Kadin Erkek Esitmidir???
-
akil mantik durdu hakarteler baslio. sasirmadim. seviyeli konusmaya devam edelim lütfen
-
alakasi yok beni isnirlendiren senin gereksiz dusuncelerin :D cok gereksiz bos konusuyorsun bunlar hakret degil guzelim
hayatin gercekleri
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------beni türkiyedeki türk kizlarla karistirma ha ne dersin. etrafinda yakin bayanlar öyle olabilir belki baska bise görmemissindir ayrica msnim seni hic alakadar etmez.
zaten emin oldugum bisey var. allah türk erkeginden uzak tutsun. gidinde avrupali erkeklerin karekterinden örnek alin.
sizler gibi maganda degiller. modern, kültürlü, saygili, ince.
-----------------------------başka türlü kadınlarını ellerinde tutamıyorlarda ondan.. tatile gelen turistlerden biliyoruz =) onlarında ne için geldiği zaten belli..
madem modern, kültürlü, saygılı ve ince olarak görüyorsun onları neden biz Türk erkekleriyle tartışıyorsun daha? kendini tatmin edeceğin kişilerle tartışsana ..
-
filiz bunu yazdı:
-----------------------------
akil mantik durdu hakarteler baslio. sasirmadim. seviyeli konusmaya devam edelim lütfen
-----------------------------gözünü seveyim şimdi yat uyu ve yarın sabah bu yazdığın "şaşırmadım vs.." gibi savunma sözlerine bak.sonra da bize akıldan bahset..
-
attackatak bunu yazdı:
-----------------------------başka türlü kadınlarını ellerinde tutamıyorlarda ondan.. tatile gelen turistlerden biliyoruz =) onlarında ne için geldiği zaten belli..
madem modern, kültürlü, saygılı ve ince olarak görüyorsun onları neden biz Türk erkekleriyle tartışıyorsun daha? kendini tatmin edeceğin kişilerle tartışsana ..
anket gibi birseydi. fikrinizi almak istedim yada düsüncelerinizi merak ettim ama bukadar alinicaginizi tahmin etmemistim.insallah gelicek nesil daha degisik düsünür
-
senin yapcagin anketden de bu beklenirdi ... i
adam ol da gel ben mevlana degilim burasi da tekke degil !!
-
desdur anket mi???
Yav sen psikoloji bölümünde okuyorsun ya onunla ilgili birşey olmasın sakın?
Eğer öyleyse benide yaz :D referans olur zumsuk diye biri bi konuştu off ii laf söylüyor die yazsaydın bkn: 1. sayfadan 5. sayfaya kadar..
-
filiz bunu yazdı:
attackatak bunu yazdı:
anket gibi birseydi. fikrinizi almak istedim yada düsüncelerinizi merak ettim ama bukadar alinicaginizi tahmin etmemistim.insallah gelicek nesil daha degisik düsünür
-----------------------------alınıyor falan değiliz.sadece sana konuşmanın başından beri yaptığını anlatıyoruz.istediğine cevap ver, istediğine verme.. sonra da gel biz üstünüz demeye devam et..
bana say ne yönden üstün olduğunuzu? konuşmanın başından beri 2 şey söylemişsin..
1-Akıl..
2-Etkileme..
bunlarınca cevaplarını verdik zaten..
akıl da tuğrul babanın ve benim yorumlarıma bak.hatta konunun başından beri yazılan şeylere bak..
etkilemeyide kendi ağzınla söyledin..bu ortamda işe yaramıyor..demek ki her ortamda işe yaramıyor..piyasa da kız tavlama diye bir çok şey var =)
fiziki bakımdan zaten bir üstünlüğünüz yok..
ee daha ne üstünlüğünden bahsediyorsun? sence de susman gerekmiyor mu?
ha biz yine büyüklüğümüzü edelim kadın=erkek diyelim..
benden bu kadar...tartışmasını bilmeyen ve insanın seviyesini alt konuma sokmaya çalışan biriyle tartışmayacağım daha..
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------desdur anket mi???
Yav sen psikoloji bölümünde okuyorsun ya onunla ilgili birşey olmasın sakın?
Eğer öyleyse benide yaz :D referans olur zumsuk diye biri bi konuştu off ii laf söylüyor die yazsaydın bkn: 1. sayfadan 5. sayfaya kadar..
