil
bence bir an önce harekete geçilmesi lazım :D
-
vay aq millet içmekten gezmekten sözediyo ben kaldığım 4 dersten köpek gibi finallere çalışcam.Beyler yaş ortalaması ne bira mekan falan diyonuzda
-
acele etmeyin o kadar daha koskoca bir ay var...
-
gusel olur aslında her zaman nette gordugum adamları tanımak üşenmedim on sayfa yazıyı okudum afyon veya cevresinden gelecek olursa bana osel msj atsın haberleşelim gidelim yoksa kendi başıma gelemem yol iz bilmem
-
bu iş zor olur sonucu söliim gene istanbul tayvası bulusur olur biter.