İzmir Buluşması.
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------Poet bunu yazdı:
-----------------------------hacı iftardan sonra mı yapıcaz nasıl yapıcaz ona göre ayarlayalım işte..
-----------------------------iftar geç oluyo biliyosun günler uzun.
akşam üstü toplaşır, muhabbetimizi ederiz. niyetli arkadaşlar olursa aramızda,
iftarı beraber yaparız, çayımızı kahvemizi içtikten sonrada dağılırız diye düşünüyorum.
diğer fikirlere açığım.
-----------------------------gayet mantıklı bi olay olmuş hocam yani ramazanda yapılcak budur ben gelmeyi istiyorum kan verme buluşmasına gelememiştim ayın 21inden sonra benim için uygundur lakin ağustos 10dan sonra istanbula geçiyorum :| saat olarakta güzel bişey ayarlanırsa mürideyide işten çıkınca alır gelirim
-
ozaman ben bu pazar günü, akşam saat 7 desem, itiraz ve fikirleri alabilirmiyim?
-
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------ozaman ben bu pazar günü, akşam saat 7 desem, itiraz ve fikirleri alabilirmiyim?
-----------------------------abi saat ö.değil de şimdi gördüm konuyu tariğh belirlense. Ben Bursa dayım yaz okulu için. Bu hafta sonu ya da gelecek hafta sonu olursa gelebilriim.
Yarın öğleye kadar bi tarih belirlerseniz ona göre gelirim. Hani bu hafta olacaksa buluşma geleyim ona göre bilet alcam yarın.
Artık İzmir'e elveda dicem. gitmeden bi defa göreyim sizleri müritler...
Edit: ayrıca şu aşağıda editleme dalgasının yazması güzel olmuş. 1 senedir desteğe yazıyodum demekki yapması uğraş gerektirdi. Eline sağlık Rene üstad (Rene'nin yaptığını düşünüyorum umarım dorudur ayıp olmasın :D)
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 12:29'da joe_black tarafından düzenlendi. -
crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------ozaman ben bu pazar günü, akşam saat 7 desem, itiraz ve fikirleri alabilirmiyim?
-----------------------------c.tesi 8 desek nolur abey?
-
Ayarlandı mı tarih yahu, beni de listeye eklememişsiniz ^_^
-
Cumartesi 8 diyelim bence de. Pazar günü herkes tatil yapacağı için zaman sıkıntısı olmaz. Ayrıca oruçlu olan müritler de oruç açmış olurlar. Oruçlar açıldıktan sonra çay-kahvelerimizi içer hoşbeş ederiz diye düşünüyorum.
-
bana her tarih uyar ama cumartesi günü işe giden arkadaşlar belirtmiş listenin yarısı gelemez gibi
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 14:39'da kafkafkaf tarafından düzenlendi. -
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------bana her tarih uyar ama cumartesi günü işe giden arkadaşlar belirtmiş listenin yarısı gelemez gibi
Mesaj 18 Temmuz 2012 (Carsamba) Saat: 14:39'da kafkafkaf tarafından düzenlendi.
-----------------------------bende o nedenle pazar demiştim. ama genel görüşü bekleyelim akşam. ona göre bu haftasonu ctesi yada pazar günü deriz. saat 8 arkadaşlar. benim için farketmez. 7 olmuş 8 olmuş. (önemli bi aksilik çıkmaz inşallah.)
@spark hacı kusurabakma. gözden kaçırmışım.
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------crimeangel bunu yazdı:
-----------------------------Poet bunu yazdı:
-----------------------------hacı iftardan sonra mı yapıcaz nasıl yapıcaz ona göre ayarlayalım işte..
-----------------------------iftar geç oluyo biliyosun günler uzun.
akşam üstü toplaşır, muhabbetimizi ederiz. niyetli arkadaşlar olursa aramızda,
iftarı beraber yaparız, çayımızı kahvemizi içtikten sonrada dağılırız diye düşünüyorum.
diğer fikirlere açığım.
-----------------------------gayet mantıklı bi olay olmuş hocam yani ramazanda yapılcak budur ben gelmeyi istiyorum kan verme buluşmasına gelememiştim ayın 21inden sonra benim için uygundur lakin ağustos 10dan sonra istanbula geçiyorum :| saat olarakta güzel bişey ayarlanırsa mürideyide işten çıkınca alır gelirim
-----------------------------ayın tam 21 i olcak gibi görünüyor. senide yazdım hocam. umarım aksilik yoktur.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Cumartesi 8 diyelim bence de. Pazar günü herkes tatil yapacağı için zaman sıkıntısı olmaz. Ayrıca oruçlu olan müritler de oruç açmış olurlar. Oruçlar açıldıktan sonra çay-kahvelerimizi içer hoşbeş ederiz diye düşünüyorum.
-----------------------------la sınavdaykene aramışsın. kontörüm yok fakirim :W
abi yüksek muhtemel kuvvetle gelicem inş.