Japonya Playstation CFI-7100B01 110V Sorunsalı ACİL
-
Müridler selamlar,
PlayStation cfi-7100b01 modeli için 110v yazıyor ancak her yerde 220 ile uyumlu diyor. Konuyu bilen var mıdır? Hiç Japonya'dan ürünü alıp tr de kullanan var mıdır? Konu biraz acil
-
TR'de kullanamazsın dönüştürücü alman şart.
-
Dönüştürücü nereden bulurum?
-
crafty bunu yazdı
Dönüştürücü nereden bulurum?
japonyada 1 ay yasadim. Ulkede 100V ve degisik agizli prizler kullaniliyor. Bizim prize takamazsin yani zaten.
Urun elindeyse arkasina bak input voltage olarak ne yazmislar diye.
Eger gercekten 100-120V ise, mecbur 220V -> 100V transformator alajackson.
ornek urun:
end tarafından 12/Mar/26 19:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Şöyle bir şey alman gerekiyor. Çok ihtiyaç duyulan bir şey olmadığından bulman biraz zor olabilir. Ayrıca Japonya'da Amerikan priz kullanılıyor. Ancak dönüştürücüde Amerikan prizi girişi olduğundan sorun kalmıyor.
mkyb tarafından 12/Mar/26 18:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Herhangi bir voltaj donusturucuye gerek yok, kabloyu degistir ucu TR icin olan bir kablo tak ve kullan.
-
Tam olarak bunu yaşıyorum şu anda kimisi voltaj dönüştürücü gerek diyor, kimisi kabloyu değiştir devam et diyor. Japonya'dan alıp tr de kullanan kimse yok mudur
-
PS4 ciktiginda ABD de Best Buy dan almistim ve gorevli calisan bunun TR de calismayacagini iddia etmisti, ikna edememistim.
Artik yeni nesil cihazlarin guc kaynaklari universal, 100/240 50/60hz farketmez heryerde calisir, sadece kablonun ucu onemli, kabloyu degistir kullan.
-
PS4 ciktiginda ABD de Best Buy dan almistim ve gorevli calisan bunun TR de calismayacagini iddia etmisti, ikna edememistim.
Artik yeni nesil cihazlarin guc kaynaklari universal, 100/240 50/60hz farketmez heryerde calisir, sadece kablonun ucu onemli, kabloyu degistir kullan.
-
Bugüne kadar hiç 110V olup 220V'ta çalışmayan cihaz görmedim. Belki vardır.
Kablosunu kesip, ucunu değiştirip kullandim hep.
Patlarsa karışmam. Zaten sigorta yapmışlardır, mal değillerdir.
Kaan tarafından 12/Mar/26 19:22 tarihinde düzenlenmiştir -
crafty bunu yazdı
Tam olarak bunu yaşıyorum şu anda kimisi voltaj dönüştürücü gerek diyor, kimisi kabloyu değiştir devam et diyor. Japonya'dan alıp tr de kullanan kimse yok mudur
Hocam urunu buna gore mi alacaksin yoksa aldin mi?