Japonya Playstation CFI-7100B01 110V Sorunsalı ACİL
-
crafty bunu yazdı
Tam olarak bunu yaşıyorum şu anda kimisi voltaj dönüştürücü gerek diyor, kimisi kabloyu değiştir devam et diyor. Japonya'dan alıp tr de kullanan kimse yok mudur
Hocam urunu buna gore mi alacaksin yoksa aldin mi?
EDIT:
https://www.ifixit.com/Answers/View/832132/100V+~+3.55A+50-60MHz+input+Playstation+5+for+220v+plugs
Eline gececek urun ya da elinde olan urun dual-voltage da olabilir OLMAYABILIR DE!!!
O yuzden sorumu ignore'lamazsan cevabini alacaksin
end tarafından 12/Mar/26 19:51 tarihinde düzenlenmiştir -
end bunu yazdıcrafty bunu yazdı
Tam olarak bunu yaşıyorum şu anda kimisi voltaj dönüştürücü gerek diyor, kimisi kabloyu değiştir devam et diyor. Japonya'dan alıp tr de kullanan kimse yok mudur
EDIT:
https://www.ifixit.com/Answers/View/832132/100V+~+3.55A+50-60MHz+input+Playstation+5+for+220v+plugs
Eline gececek urun ya da elinde olan urun dual-voltage da olabilir OLMAYABILIR DE!!!
Linkte zaten tam olarak guc kaynaginin universal oldugu, 110/240 calisabildigi, fakat bulunan bolgeye gore etiketlendigini (110 yada 220) soyluyor yasal yukumlulukten dolayi, yani donanimda bir fark yok.
-
trampfd bunu yazdıend bunu yazdıcrafty bunu yazdı
EDIT:
Linkte zaten tam olarak guc kaynaginin universal oldugu, 110/240 calisabildigi, fakat bulunan bolgeye gore etiketlendigini (110 yada 220) soyluyor yasal yukumlulukten dolayi, yani donanimda bir fark yok.
Evet reputation'ı yüksek olan biri öyle demiş.
fakat OP'in sony'e attığı maile göre de şöyle: "they told me that CFI-1200A model has a psu rated for 100v, so overseas usage wasn't possible, and they didn't adviced using a transformer (i assume it's as a disclaimer in case something gets damaged)... Sooo, I took the risk and used one (750W), and was able to play for like 3 hours, wires, transformer and PS5 were pretty cool, so I think everything is looking good."
~30 bin liralık aleti riske atmazdim ben. OP, transformatör ile sorunsuz çalıştırmış.
Sen daha önce Japonya'dan satın aldığın bir ps5'i 220V hatla kullandın mı hocam? En azından açıp bir kontrol etsin/ettirsin elektronikçiye.
-
Çift
yunusdogan tarafından 13/Mar/26 01:45 tarihinde düzenlenmiştir -
https://www.3faz.com/mervesan-500-va-220110-v-acac-donusturucu-oto-transformator-ms-500
Site güvenilir.
Cihazın üstündeki etiketlerin veya yazılsrın okunaklı fotosunu çeker misin
yunusdogan tarafından 13/Mar/26 01:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Şimdi redditi hatmettim. Genel olarak herkes direkt kabloyu takıp devam etmiş. Ek bir problem yaşamamışlar. Pazar günü tr ye geleceğim. Geldiğimde testi yapar burayı da güncellerim.
PS5 pro + dual sense ikinci kol toplam 119.000 yen mal oldu. Tax free dahil. Yaklaşık 32000₺ gibi bir rakam yapıyor. Bilginiz olsun
-
crafty bunu yazdı
Şimdi redditi hatmettim. Genel olarak herkes direkt kabloyu takıp devam etmiş. Ek bir problem yaşamamışlar. Pazar günü tr ye geleceğim. Geldiğimde testi yapar burayı da güncellerim.
PS5 pro + dual sense ikinci kol toplam 119.000 yen mal oldu. Tax free dahil. Yaklaşık 32000₺ gibi bir rakam yapıyor. Bilginiz olsun
Bana ABD geldi sorunsuz çalışıyor can sıkıntısından kaldırdım. Arada bir yeğenler geliyor çoçuklar uslu dursun diye açıyorum sadece uçundaki kabloyu değiştirdim.
-
CFI-7100B01 modeline bakalım sonundaki B01
Bu kod genellikle Japonya bölgesi için üretilmiş kutulu modeldir.Japon modelleri, ülkedeki şebeke gerilimi nedeniyle sadece 100V-127V aralığında çalışır. Tahminimce sondaki 2 kod aynı olsaydı 220 v 240 v ta çalışırdı. Dönüştürücü type a al
Saltobela tarafından 14/Mar/26 10:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Gençler volta neyse de şebeke frekansı da önemli. Mesela 50 Hz bir 220 v 60 Hz 220 v da çalışmayabilir. Mesela elektrikli süpürge gibi bir durumda bozulabilir.
-
Saltobela bunu yazdı
CFI-7100B01 modeline bakalım sonundaki B01
Bu kod genellikle Japonya bölgesi için üretilmiş kutulu modeldir.Japon modelleri, ülkedeki şebeke gerilimi nedeniyle sadece 100V-127V aralığında çalışır. Tahminimce sondaki 2 kod aynı olsaydı 220 v 240 v ta çalışırdı. Dönüştürücü type a al
Hocam nereden aldın bu bilgiyi kaynaklandırabilirsin mi?