İzmirde Konaklama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    casey
    casey's avatar
    Erkek
    hangk bunu yazdı

selam saygı değer müridler,

yaz okulu için önümüzdeki 1 ay boyunca ege üniversitesine ulaşımı kolay bir mevkide kalacak yer bakınıyorum. konaklama masrafı 300 lirayı geçmeyecek bir yer( yurt olur, ev olur farkmaz insani yaşam şartları olsun yeter.) arıyorum, oralardan müridler bi akıl verirsin. hadi iyi akşamlar.

Bana pm at hocam unutmıyım abimler 3 yolda oturuyor sorararım senin için.

Yol parası ne kadar tutar bilmiyorumda oturdukları yer iyi.

casey tarafından 18/Tem/13 13:41 tarihinde düzenlenmiştir

Zamanı durduramazsın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hangk
    hangk's avatar
    Erkek
    casey bunu yazdı
    hangk bunu yazdı

selam saygı değer müridler,

yaz okulu için önümüzdeki 1 ay boyunca ege üniversitesine ulaşımı kolay bir mevkide kalacak yer bakınıyorum. konaklama masrafı 300 lirayı geçmeyecek bir yer( yurt olur, ev olur farkmaz insani yaşam şartları olsun yeter.) arıyorum, oralardan müridler bi akıl verirsin. hadi iyi akşamlar.

Bana pm at hocam unutmıyım abimler 3 yolda oturuyor sorararım senin için.

Yol parası ne kadar tutar bilmiyorumda oturdukları yer iyi.

eyw hocam!

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek

Bende arıyorum arkadaşımla kalıcak yar ege üniversitesi yaz okuluna gidiceğiz arkadaşlada hala kalıcak bi yer bulamadık,makina mühendisliği bölümünden teori 1-2 yi alıcağız,parklar nasıl yatılır mı gece:)

yukarı çıksın

hallederi_55 tarafından 18/Tem/13 23:22 tarihinde düzenlenmiştir

_ICEMAN_
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Çiğli Evka-5'te oturuyorum. Evka-5 Çiğli'den dolmuşla 2 vesait - otobüsle 2 vesait ( fakat tek basım ) ile gidebilirsin.Evde tek oda boş. Düşünürsen bi p.m at görüşelim hocam :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek
    hatayi bunu yazdı
    hangk bunu yazdı
    hatayi bunu yazdı

KYK'nin yurtları boştur şuanda :) yakın olan yurtlarda misafir olarak kalabileceğini düşünüyorum

bir düşün derim.

kaydı bugün yaptım. arayıp sorma fırsatım olmadı. öğrenci köyü varmış egede onu gördüm yazları fiyatı günlük 20 ve 25 tlden oluyormuş. sırf yatıp kalkmak için 600 700 lira vermek pek mantıklı gelmedi. ama bulamazsak el mahkum olucak

Aga ben KYK Gen. Müd. çalışıyorum eğer ihtiyacın olursa beni bul, senin istediğin yurda bakalım birilerini arayalım seni benim misafirim olarak gönderelim.

hocam ben senin nicki bi kaydedebilirmiyim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

o kyk dayım bilader ben :)

neresini beğeneemdin bakim :P

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

buca dan ulaşım nasıl bornovaya zor mu olur ? bi arkadaşın ev var sorarım belki kiralar sana hocam

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek
    OttomanSlap bunu yazdı
    hatayi bunu yazdı
    hangk bunu yazdı
    hatayi bunu yazdı

KYK'nin yurtları boştur şuanda :) yakın olan yurtlarda misafir olarak kalabileceğini düşünüyorum

bir düşün derim.

kaydı bugün yaptım. arayıp sorma fırsatım olmadı. öğrenci köyü varmış egede onu gördüm yazları fiyatı günlük 20 ve 25 tlden oluyormuş. sırf yatıp kalkmak için 600 700 lira vermek pek mantıklı gelmedi. ama bulamazsak el mahkum olucak

Aga ben KYK Gen. Müd. çalışıyorum eğer ihtiyacın olursa beni bul, senin istediğin yurda bakalım birilerini arayalım seni benim misafirim olarak gönderelim.

hocam ben senin nicki bi kaydedebilirmiyim

tabiki :)

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

pazartesi izmirdeyim :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hangk
    hangk's avatar
    Erkek
    hangk bunu yazdı
    hatayi bunu yazdı
    hangk bunu yazdı
    hatayi bunu yazdı

bir düşün derim.

hocam cok sagolasın! 

pm attım ulastımı hocam

Toplam Hit: 2175 Toplam Mesaj: 24