Juli‘Ye...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

De Ta Fabula Narratur…

Adının geçmediği hikâyelerin yalnızlığa kıyısı vardır Juli. Ve yalnızlığa kıyısı olan hikâyelerin kahramanlarına dargındır yıldızlar, en az rapunzel kadar… Kelimelerin ellerinden tut bu yüzden, sustuklarını sana kelimeler anlatsın. Ve küçük bir çocuğun, gözlerindeki anne sevgisi gibi benimse. Çünkü bu hikâyede sadece sen varsın.

Ben bu hikâyeyi Tanrının günlüğünden çaldım. Bütün imla kurallarını yerle bir ederken adın, Ben Tanrıyı ilk defa; Adının baş harfini yıldızlarla çizerken yakaladım… Bu yüzdendir ki; yakılacaklar listesinin en başında ben varım.. Anarşist puntolarla, sürgün edildiğim şehirlerin duvarlarından sesleniyorum sana. Sesim uzak kalıyor biliyorum. Bir yankı olup geri dönüyor da bazen. Beni sokak çocuklarından dinle ve onlardan yara bandı almayı ihmal etme. Kanattığım kelimelerin üzerine sararsın. Saçlarını okşamadan gitme oradan ve de bakmadan gözlerine…

Ben bu hikâyeyi sana uzak bir kentin yok oluşuna en yakın yerinden yazıyorum Juli. Yıkık dökük her duvara, aylak ve pişman ruhların dolaştığı sokaklara, meleklerin yıldızlar gibi gördüğü sokak lambalarına, kaçak mayın tarlalarına, geçiş izni verilmeyen düşlerin tel örgülerde takılı kalan kırıntılarına, dilek ağacında asılı kalmış bir damla gözyaşına yazıyorum. Aslında ben, bu gözyaşı damlasından bir fırtına çıkarmaktan korkuyorum. Göz çukurlarında intihar etmemi istemiyorsan eğer, bu hikâyede sakın ağlama.

Ben bu hikayeyi sana doktor kontrolünde yazıyorum Juli. Terapi seanslarında yatıştırıcı bir ilaç oluyor ismin, intihara meyilli ruhlara… “Nerede ? ” diyorlar. Seni soruyorlar bana. Yanlarından ayrılıp karşıdaki lunaparka koşuyorum. Atlı karıncanın tekini senin için ayırıp beklemeye başlıyorum. Dönme dolap döndüğüne göre zaman işliyor. Trafiğe takılmıştır diyorum, çarpışan otoların kargaşasından yola çıkarak… zaman geçiyor, dönme dolap duruyor, sen gelmiyorsun. Korku tüneline gözüm kapalı dalıyorum. Sürekli sallanan bir geminin güvertesine takılıyor gözlerim. Tabi yaa diyorum. Bu hikayeden ancak bir gemiyle kaçabilirdik…

Ben bu hikayeyi sana yazdım.
    Ben bu hikayede seni yazdım.
    Ben seni bu hikayeye yazdım.
    Sen hikaye yazdığımı sandın, ben seni anlattım…

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

hocam son cümleni kullandım :)) haberin olsu

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLOODHOUND
    BLOODHOUND's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vALLAHi aklına eline sağlık sondaki dörtlük benimde hoşuma gitti bende kullanırım...:)

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

yazarların abazalığı farklı yansıyor dışa tabi :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ellerine sağlık hocam, çok beğendim...

jack daniels 160 yaşında
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

bir novalgin klasiği.. mükemmelsin hoca ya.. klavyene sağlık..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

pc_worm bunu yazdı:
    -----------------------------

ellerine sağlık hocam, çok beğendim...

-----------------------------

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek

yine harikalar !!!

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

Son 4lük iyiydi ellerine sağlık

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

bravo cok iyi !

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Yav azizim eline diline sağlık kelimelerle bu kadar güzel oynanmış çok az şey okudum kendi adıma müthiş olmuş ama küçük bir tavsiye yav bardaktan bunlar taştıysa ve yeni taştıysa bence bu geceyi yalnız geçirme yav...

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 5925 Toplam Mesaj: 28