folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder K2‘İyi Test Ediyorum...

K2‘İyi Test Ediyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek

Evet, bileninizin bildigi, bilmeyeninizin ise bilmedigi bir konu olan K2, olaya vakif olanlarin JWH-018 denince hemen anlayacaklari yeni bir urun, yaklasik 1.5 yil once piyasaya suruldu. Tabii surulen bu urun hakkinda ozellikle amerikan devlet birimleri'nin anlamasi ise ancak bu ara gerceklesti, bir cok seri arastirmadan sonra.

Fareler uzerinde denen fekat insan'larda daha once arastirilmamis bir madde, bilim adamlarinin mudahalesi ile mukemmel bir urun olarak piyasa'yi ele gecirdi.

Yeni urun, amerika'da yasayan ve toplumunun 75% ayda en az bir kere kullandigi, madde'nin artik onlemez sekilde toplumu istila ettigi gozlemlelmemize neden olurken, Herkesin hayatinda en az bir kere kullandigi, bu ilk kullananlarin (baby boomer) yaslanmasi sonucu, hedef kitlesi olan genclerin de zaten kullanmalari sonucu artik ortalik mali oldu. Lakin olay'in baslangicini bilenler, butun bir toplumu saran "esrar" kullaniminin belli yas ve grup ozellikleri gosteren kitlesinin, yaslanmasi ile karismaya basladigini farkediyordur. Tabii toplumu yerinde ve itina ile inceleme firsati bulmanin verdigi ek'leri de kendime katarim.

Herneyse, artik konu'nun oz'une gilerisek, gencligin yeni urunu K2 ile bilmeyenleri tanistiririm.

K2

http://www.livescience.com/health/fake-marijuana-k2-hallucinations-100303.html

En sonunda arasitirmaci ve nesel olmaya calisan bir birey olarak, yasitlarimin neler yaptiklarini bilmeye calismak istedim. Sonucta boyle bir istek daha cok sizleri aydinlatmak icindi... (Burada kivirdim biraz)

Yaklasik 30 dakika once K2'yi test etmek imkani buldum, amacim, demege calistigim gibi, Turk Genc'ligini onceden uyarmak. Yani bilmek onemli, bilelim ki bilimsel sosyolojik gecerlilik icin'de bu meret, her deccal'i faliyette ki gibi bize'de gelecek oldugunu bilelim. Gelecek yani... Bilelim, once'den farkina varalim, soru'nun kok'u nu gormek lazim.

Devam, olay soyle basladi (cok kisa), cok guzel bir gundu bugun, cuma' ve ben is'e gitmedim:):) Vacation Day kullandim, baha'nem de bir arkadasin ev tasimasi ve tasinmaya yardim etmem... Neyse, Isten ciktim persembe aksami geldim, bizim eleman daha kahvalti yapiyor, ben butun gun calismisim diyorum ki o'lum sen once'den ufak tefek ne varsa topla, indirelim yukleyelim geri gideyim eve, ben gidecem daha yatacam, yarin is var modundayim... Tabii ben baktim olmayacak bosverdim, sabah oldu filan, kaltik, turk bi abi'nin pizzacisina gittik pizza yiyecez, icerde 3 tane meksikali calisiyor, ama hepsi kacak, adamlar tek kelime ingilizce bilmiyor ve adamlara naber diyorum, cevap yok filan (modern koleler) abi'miz tesrif ediyor bes dakka dukkani kontrol etmek icin, ve sonra spor'a gidiyor (body buildin) sonra ben dusunuyorum tum bunlari, bi sigara yakayim diye disari cikiyorum bir de bakiyorum cocugun biri uzerinde " I am not dead, yet" yazili tistortle, elinde K2 ile bana dogru yuruyor. Yanda da tabocco shop varmis, sonra farkediliyor, 25.99$ fiyati oldugu ogreniliyor.

Deniyorum...

Ben hayatim da boyle bir sey gormedim. Cok tehlikeli ve kuvvetli, az bir miktar'i bile ozgul agirliginin yuksek oldugunu gormeye yetiyor da artiyorda, ilginc...

Cok tehlikeli, uzerinde Not for human consumption yaziyor. Yani insanlarin kullanmasi icin degil, 1991 yilinda amerikali bi kac bilim adaminin super weed uzerinde calistiklari, en basta okudugunuz molekulu(harfler-sayilar) gelistirmisler. Simdi, her yeri kaplamis vaziyette, ve devlet yasak getiremiyor. Getirir ise oncelik degisecek. Ulke'de inanilmaz mafyalasmalar var, donen para ve guc'ten yasal yapalim, devlete 50% satis vergisi verelim deniyor ve herkesi memnun eden bir sonuc isteniyor. Yani her neslin kendine ozgu drug anlayisi amerika'da ot'tan K2'ye dogru donusuyor. 80'ler yerini 2000'lere birakiyor.

Olay cigrindan cikmis. Turkiye'de de duydum, cigrindan cikmis. Herkes kullaniyormus, benim bahsettigimi degil de otekini... 2000'den once de vardi, ama bu kadar yaygin degildi Turkiye'de.

Yani sira'da bu var arkadaslar. arastirin ogrenin ve tedbirli olun. nereden geldigini anlayin filan fismekan. Onleminizi alin, guvenlik birimleri de simdiden arastirmaya, incelemeye onlem amlaya baslasin.

(NOT:Tesekkurler...)

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JeremYC30
    JeremYC30's avatar
    Erkek

Hocam yazıyı 2 kere okudum ( kusura bakma ama) Nedir bu K2 tam olarak sigaramı içecek mi? anlayamadım mazur gör beni. 

Neden Ben?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Volaris
    Volaris's avatar
    Erkek

Özet geç.

Application.Run(new Volaris());
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

diyorki  bilmediğiniz şeyleri kullanmayın

Mevzu derin | Papikolas Planet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

spice, spice gold, spice diamond, pulse, smoke, smoke XXX, bonzai, bonzai citrus, sky high, etc... etc... etc...

dikkatli olun.

edit: bence konu silinsin :)

anca gidersin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Hocam ne anlattın anlamak ciddne çok zor.

Gençleri elbette herkes uzak tutmak ister bu gibi şeylerden... Umarım uzak dururlar... Umarım...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

arkadasin anlatmaya calistigi olay hakkinda genel bilgi wikisi;

http://en.wikipedia.org/wiki/Spice_(drug)

yinede bence konu silinsin, bunlari bilmesine gerek olmayan bi suru adam var burda...

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canafar
    canafar's avatar
    Erkek

okudum ama anladım sen gene bi özet geç ... =)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

iyi bok yiyorsun gerizekalı.

ADMİN VARSA ONA SESLENİYORUM.BU TUR MATERYALLER YUZUNDEN BIRININ SIKAYETI UZERINE SİTE MAHKEMELİK OLABİLİR:

BİR AN ÖNCE KONU SİLİNMELİDİR.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

Kanka (') işaretini yeni mi keşfettin?

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

bu nedir diye merak edenler için

bizdeki ot(esrar) biraz daha kuvvetlisi

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 4713 Toplam Mesaj: 14