İzmir Buluşması.
-
Shawn bunu yazdı:
-----------------------------crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------patatese 10 lira verdim giderken.
lan a.q. geçen hafta ben 10 liraya 53 kiloluk bi çuval patates aldımdı ödemişten :)
-----------------------------tamamda abi biri 6.50 lira bırakmış giderken ödedik :D
hea bende bi bira bi bira ve tost ödedim :D
------------------------------
6.5 lira bırakmış derken? olayı anlamadım kardeşim.
gerçi amd-x tüm hesabı sana kaktırmamızdan yanaydıda neyse :)
-
Shawn bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
-----------------------------sevgili dostalr arkdaşlarla sözleşmişiz oraya kaçtım ben şimdi ters gelebilir alkol ortamı filan vardı bizde ortam bozmamak adına gelmedim ramazanda. kusura bakmayın
-----------------------------bizdede vardı alkol ortamı ne olmuş la :D
-----------------------------ne bilem ben:) tbt ortamı genelde böyle şelere dikkat eder diye düşünmüştüm biledim gelirdim:)
-
telefon denen alet sizde icat olmadı ozaman :)
-
ibnelik bu zaten :( korhan baş ibne :/ kışın nargile sözü vardi haylada görüşüp ısmarlıycak :(
-
iyiki gelmemişim :D abi herkezin önünde bira alkölüde bıraktık oruçta var raydan çıkar 5 takla atarmışım :D
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------Fotolar (: , misafir benim misafirimdi hocam
-----------------------------
şunları sağ baştan isimlendirsn birisi ama fath yapmasın sonra bana karakutu yazdığı gibi başkalarına da yanlış yazmasın :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------şunları sağ baştan isimlendirsn birisi ama fath yapmasın sonra bana karakutu yazdığı gibi başkalarına da yanlış yazmasın :)
-----------------------------umarım doğru yazmışımdır :D
-
dogru hocam nickler :) yanlız mekan fena kitledi bize he.
-
bi daha fatihin bizi götürceği yerin ta a.q.
bundan sonra kahvehanede buluşcaz arkadaşlar. çay 75 kuruş kola 1.5 lira :)
bi kolaya 5 lira sprite a 5 lira bide patatese 10 lira verdim. totalde 20 lira
ipneden ısrarla çay istememe kızıp geçirdi heralde :)
o değilde pevezenk çay varmı dediğimde "ice tea var. oda çay" dedi ya, masada bayan olmasa güzel cevap vercektim ona ben de neyse.
-
patatese 5 tl istesi sonra 10 tl istedi o an bi reaksiyon bekledim ama cikarip cat diyo koydun yani para bizde gani der gibiydin reis :D bu arada kola 4 tl idiki benden 4+ su aldilar :D