üstüne bastin kardesim. madem ne okudugumu popüler ettin bende pes ediorum :)sadece demek bisey demek istiorum.
1. akisliz ve mantiksiz buldugunuz konuya cevap vermeyin
2. bu konuya nekadar önem verdiginiz zaten hit sayisindan belli
3. bazi arkadaslarin tedaviye ihtiyaci var
vs. vs. vs.
yarin birkez daha yorum yazicam ve konuyu kapaticam :)
konuya katilan bütün müridlere tsk ediorum. bidahaki uni-konusu ne olucagini iyi biliyorum
cesitli insanlarin örf adet mantigi ve onunla bagli psikolojisi.
tsk ederim iyi aksamlar dilerim. :P :P :P
-
Kavga boyutuna vardırmayın çizerim. Çok ciddiyim.
Altını çize çize söylememe gerek yok. Anladınız ne demek istediğimi. Şakam yok. Huzuru bozanın huzurunu kaçırırım.
Şimdi konu hakkında konuşacam.
Şimdiye kadar geyik çeviriyordum.
Konuda 2. yazdığım mesajda madam currie nin yanına isim istemiştim. Hala gelmediğine göre yok olduğunu varsayıyorum
(zaten yokta hani bilmediğimiz çıkarmı acep diye beklemiştim açıkçası)
Yukarıdakini de geçtim zaten mecburi istikamet var. Çünkü oraya isim falan koyulamaz. Erkek üstünlüğü bariz belli.
Şimdi işin psikoljik yanımı dersiniz, bilinçaltı tarafımı dersiniz, felsefi yönümü dersiniz, ne derseniz artık. Şöyle bir şey var.
Sitede hiç bir konuda (bu hariç) biz erkekler çok başarılıyız, kadınları ezdik geçtik tarzı bir tane, değil konu cümle bulamazsınız.
Buna rağmen ezikçe kadın erkek eşitmidir diye ortalığı fitneye vermek, kulağa kar suyu kaçırmaktır.
Zaten cevabını bildiğiniz bir konuda üstünlük kurma çalışması yapmak cidden komik.
Şimdi sadece bir şey söyleyeceğim. Sitenin erkek ahalisi bu, mesajı okuyanlar iyi anlayın;
"KUL-LA-NI-LI-YOR-SU-NUZ!!!!"
Konuya öyle bir hit vermişsiniz ki bravo size.
Kendi haklılığınızı kendi ellerinzle çürütüyorsunuz.
Erkek daima üstündür, üstün kalacaktır. Yaratılışımızın özünde saklı olan bir gerçeği hiç kimse kabullenmek istemese de bu böyledir.
cinayeti işleyen katil, suç mahalline ilk gelendir gibi veya cenazeye en büyük çiçeği yollayandır gibi bir mantaliyle yola çıkarsak,
Hiç kimsenin kadın erkek eşitliği ile ilgili tek kelime etmediği bir ortamda kalkıp kadınlar şöyle erkekler şöyle böyle gibi bir konuyla ortaya çıkmak,
belirgin bir EZİKLİĞİN İŞARETİDİR.
Sizin yerinizde olsam, bu mesajdan sonra bu konuya hit kazandırmamak, bizim buraların tabiriyle "hasmının ağzına gevik vermemek"
için böyle bir provakasyona alet olmamak için mesaj atmazdım.
Hala devam etmek isteyen olursa kendi bilir diyorum. Devam edecek olanlar için en yukarıdaki "site abisi*, site gönüllü denetmeni*" olarak kendi belirlediğim bir görev çerçevesi içinde telkinde bulundum. O telkine özellikle dikkat edilmesini istirham ediyorum.
Yoksa çizerimden, oyarımdan kastımı herkes anlıyor ve herkes (sağolsunlar) uyarılarımı azami derecede dikkate alıyor.
*(kimse bana bu yönde paye vermedi yanlış anlaşılmasın düzenden ve seviyeli bir ortamdan hoşlanırım
herkesin kaliteli bir şekilde kaynaşmasının bize en yakışan şekildir diye bu yönde telkinlerim var. Ayrıca sağolsunlar bu konudaki
ricalarıma her zaman olumlu bakan bir site ahalasi mevcut.)