folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder İzlenmesi Gereken Belgeseller

İzlenmesi Gereken Belgeseller

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    extraordinaryy
    extraordinaryy's avatar
    Erkek

Güzel paylaşım teşekkürler ...

Extreme
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek
    http://www.tahribat.com/Forum-Evrim-Kurami-Ve-Kuranî-Bakis-Acisi-79202/ bundan daha güzel bir yazı olabilir mi ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:
    -----------------------------

Casteal, resmini kullandığın dünyanın en büyük evrim savunucularından birinin nasıl dumura uğradığını

Bu vidyodaki 5:20'deki kısmını izleyebilirsin

http://il.youtube.com/watch?v=kAB1ant5XO8&feature=related

Bu kesip biçilen video Dawkins'in soruyu cevaplayamadığı izlenimi oluştursada, olayın doğrusu bambaşka.

"Dawkins 1997 yılında Avustralyalı bir belgesel ekibini kırmayarak evine kabul ediyor. Ancak sordukları soru ile yaratılışçı olduklarını anlayınca Dawkins cevap verip vermemek konusunda ikilemde kalıyor. Malum cevap verirse onları ciddiye almış olacak, vermezse de onların tuzağına düşmüş olacak. Bu nedenle kaydı durdurtuyor düşünmek için. Tabii sonradan yayınlanan videoda bu kısım düzenleniyor ve bu bekleme anında soru sorulmuş gibi gösteriliyor. Ve verdiği cevap çıkarılarak başka bir soruya verdiği cevap videoya ekleniyor, böylece sanki cevap verememiş iması yaratılıyor."

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

etrafimin yuksek cozunlugu ateist ama adamlar ne inanislari umursarlar ne baska bir dalgayi.

net uzerinde gordugum ateistlerde hep fikirlerini empoze etmeye calisir yetinmez, ve dinlere ozelliklede islamiyete saldirirlar. gecen gozum ilisti bakayim dedim turkce bir ateist forumuna, adamlar cocuk gibi senin dininde su var sen busun senin dininde su yok sen bu degilsin gibi sacma sacma muhabbetler icindeler insani inanisiyla yargilamak ne buyuk ahmahliktir, yazik dedim. niye bu konuda yazdim bilmiyorumda boyle yani..

la liberte ne meurt jamais.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dyrnade
    dyrnade's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

etrafimin yuksek cozunlugu ateist ama adamlar ne inanislari umursarlar ne baska bir dalgayi.

net uzerinde gordugum ateistlerde hep fikirlerini empoze etmeye calisir yetinmez, ve dinlere ozelliklede islamiyete saldirirlar. gecen gozum ilisti bakayim dedim turkce bir ateist forumuna, adamlar cocuk gibi senin dininde su var sen busun senin dininde su yok sen bu degilsin gibi sacma sacma muhabbetler icindeler insani inanisiyla yargilamak ne buyuk ahmahliktir, yazik dedim. niye bu konuda yazdim bilmiyorumda boyle yani..

10 numara laf daha ötesi var mı ?

Herkes istediğine inanmakta ve düşünmekte ve ya tam tersi serbest.Kimse kimseyi yargılayamaz bunun için.Yok çöktü möktü muhabbetlerine girmeyin Esconda ve Superbicomudur ne b*kumsa.

Hem burda Castelo bir bilgi paylaşmış.Bu adamlar bunu niye savunuyo , nerden çıkmış böyle bi olay öğrenirsin.

Süper paylaşm.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dyrnade bunu yazdı:

7-19 bunu yazdı:

10 numara laf daha ötesi var mı ?

Herkes istediğine inanmakta ve düşünmekte ve ya tam tersi serbest.Kimse kimseyi yargılayamaz bunun için.Yok çöktü möktü muhabbetlerine girmeyin Esconda ve Superbicomudur ne b*kumsa.

Hem burda Castelo bir bilgi paylaşmış.Bu adamlar bunu niye savunuyo , nerden çıkmış böyle bi olay öğrenirsin.

Süper paylaşm.

Lan murid adam gibi konuşmayı, saygıyla konuşmayı öğren.Sonrasında bende seni muhattap alayım.İşin acı tarafı insanın inanışı ateistlerde geçerli değil.Sen gelipte bana insanı inanısıyla yargılamak ne büyük ahmaklıktır, sözünü alıntı yapamassın çünkü ateistler birşeye inanmaz, inanırlarsada kendilerine küfretmiş olurlar.Onun dışında saygı duyuyorum Casteal'a söylediğim bir laf yok, çıkıpta burda hakaret etmen bir sonrakinde başına bela olabilir ona göre.

Ayrıca ilk belgeseli indiriyorum bakalım ne gibi bir belgesel ortaya konmuş.

https://t.me/pump_upp
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

Ayrıca ilk belgeseli indiriyorum bakalım ne gibi bir belgesel ortaya konmuş.

ID: slam20

Pass: afc7105

Premium şuan hala çalışıyor. Eğer gerçekten indirip izleyeceksen işini görecektir.Yalnız, premium 4-5 gündür sağlam duruyor, o yüzden kısa zaman içinde değişebilir. Elini çabuk tut derim.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

stephen hawking'le ilgili ne varsa izlediğin hocam paylaşım yaparsan sevinirim :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Amd-x bunu yazdı:

stephen hawking'le ilgili ne varsa izlediğin hocam paylaşım yaparsan sevinirim :)

Büyük boyutlu olarak değil ama video siteleri üzerinden kısa kısa izlediğim videolar var. Ama indirdiğimde olabilir, yarın harici harddiskimden bakarım, indirdiğim varsa paylaşırım.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Değerli belgeseller olduğu için güncel tutmak istedim.

Toplam Hit: 4167 Toplam Mesaj: 23