Japon Kız, Loituma - Levan Polkka
-
r10 da gördüm :) kız ve şarkı birbirine çok uymuş be :F hastayım bu japonlara, hemencik youtube infoma çaktım.
-
http://www.youtube.com/watch?v=F3EJP5ugfYc
x)
-
yirim bunu :+)
-
harbi çok şeker olmuş
kafasındaki perukmu la
-
-
ya bu asyalı kızların ellerini yumruk yapıp yüzüne dayayarak poz vermeleri ne ayak aq
badoo da filanda ne kadar çinli asyalı kızla konustuysam coğunun o pozda resmi var
ne bu aq iyi birşeyse bizde öyle poz verek:))
-
abi salla bu kızı okadar tatlı değil bu ama
japonyanın bu seneki milli voleybol takımında çok tatlı kızlar var yaa peder yanımda olmasa televizyona sarılcaktım.
-
<3
-
KarasuZanu bunu yazdı:
-----------------------------
abi salla bu kızı okadar tatlı değil bu ama
japonyanın bu seneki milli voleybol takımında çok tatlı kızlar var yaa peder yanımda olmasa televizyona sarılcaktım.
-----------------------------:D muhahha
-
1.si bence o japon kız tatlı olmanın yanından bile geçmiyor zira emo gibi saçlara bak...
2.si evet asyalı kızların genel olarak aşırı bir tatlılık potansiyeli var... şahsen ben önceden japon bir kızla çıkmış birisi olarak söylüyorum.
önceki zamanlarda japonlarda da ar namus olayı bizdeki gibiymiş yani bir hayli katılarmış bu gibi konularda. ama bu 2. dünya savaşının ardından toplum olarak ameirkayı geçmek hakkında ettikleri yemin nedeniyle halk öyle bir hale geliyorki kimse ahlak kurallarını umursamaz birer iş kolik haline geliyor.
adamların evde karıları varken 2-3 tane metresi bile olabiliyor. genç kızların kiminle nerede olduklarının çok bir önemi kalmamış... şahsen eski sevgilimden ayrılma nedenim bu oldu... ben istemeden verdi... tamam bekaret çılgını falan değilim ama bir kızla birşeyler olacaksa aramızda özel birşeyler olduktan sonra olmasını tercih ederim... daha ilk hafta sadece benden hoşlandı diye bir haltlar karıştırması açıkçası beni son derece rahatsız etti.
ama kesinlikle asyalı kızlar çok güzel oluyor. benim şahsen söyleyebileceğim şey imkanınız olurda dürüst bir tane bulabilirseniz ve kendini biraz daha orta malı yapmaktan uzak tutan bir hatun... çekinmeden alabilirsiniz arkadaşlar... şahsen yaptığı şey hoşuma gitmemişti ama bazı huyları vardı japon kız arkadaşımın bayılıyordum.
örneğin bir yere gittik ve alış veriş yaptık ben paketleri taşıdım... eve gittiğimizde kesin olarak paketleri falan bir kenara bırakıp benim ellerimle ilgilenirdi... başta biraz garip gelmişti ama sonrada bir hayli keyifli bir hal almıştı el ve ayak masajı...
-
animelerdeki kızlara benziyo bu yaw.oyuncak gibim