Juli‘Ye...
-
ben bu şarkıyı sana yazdım dedi cem adrian kulağıma okurken :)
-
cok muthis olmus hocam :) alinti yapiyorum bende :)
-
abi sonu ben bu şarkıyı sana yazdım gibi olmuş :)
-
Arkadaşlar şarkıyı dinledim şimdi on numara şarkı söylemiş üstad (: e şarkı yazmak ya da söylemek gibi bir becerimiz olmadığından biz de bu tür şeylere meylediyoruz (:
ayrıca yazdığım yazıyı abazanlığın dışa vurumu olarak gören arkadaşlar var. kendisiyle bizzat tanışıp farklı bir bakış açısı getirdiği için tebrik etmek, elini sıkmak, bir bira ısmarlayıp çocukluğuna inmek istiyorum. valla (:
-
oh yes. :|
süper olmuş nova
-
Harikasın üstad eline koluna yüreğine sağlık son mısrayı bende çaldım haberin olsun saygılar
-
Hocam ellerine sağlık.Hangi pınarlardan beslendiğini bilmiyorum ama benden sana naçizane olumlu bir eleştiri.Yazılarında kullandığın "Alışılmamış bağdaştırma"larını kuvvetlendirmek için Ece Ayhan, Oktay Rifat, Cemal Süreya, Küçük İskender gibi marjinal ve sürreal şairleri okumanı salık veririm.
"Ya kebikeç esirge bu eseri!" ;)
-
tebrikler hocam
-
Kelimeler yetim mi kaldı? Neden dilimden dökülenler beynimde kopan fırtınanın meltemi kadar bile üşütmüyor yada neden iki heceden meydana gelen basit ama mühim adın dilimden düşmüyor? Sorgulamayı unuttum sen geldiğinde, içeri aattığın ik adım sıradanlık için bile sıradan ama bu enkaz için koca bir adımdı..
Ve sen bilmiyordun, zaten bilemezdin de..
-
yau son cümlede benim göremediğim birşey mi var anlamadım ben :|
eyvallah fatih tamamlayıcı oldu cümlelerin (:
ayrıca boraks tavsiyeni dikkate alcağım (: