İzmirde Konaklama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hangk
    hangk's avatar
    Erkek

selam saygı değer müridler,

yaz okulu için önümüzdeki 1 ay boyunca ege üniversitesine ulaşımı kolay bir mevkide kalacak yer bakınıyorum. konaklama masrafı 300 lirayı geçmeyecek bir yer( yurt olur, ev olur farkmaz insani yaşam şartları olsun yeter.) arıyorum, oralardan müridler bi akıl verirsin. hadi iyi akşamlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek

ev işi zor olur..bornovada kira desen uçuk,metro var diye biraz daha uygun yerlere gitsen yine pahalı..yurt murt kosturman daha mantıklı olur hocam ama yurt konusunda pek bi bilgim yok

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

KYK'nin yurtları boştur şuanda :) yakın olan yurtlarda misafir olarak kalabileceğini düşünüyorum

bir düşün derim.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hangk
    hangk's avatar
    Erkek
    Poet bunu yazdı

ev işi zor olur..bornovada kira desen uçuk,metro var diye biraz daha uygun yerlere gitsen yine pahalı..yurt murt kosturman daha mantıklı olur hocam ama yurt konusunda pek bi bilgim yok

ev fiyatları ne düzeydir hocam. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hangk
    hangk's avatar
    Erkek
    hatayi bunu yazdı

KYK'nin yurtları boştur şuanda :) yakın olan yurtlarda misafir olarak kalabileceğini düşünüyorum

bir düşün derim.

kaydı bugün yaptım. arayıp sorma fırsatım olmadı. öğrenci köyü varmış egede onu gördüm yazları fiyatı günlük 20 ve 25 tlden oluyormuş. sırf yatıp kalkmak için 600 700 lira vermek pek mantıklı gelmedi. ama bulamazsak el mahkum olucak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Erkek
    hangk bunu yazdı
    Poet bunu yazdı

ev fiyatları ne düzeydir hocam. 

Bornovada 500-600 e falan en aşşa bulursun hacı onlar da 74362 yıllık baya kötü binalar

Poet tarafından 17/Tem/13 02:51 tarihinde düzenlenmiştir

Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı git kykya ya ortam süper iyidir

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hangk
    hangk's avatar
    Erkek
    KaRaKuLe bunu yazdı

hacı git kykya ya ortam süper iyidir

bi kaç bişey okudum pek iyi yazmamışlar kyk yı. ondan alternatif aramaya başladıydım. ortam var diyosan iş değişir ama:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cordelian
    cordelian's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

universitenin arka tarafindaki ataturk mahallesine bak.

Tenekeli mahalle gibidir ama okula cok yakin ve sakin.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    hangk bunu yazdı
    hatayi bunu yazdı

bir düşün derim.

kaydı bugün yaptım. arayıp sorma fırsatım olmadı. öğrenci köyü varmış egede onu gördüm yazları fiyatı günlük 20 ve 25 tlden oluyormuş. sırf yatıp kalkmak için 600 700 lira vermek pek mantıklı gelmedi. ama bulamazsak el mahkum olucak

Aga ben KYK Gen. Müd. çalışıyorum eğer ihtiyacın olursa beni bul, senin istediğin yurda bakalım birilerini arayalım seni benim misafirim olarak gönderelim.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hangk
    hangk's avatar
    Erkek
    hatayi bunu yazdı
    hangk bunu yazdı
    hatayi bunu yazdı

bir düşün derim.

Aga ben KYK Gen. Müd. çalışıyorum eğer ihtiyacın olursa beni bul, senin istediğin yurda bakalım birilerini arayalım seni benim misafirim olarak gönderelim.

hocam cok sagolasın! 

Toplam Hit: 2181 Toplam Mesaj: 24