Kadına Şiddet
-
karın seni aldatacak boşanıcaksın sonra çoluğun çocuğun için tekrar evleneceksin sonra bi telefon gelicek karın ve kızım kucağımda diye veya vs herneyse işte yani karın seni tekrar aldatmış olucak
ne yaparsınız? tek cümlelik cevaplar verin arkadaşlar lütfen yorum yapmayın kendi kendinize düşünün ve vicdanınıza göre cevap verin başkalarının duymak istediği cevapları vermeyin..
-
başta hata yapmışsın..
-
kardeş sen ne diyon :) bu bi haber nette bulabilirsiniz ama haberi okumadan önce bi cavap verin
-
serhat8102 bunu yazdı:
-----------------------------başta hata yapmışsın..
-----------------------------10 numara cevap işte aldatsın sende git tekrar birlikte ol gavatmısın
-
Tnrsk bunu yazdı:
-----------------------------kardeş sen ne diyon :) bu bi haber nette bulabilirsiniz ama haberi okumadan önce bi cavap verin
-----------------------------hacı ne biliyim... öyle bi yazmışık ki sanki senin başına gelmiş sandım :D:D
-
Kadını adamın götüne sokarım
-
cahillikden , görücü usulüyle evlenmelerden erken evlenmelerden kaynaklanıyor , birde şöyle birşey var eşini mutlu etmezsen odun gibi davranırsan aldatır , bu erkek içinde kadın içinde geçerlidir yapmasa da bile böyle birşey muhakkak aklından geçer.
adamla kadına Testere filmindeki gibi yaparım , adamın organların arasına kadının boğazındaki yavaş yavaş küçülen dikenli tasmanın anahtarını koyarım ya adamı deşip kurtulucak yada kendin ölüceksin derim ondan sonra kendi düşünsün : ) : )
-
Yeterince tatmin edememiştir ve aralarındaki birbirlerine olan saygı bittiğinden başka ufuklara yol açmak istemiştir.
edit : ne yaparsınız diye sormuşsun .
Sikime takmam hoca yaşlanınca aldattığı kişi bakar ona , ailesi öğrenince bakıcağını sanmıyorum.
-
Allah kimsenin başına vermesin böyle bir durumla kimse karşılaşmasın, kimsenin karşısınına gelmesin ama her iki tarafıda adamıda kadınıda affı yok ya insan namusu için şerefi için yaşar katil olunurmu iki pislik için olunmaz ama unutulmayacak yaptırımlarda yapılır,
-
sen seni aldatanı kadın ya da erkek hayatına yeniden alırsan o yediğin boynuzları hakediyosun demektir..Ne şiddetinden bahsediyosun? Oldu yawrum döw uslansın yok öyle bir dünya
-
Hayatı boyunca beni hatırlayabileceği bir iz bırakırım.
Saygılar.