folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kaçırılan Çocuğu Tinerciler Kurtardı(Hayatta Hicbirsey Gorundugu Gibi Degildir)



Kaçırılan Çocuğu Tinerciler Kurtardı(Hayatta Hicbirsey Gorundugu Gibi Degildir)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    bide şu yanı var kaçırılan çocuğun babası kağıt toplayarak geçimini sağlıyomuş yani tinercilerle vs arası iyidir - iyi olmak zorunda.. yani.. yoksa tinercilere gidip normal bi insan sölese siklemezler.. banane die bilirler veya o kafayla başka şeyler yapabilirler.. ha ama şu yanıda var iyilik - kötülük - vicdan insandan insana değişir insanları sınıflandırmak yanlış tinerci, balici, iyi aile çocuğu gibi .. o sokakta tinerci die aşağıladımız insanlar bile bazen bizlerden daha insan olabiliyor sonuçta..

    :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    haberin dogruluk payi nedir bilmiyorum gerci asilsiz olsa yayinlanmazdi fakat benim kendi yorumumca madde bagimlisindan adama bir yarar gelmez.Zumzugun dedigi gibi birkac yil once bir ogretmene tecavuz edip oldurduler trenden gencecik bi cocugu cep telefonu ugruna assagiya attilar vs sv

    Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2005
    Erkek
    tinerci falan değilim hatta sigara bile içmem fakat tinerci deyip geçdiğimiz bazı arkadaslar bizden bile iyi olduğu durumlar var hepsi demiyorum ama çoğunluğu seni ne yarıyolda bırakır nede sana kazık atar bi derdin olduğunda ilk onlar gelir yanına ne parasını esirger nede yoldaşlığını. bazıları gerçekten arkadaşlık nedir kardeşlik biliyo...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatih66
    fatih66's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    ilk okulumu istanbul>pendik>kaynarca da okudum. 5 sene sigara ve bali çektim. tiner hiç kullanmadım. ama baliyi çektiğin zaman aklına en ulaşamıcan (azra akın) şeyi getirdiğinde anında yanında oluyo. sonra şişli>nişantaşına taşınınca 1 sene bunalıma girdim sonra ortama ayak uydurdum şimdi çook efendiyim. :)

    F.K.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2003
    Erkek
    hiç sefmem tiner bali:) çullsuz işi şeyler:P nese ama tinercide arkadşaım oldu kağıt çıda çok ta oturup şarap içtiq iyi çocuklar aralarında babam yaşında olanıda vardı aynı tariqat gibi taşak yapardık paso göremiom paso ama herkezin içinden kötü çıkabilicei gibi iyide çıkıo...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    kafası güzel olan her adama güvenilmez sadece tinerciye değil a.q. evlatları beni de gasp ettiler 7 kişi peki bu adaletmiydi !!!

    Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2005
    Erkek
    tinerciler onca olay yapıyorlar tecavüz adam öldürme gasp vs.. bi çocu kurtarınca mı ii oluyorlar .
    Bir de her yerde iyilerde vardır kötülerde her meslekde oldu gibi ama bunlar madde bağımlısı babalarını tanımazlar bir de üstüne atıyorlar hapı her bi boku yaparlar.
    Tabi bazılarınızın araları iyidir onlarla ama bi kere huylarına gitmeyin bakın tanıyorlar mı sizi onları savunanlar bir kere de sizi gasp edip ,dövseler,yaralasalar bakın bir daha savunurmusnuz...
    tabi o hayata düşürenler var diyeceksiniz bu cavap değil isteyen sokaklardan da kendini sıyırır yeterki istesinler.

    .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2004
    Erkek
    tinercilerin adı yüzlerce olay da çıkmış. yaptıkları kötü şeyler iyi aktivitelerini görmemizi engeller. ama yetimhane çocuklarına karşı bi ön yargı yokki.

    HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Haziran/2006
    Erkek
    ankarada bir vukuat, 70 yaşındaki kadın tecavüze uğruyor. kadının kırılmadık kemikleri kalmıyor. tecavüz eden bir kişi değil polis alarma geçiyor, çankaya dan çinçine bütün tinerciler elden geçiriliyor. bir arkadaşım var çankaya da kokoreçcilik yapar fakat tiner ve bali çeker tabi bunuda alıyorlar. adam vukuat bir şey oldu mu ilk bunların tayfayı alırlar. polisler zor kullanılarak suçu kabul ettirmeye çalışıyor tabi, adamlar çırılçıplak ssoyuluyor. ve tazyikli suyla sonra copla bir elden geçiriliyorlar. adamlar biz yapmadık diyor dedikçe bir daha, neyse uzatmayayım sonuçta tecavüz edenler yakındaki bir inşaatta çalışan 7 tuncelili amele çıkıyor. anlatmak istediğim bir çok vukuat olur ve çoğuda tinercilere atılır. kötüleri yok mu var elbet, fakat sorarım sizlere işlenen suçlarda hedef gösterilen tinercilere atılan suçların kaçta kaçı doğruluk payı taşıyor....?

    çok uzakta uzak denizlerde...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2003
    Erkek
    haberi ve yazdigim yorumu okumadan bolkeseden atmissiniz amk...oraya yazdim birde hicbirsey gorundugu gibi degildir...oz olarak sunu demek istedim ne olursa olsun insan pis is yapar kotu aliskanliklari olur...bilmem ne grup olurlar ama iclerinde insan vicdan sahibi birileri cikar....kokten karsi cikmamak gerek dedim...o gencleri hayata kazandirabilir rehabilite edebiliriz demek istedim.....ben cok insan tanidim....yillarca yetimhanede gecti gunlerim....herkes yurtculara onyargiliydi sokakcocuklarina onyargiliydi...ama onlarinda icinde bir insan olabiliecegini tekrar yasama kazandirilabilecekelrini hic hesap etmediler...ondan sonra bu tinerci bu yurtcu bu sucu diye uzak duruldu kacildi kimse onlara bir yardim eli uzatmadi...ac yattilar sokaklarda sonra gidip hirsizlik yapmak zorunda kaldilar...siz hic ac kalip yiyecek birsey pesine dusdunuzmu ?....hayata kendi yasam perspektifinizde bakinca atip tutmak cok kolaydir....ogretmene tecavuz ettiler demissiniz peki neden yasli bir kadini 2 tane gaspcinin elinden kurtardiklarini kimse hatirlamadi....peki tiner cekmeyip kafa bulmayan insanlarin icinde serefsiz haysiyetsiz sapik gotveren adam yokmu....emin olun cok daha fazla....hic aksam saatlerinde carsida falan gordugunuz bir sokak cocugunun bir duskunun bir bagimlinin karnini doyurdunuzmu...ya karnini doyurduktan sonra o gozlerindeki isiltiyi gordunuzmu...emin olun boyle birsey yaptiktan sonra o cocuk karni doyana kadar hicbir suc a tesebbus etmeyecektir....Hayata kendi pencerenizden degil o cocuklarin penceresinden bakin ki birseyler cozume kavussun.

    Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 3486 Toplam Mesaj: 23