İzmir Buluşması (Son)
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
aynısını 2 yıl önce bursada yaptım kimse gelmedi :D ben de çapkınlığa gittim :D
-----------------------------o buluşma aksilikler buluşmasıydı arada kaynadım : )
-
promet. izmire gelde yalnız kalmiim :) + İzmirli adamlar beni yalnız bırakmaz bursa çocuğu mu onlar :) (kesinlikle espri amaçlıdır aksiyon yaşamayalım.)
-
turania canım kardeşim seninle daha önceden baya atışmışlığımız var ama böyle şeyleri dert etmediğimden sebebini bile hatırlamıyorum =) izmire 3 saat uzaktayım şu an. yakınlarda değil ama bi izmir buluşmasına gelicem uygun bi zamanda. görüşürüz kaynaşırız. zaten baya izmir buluşmasına gelmişliğim var.
-
bende dert etmediğim için davet ediyorum zaten seni :) bence gelmen gerek bekliyorm :)
-
Prometheus bunu yazdı:
turania canım kardeşim seninle daha önceden baya atışmışlığımız var ama böyle şeyleri dert etmediğimden sebebini bile hatırlamıyorum =) izmire 3 saat uzaktayım şu an. yakınlarda değil ama bi izmir buluşmasına gelicem uygun bi zamanda. görüşürüz kaynaşırız. zaten baya izmir buluşmasına gelmişliğim var.
-----------------------------Pro sen gelmede ben seni ne yapıcam geleceksin ullan geleceksin dediim ben demir deli demir ulan xD
-
Shawn bunu yazdı:
Pro sen gelmede ben seni ne yapıcam geleceksin ullan geleceksin dediim ben demir deli demir ulan xD
-----------------------------sus lan 1.5 yıldır ekmek arası iskender ısmarlıcan amk :D
-
patron bende gelmeyi düşünürüm müsayit olursam işlerden fırsat bulursam bide , yalnız katılanların isimlerinin yanına yaşlarını da yaz da kimlerle takılacağımızı bilip gelelim , çeşmeden sevgilerle :D
-
microkabus bunu yazdı:
patron bende gelmeyi düşünürüm müsayit olursam işlerden fırsat bulursam bide , yalnız katılanların isimlerinin yanına yaşlarını da yaz da kimlerle takılacağımızı bilip gelelim , çeşmeden sevgilerle :D
-----------------------------:D :D
usta soracağım iki şey var 1, diğer buluşma iptal mi?
2, mekan aşmasın evi yeni tutum kiraso depozit komisyon felan üstüne bide harçlar bu hafta yatıyo.
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------microkabus bunu yazdı:
-----------------------------:D :D
usta soracağım iki şey var 1, diğer buluşma iptal mi?
2, mekan aşmasın evi yeni tutum kiraso depozit komisyon felan üstüne bide harçlar bu hafta yatıyo.
diğeri iptal başkan mekan olayını bende tam bilmiyorum -
hocam mekan sade olacak merak etmeyin hiç.