Japonya 8.9 Deprem - Tsunami
-
Ölü sayısı 29 a çıkmış
Gölcükteki depremi hatırlayalım 7.5 büyüklüğünde olup 18 000 kişi ölmüştü :s
-
ulquiorra bunu yazdı:
-----------------------------
bizim ülkenin, japonyanın şu anki gelişmişlik seviyesine erişebilmesi için 1 asır geçmesi lazım.
-----------------------------1 asrı çok büyütme hocam gözünde , altı üstü 100 sene.. bu kafayla da 100 senede hiç bi yere gideeyiz zaten..
hadi diyel,m 100 senede ulaştık onların seviyeye, o zaman da düşünmek lazım japonya 100 sene sonra nerde olur :)
-
amerika bu seferde atom bombasını denizaltı ile denizin dibinde atmış sankim galiba herhalde:)
Allah korusun bizim ülkede olduğunu düşünemiyorum ülkenin beşeri siyasi ekonomik sınai eğitim turizm artık ne varsa hepsi tepe taklak olur. @mod felaket tellalı.
-
allahın izniyle hiçbir şey olmaz japonyaya çünkü hakiki islamiyeti onlar yaşıyor.
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
ulquiorra bunu yazdı:
bizim ülkenin, japonyanın şu anki gelişmişlik seviyesine erişebilmesi için 1 asır geçmesi lazım.
-----------------------------1 asrı çok büyütme hocam gözünde , altı üstü 100 sene.. bu kafayla da 100 senede hiç bi yere gideeyiz zaten..
hadi diyel,m 100 senede ulaştık onların seviyeye, o zaman da düşünmek lazım japonya 100 sene sonra nerde olur :)
-----------------------------japonların 100 sene sonraki haline ulaşmak içinde 1000 sene lazım.
sonrasının hesabını sayın bahçeliye havale ediyorum :D
-
Hawaii adalarında tsunami olacakmis.
50 ülkede tsunami alarmi verilmiş..
umarim çok insan kaybi olmaz.
Ayrica umarim Allah bu topraklarda böyle felaketler yaşatmaz..
-
ulan böyle bir depremde bile 32 kişi ölmüş..istanbulda olsa 2 milyon kişi ölürdü herhalde
-
ölü sayısı 60 a yükselmiş şu an cnn de veriyo
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------allahın izniyle hiçbir şey olmaz japonyaya çünkü hakiki islamiyeti onlar yaşıyor.
Sabah sabah yüklenme böyle kafa yapıcı maddelere bak ne saçma şeyler yazıyosun. -
Pole Shifting...