folder Tahribat.com Forumları
linefolder Java
linefolder Java Öğrenmek İstiyorum

Java Öğrenmek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

abi araştırmıyorsun ki ? bi bak bakalım yani neler yazmışız benim ilk yazdığım siteye girmiş olsaydın orada vardı eğitimler :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

up

Android karar verdiysen hocam Java SE den basliyorsun calismaya javayi belli bir kaliba oturtup ondan sonrada androide gecis yapiyorsun. Paran ve zamanin varsa kurslara gidebilirsin yada ben evde calisir yaparim dersende zilyon tane video kaynak mevcut arastirip 1-2 guzel tavsiye edilen kitap alip okursan herhalde yaparsin. 

11 yasinda cocuk oyun yazip, 4 yasinda kendi cabalariyla okumayi cozdugu bir ulkede  5-6 ay calisarak 1 proje cikarip sende android developer olabilirsin kanimca :)

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı

up

Android karar verdiysen hocam Java SE den basliyorsun calismaya javayi belli bir kaliba oturtup ondan sonrada androide gecis yapiyorsun. Paran ve zamanin varsa kurslara gidebilirsin yada ben evde calisir yaparim dersende zilyon tane video kaynak mevcut arastirip 1-2 guzel tavsiye edilen kitap alip okursan herhalde yaparsin. 

11 yasinda cocuk oyun yazip, 4 yasinda kendi cabalariyla okumayi cozdugu bir ulkede  5-6 ay calisarak 1 proje cikarip sende android developer olabilirsin kanimca :)

ahaha ince güzeldi :) ancak benim babam normal bir çalışan , yani beni piyasaya süremez :D

peki ustam java se 'den calısmaya basladık , android ve ios arasında daglar kadar fark yok değil mi? yani android için yazılan birşey ufak degisiklikler ile ios entegre oluyor mu yoksa sıfırdan baska birsey mi lazım :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı

up

ahaha ince güzeldi :) ancak benim babam normal bir çalışan , yani beni piyasaya süremez :D

peki ustam java se 'den calısmaya basladık , android ve ios arasında daglar kadar fark yok değil mi? yani android için yazılan birşey ufak degisiklikler ile ios entegre oluyor mu yoksa sıfırdan baska birsey mi lazım :) 

ios a nerden gectin hocam o ayri bir platform :D farkli diller kullaniliyor bende isin gurmesi degilim ancak ios ile android cok farkli olaylar. Mac OS ile linux isletim sistemi gibi dusunebiliriz sanirim :D ios da objective-c kullaniliyor genelde bu isi bilenler daha iyi aciklama yapicaklardir tabiki de ancak ios ile android cok ayri platform.

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı

up

ios a nerden gectin hocam o ayri bir platform :D farkli diller kullaniliyor bende isin gurmesi degilim ancak ios ile android cok farkli olaylar. Mac OS ile linux isletim sistemi gibi dusunebiliriz sanirim :D ios da objective-c kullaniliyor genelde bu isi bilenler daha iyi aciklama yapicaklardir tabiki de ancak ios ile android cok ayri platform.

ios daha cazibeli :D ios için ne ögrenmek gerekiyor bilen murid varsa cok sevinirim :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Obj-C veya Swift(di sanırım lan adını unuttum ama böyleydi) 

ios için ama birşey söylemek istiyorum bu işi bırak 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı

sen taktın arastırmaya hocam merak etme arastırıyorum :) lakin bir işi yapan ve internette yazan arasında cok fark var. 

Roark tarafından 01/Eyl/15 19:00 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    Maddox bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

sen taktın arastırmaya hocam merak etme arastırıyorum :) lakin bir işi yapan ve internette yazan arasında cok fark var. 

abi bak şimdi ios programlama diyorsun dimi ? İos programlamaya giriş yazarsın çıkar sonuçta adam sana obj-c veya swift harici tutarsın da php ile yaparsın yazmıyor.Çok bi fark yok aslında neyse abi kolay gelsin o zaman inşallah başlarsın 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek
    0x656e bunu yazdı
    Maddox bunu yazdı
    0x656e bunu yazdı

abi bak şimdi ios programlama diyorsun dimi ? İos programlamaya giriş yazarsın çıkar sonuçta adam sana obj-c veya swift harici tutarsın da php ile yaparsın yazmıyor.Çok bi fark yok aslında neyse abi kolay gelsin o zaman inşallah başlarsın 

Teşekkür ederim kardeşim degerli yorumun ve ayırdıgın vakit için seviliyorsun :) 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

Front and'e başlamasaydım kesinlikle Java Mobile kısmına tereddütsüz girerdim.

bence mobil platformlar konusunda kendini geliştir

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
Toplam Hit: 11026 Toplam Mesaj: 36
java öğrenmek istiyorum