İzmir Buluşması.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:
    -----------------------------

Poet bunu yazdı:

hacı iftardan sonra mı yapıcaz nasıl yapıcaz ona göre ayarlayalım işte..

iftar geç oluyo biliyosun günler uzun.

akşam üstü toplaşır, muhabbetimizi ederiz. niyetli arkadaşlar olursa aramızda,

iftarı beraber yaparız, çayımızı kahvemizi içtikten sonrada dağılırız diye düşünüyorum.

diğer fikirlere açığım.

gayet mantıklı bi olay olmuş hocam yani ramazanda yapılcak budur ben gelmeyi istiyorum kan verme buluşmasına gelememiştim ayın 21inden sonra benim için uygundur lakin ağustos 10dan sonra istanbula geçiyorum :| saat olarakta güzel bişey ayarlanırsa mürideyide işten çıkınca alır gelirim

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

ozaman ben bu pazar günü, akşam saat 7 desem, itiraz ve fikirleri alabilirmiyim?

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:

ozaman ben bu pazar günü, akşam saat 7 desem, itiraz ve fikirleri alabilirmiyim?

abi saat ö.değil de şimdi gördüm konuyu tariğh belirlense. Ben Bursa dayım yaz okulu için.  Bu hafta sonu ya da gelecek hafta sonu olursa gelebilriim.

Yarın öğleye kadar bi tarih belirlerseniz ona göre gelirim. Hani bu hafta olacaksa buluşma geleyim ona göre bilet alcam yarın.

Artık İzmir'e elveda dicem. gitmeden bi defa göreyim sizleri müritler...

Edit: ayrıca şu aşağıda editleme dalgasının yazması güzel olmuş. 1 senedir desteğe yazıyodum demekki yapması uğraş gerektirdi. Eline sağlık Rene üstad (Rene'nin yaptığını düşünüyorum umarım dorudur ayıp olmasın :D)

Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 12:29'da joe_black tarafından düzenlendi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

crimeangel bunu yazdı:

c.tesi 8 desek nolur abey?

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpArK
    SpArK's avatar
    Erkek

Ayarlandı mı tarih yahu, beni de listeye eklememişsiniz ^_^

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Cumartesi 8 diyelim bence de. Pazar günü herkes tatil yapacağı için zaman sıkıntısı olmaz. Ayrıca oruçlu olan müritler de oruç açmış olurlar. Oruçlar açıldıktan sonra çay-kahvelerimizi içer hoşbeş ederiz diye düşünüyorum.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

bana her tarih uyar ama cumartesi günü işe giden arkadaşlar belirtmiş listenin yarısı gelemez gibi

Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 14:39'da kafkafkaf tarafından düzenlendi.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

kafkafkaf bunu yazdı:

bana her tarih uyar ama cumartesi günü işe giden arkadaşlar belirtmiş listenin yarısı gelemez gibi

Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 14:39'da kafkafkaf tarafından düzenlendi.

bende o nedenle pazar demiştim. ama genel görüşü bekleyelim akşam. ona göre bu haftasonu ctesi yada pazar günü deriz. saat 8 arkadaşlar. benim için farketmez. 7 olmuş 8 olmuş. (önemli bi aksilik çıkmaz inşallah.)

@spark hacı kusurabakma. gözden kaçırmışım.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:

crimeangel bunu yazdı:

Poet bunu yazdı:

hacı iftardan sonra mı yapıcaz nasıl yapıcaz ona göre ayarlayalım işte..

iftar geç oluyo biliyosun günler uzun.

akşam üstü toplaşır, muhabbetimizi ederiz. niyetli arkadaşlar olursa aramızda,

iftarı beraber yaparız, çayımızı kahvemizi içtikten sonrada dağılırız diye düşünüyorum.

diğer fikirlere açığım.

gayet mantıklı bi olay olmuş hocam yani ramazanda yapılcak budur ben gelmeyi istiyorum kan verme buluşmasına gelememiştim ayın 21inden sonra benim için uygundur lakin ağustos 10dan sonra istanbula geçiyorum :| saat olarakta güzel bişey ayarlanırsa mürideyide işten çıkınca alır gelirim

ayın tam 21 i olcak gibi görünüyor. senide yazdım hocam. umarım aksilik yoktur.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

Cumartesi 8 diyelim bence de. Pazar günü herkes tatil yapacağı için zaman sıkıntısı olmaz. Ayrıca oruçlu olan müritler de oruç açmış olurlar. Oruçlar açıldıktan sonra çay-kahvelerimizi içer hoşbeş ederiz diye düşünüyorum.

la sınavdaykene aramışsın. kontörüm yok fakirim :W

abi yüksek muhtemel kuvvetle gelicem inş.

Toplam Hit: 19051 Toplam Mesaj: 158