İzmirde Konaklama
-
hangk bunu yazdı
selam saygı değer müridler,
yaz okulu için önümüzdeki 1 ay boyunca ege üniversitesine ulaşımı kolay bir mevkide kalacak yer bakınıyorum. konaklama masrafı 300 lirayı geçmeyecek bir yer( yurt olur, ev olur farkmaz insani yaşam şartları olsun yeter.) arıyorum, oralardan müridler bi akıl verirsin. hadi iyi akşamlar.
Bana pm at hocam unutmıyım abimler 3 yolda oturuyor sorararım senin için.
Yol parası ne kadar tutar bilmiyorumda oturdukları yer iyi.
casey tarafından 18/Tem/13 13:41 tarihinde düzenlenmiştir -
casey bunu yazdıhangk bunu yazdı
selam saygı değer müridler,
yaz okulu için önümüzdeki 1 ay boyunca ege üniversitesine ulaşımı kolay bir mevkide kalacak yer bakınıyorum. konaklama masrafı 300 lirayı geçmeyecek bir yer( yurt olur, ev olur farkmaz insani yaşam şartları olsun yeter.) arıyorum, oralardan müridler bi akıl verirsin. hadi iyi akşamlar.
Bana pm at hocam unutmıyım abimler 3 yolda oturuyor sorararım senin için.
Yol parası ne kadar tutar bilmiyorumda oturdukları yer iyi.
eyw hocam!
-
Bende arıyorum arkadaşımla kalıcak yar ege üniversitesi yaz okuluna gidiceğiz arkadaşlada hala kalıcak bi yer bulamadık,makina mühendisliği bölümünden teori 1-2 yi alıcağız,parklar nasıl yatılır mı gece:)
yukarı çıksın
hallederi_55 tarafından 18/Tem/13 23:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Çiğli Evka-5'te oturuyorum. Evka-5 Çiğli'den dolmuşla 2 vesait - otobüsle 2 vesait ( fakat tek basım ) ile gidebilirsin.Evde tek oda boş. Düşünürsen bi p.m at görüşelim hocam :)
-
hatayi bunu yazdıhangk bunu yazdıhatayi bunu yazdı
KYK'nin yurtları boştur şuanda :) yakın olan yurtlarda misafir olarak kalabileceğini düşünüyorum
bir düşün derim.
kaydı bugün yaptım. arayıp sorma fırsatım olmadı. öğrenci köyü varmış egede onu gördüm yazları fiyatı günlük 20 ve 25 tlden oluyormuş. sırf yatıp kalkmak için 600 700 lira vermek pek mantıklı gelmedi. ama bulamazsak el mahkum olucak
Aga ben KYK Gen. Müd. çalışıyorum eğer ihtiyacın olursa beni bul, senin istediğin yurda bakalım birilerini arayalım seni benim misafirim olarak gönderelim.
hocam ben senin nicki bi kaydedebilirmiyim
-
o kyk dayım bilader ben :)
neresini beğeneemdin bakim :P
-
buca dan ulaşım nasıl bornovaya zor mu olur ? bi arkadaşın ev var sorarım belki kiralar sana hocam
-
OttomanSlap bunu yazdıhatayi bunu yazdıhangk bunu yazdıhatayi bunu yazdı
KYK'nin yurtları boştur şuanda :) yakın olan yurtlarda misafir olarak kalabileceğini düşünüyorum
bir düşün derim.
kaydı bugün yaptım. arayıp sorma fırsatım olmadı. öğrenci köyü varmış egede onu gördüm yazları fiyatı günlük 20 ve 25 tlden oluyormuş. sırf yatıp kalkmak için 600 700 lira vermek pek mantıklı gelmedi. ama bulamazsak el mahkum olucak
Aga ben KYK Gen. Müd. çalışıyorum eğer ihtiyacın olursa beni bul, senin istediğin yurda bakalım birilerini arayalım seni benim misafirim olarak gönderelim.
hocam ben senin nicki bi kaydedebilirmiyim
tabiki :)
-
pazartesi izmirdeyim :)
-
hangk bunu yazdıhatayi bunu yazdıhangk bunu yazdıhatayi bunu yazdı
bir düşün derim.
hocam cok sagolasın!
pm attım ulastımı hocam