Kadınlar Aldatırmı? Aldatırsa Nsl Anlaşılır?
-
evet arkadaslar bu aralar etrafındakı cogu kız arkadasım erkek arkadasını aldatıyor e halıyle benımde aklıma takılmadı degıl benım kız arkadasımda benı andatıyormudur dıye ve cok hasssas oldugum ıcın sizlere sormak ıstedım anlasılırmı andattıgı yada yaşayan varmı ciddi bir konu lutfen makaraya baglamayalım..
-
o istemedikçe anlayamazsın
-
Aldatir .
Kadin bu , bir ornek verirsek ; erkek biyoljik gorevini yerine getiremezse . Halk arasindaki tabiri ile , kadin kismi "boosar" . Bu durumda aslinda kadinda yargilanamaz . Metabolizma bu :)
-
hic acık vermiyorlarmı ?
-
bu senin kızı ne kadar iyi tanıdığına bakar ve iyi bi gözlemci olmalısın
-
kadında aldatır erkekde aldatır. ortada gercek bir sevgi söz konusuysa bu er yada gec ortaya cıkar dostum nasıl olacagı hakkında söyliyecegim birşey yok fakat senın şüphelendigin birşey varsa söyle belki bir yol yordam söyleme şansımız olabilir sana. örnek olarak davranısından tutalımda hal ve hareketlerine kadar gider bu...
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
hic acık vermiyorlarmı ?
-----------------------------Haci hic aldatilmadim , ama sunu gordum . Bir iliskisi olan bir kadin tek basina cekindigi fotografi , arkadaslik,msn vb sitelerde tek basina cekindigi o fotoyu koyuyuorsa. Anlaki o elinden yavas yavas ucacaktir .
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
o istemedikçe anlayamazsın
-----------------------------sonuna kadar haklı.. O istemedikçe anlaman imkansız. Onların kafası bi başka çalışıyor.
Ancak çok şanslı olman lazım ki yakalayabilesin.
Cmyılmazında oyle bir stand up ı vardı meğerse ben turizm katiliymişim diye..
-
kadını erkeği yok, kanında varsa hain duygular, aldatır :)
-
Bi kız arkadaşıma sordum,
cevabı : "senle ilgilenmez, konuşurken gözlerini senden kaçırır, bir soru sorduğunda tam tersi tavırla çok fazla ilgilenir." dedi.
şahsi görüşüm; bence o istemedikçe sen anlayamazsın. :) -
kadınlar aldatırmı : )