İzlenmesi Gereken Belgeseller
-
Güzel paylaşım teşekkürler ...
-
http://www.tahribat.com/Forum-Evrim-Kurami-Ve-Kuranî-Bakis-Acisi-79202/ bundan daha güzel bir yazı olabilir mi ?
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------
Casteal, resmini kullandığın dünyanın en büyük evrim savunucularından birinin nasıl dumura uğradığını
Bu vidyodaki 5:20'deki kısmını izleyebilirsin
http://il.youtube.com/watch?v=kAB1ant5XO8&feature=related
-----------------------------Bu kesip biçilen video Dawkins'in soruyu cevaplayamadığı izlenimi oluştursada, olayın doğrusu bambaşka.
"Dawkins 1997 yılında Avustralyalı bir belgesel ekibini kırmayarak evine kabul ediyor. Ancak sordukları soru ile yaratılışçı olduklarını anlayınca Dawkins cevap verip vermemek konusunda ikilemde kalıyor. Malum cevap verirse onları ciddiye almış olacak, vermezse de onların tuzağına düşmüş olacak. Bu nedenle kaydı durdurtuyor düşünmek için. Tabii sonradan yayınlanan videoda bu kısım düzenleniyor ve bu bekleme anında soru sorulmuş gibi gösteriliyor. Ve verdiği cevap çıkarılarak başka bir soruya verdiği cevap videoya ekleniyor, böylece sanki cevap verememiş iması yaratılıyor."
-
etrafimin yuksek cozunlugu ateist ama adamlar ne inanislari umursarlar ne baska bir dalgayi.
net uzerinde gordugum ateistlerde hep fikirlerini empoze etmeye calisir yetinmez, ve dinlere ozelliklede islamiyete saldirirlar. gecen gozum ilisti bakayim dedim turkce bir ateist forumuna, adamlar cocuk gibi senin dininde su var sen busun senin dininde su yok sen bu degilsin gibi sacma sacma muhabbetler icindeler insani inanisiyla yargilamak ne buyuk ahmahliktir, yazik dedim. niye bu konuda yazdim bilmiyorumda boyle yani..
-
7-19 bunu yazdı:
etrafimin yuksek cozunlugu ateist ama adamlar ne inanislari umursarlar ne baska bir dalgayi.
net uzerinde gordugum ateistlerde hep fikirlerini empoze etmeye calisir yetinmez, ve dinlere ozelliklede islamiyete saldirirlar. gecen gozum ilisti bakayim dedim turkce bir ateist forumuna, adamlar cocuk gibi senin dininde su var sen busun senin dininde su yok sen bu degilsin gibi sacma sacma muhabbetler icindeler insani inanisiyla yargilamak ne buyuk ahmahliktir, yazik dedim. niye bu konuda yazdim bilmiyorumda boyle yani..
-----------------------------10 numara laf daha ötesi var mı ?
Herkes istediğine inanmakta ve düşünmekte ve ya tam tersi serbest.Kimse kimseyi yargılayamaz bunun için.Yok çöktü möktü muhabbetlerine girmeyin Esconda ve Superbicomudur ne b*kumsa.
Hem burda Castelo bir bilgi paylaşmış.Bu adamlar bunu niye savunuyo , nerden çıkmış böyle bi olay öğrenirsin.
Süper paylaşm.
-
dyrnade bunu yazdı:
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------10 numara laf daha ötesi var mı ?
Herkes istediğine inanmakta ve düşünmekte ve ya tam tersi serbest.Kimse kimseyi yargılayamaz bunun için.Yok çöktü möktü muhabbetlerine girmeyin Esconda ve Superbicomudur ne b*kumsa.
Hem burda Castelo bir bilgi paylaşmış.Bu adamlar bunu niye savunuyo , nerden çıkmış böyle bi olay öğrenirsin.
Süper paylaşm.
-----------------------------Lan murid adam gibi konuşmayı, saygıyla konuşmayı öğren.Sonrasında bende seni muhattap alayım.İşin acı tarafı insanın inanışı ateistlerde geçerli değil.Sen gelipte bana insanı inanısıyla yargılamak ne büyük ahmaklıktır, sözünü alıntı yapamassın çünkü ateistler birşeye inanmaz, inanırlarsada kendilerine küfretmiş olurlar.Onun dışında saygı duyuyorum Casteal'a söylediğim bir laf yok, çıkıpta burda hakaret etmen bir sonrakinde başına bela olabilir ona göre.
Ayrıca ilk belgeseli indiriyorum bakalım ne gibi bir belgesel ortaya konmuş.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------Ayrıca ilk belgeseli indiriyorum bakalım ne gibi bir belgesel ortaya konmuş.
ID: slam20
Pass: afc7105
Premium şuan hala çalışıyor. Eğer gerçekten indirip izleyeceksen işini görecektir.Yalnız, premium 4-5 gündür sağlam duruyor, o yüzden kısa zaman içinde değişebilir. Elini çabuk tut derim.
-
stephen hawking'le ilgili ne varsa izlediğin hocam paylaşım yaparsan sevinirim :)
-
Amd-x bunu yazdı:
stephen hawking'le ilgili ne varsa izlediğin hocam paylaşım yaparsan sevinirim :)
-----------------------------Büyük boyutlu olarak değil ama video siteleri üzerinden kısa kısa izlediğim videolar var. Ama indirdiğimde olabilir, yarın harici harddiskimden bakarım, indirdiğim varsa paylaşırım.
-
Değerli belgeseller olduğu için güncel tutmak istedim.