Kadınlar Aldatırmı? Aldatırsa Nsl Anlaşılır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek

CmYlmz

İzle :D

maaasebeci....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

kızlar iz bırakmadan kar'da yürüyenlerdendir özellikle son dönemlerde emperyalist medyanın diziler vasıtası ile aldatmanın, yiyişmenin çok sıradan bir olay olduğunu gençlere empoze edip onları asimile etmeye çalışması ve bu dejenerasyonun başarıya erişmesi ile aldatma olayları ne tavan yaptı dostum. misal behlül vs. bu diziler genclerin beyinlerini yıkıyor orada yapılan herşeyin aslında çok sıradan şeyler olduğunu düşünmeye başlıyorlar. ben olayı bu perspektiften değerlendirmeyi daha uygun buldum.

nasıl anlarım kısmına gelirsek aslında bu iş kız'da biter şöyle bir laf vardır gözler kalbin aynasıdır. gözlerinden anlarsın (: kız profesyonel ise eğer anlaman güç olur mesela aldatma olayı varsa eğer elbette mesajlaşmalar olacaktır kız prof. ise mesajları okuduktan sonra direk siler ama amatör ise silmez tabir-i caizse mesajları stoklar sende bir ara çaktırmadan mesajları kontrol edersin bir şey yoksa başka bir strateji uygularsın mesela kızın telefon listesindekileri biliyorsan eğer git numaraları kontrol et varsa yeni eklenen bir numara not et ama bakkk ayık ol kızlar genelde bu tarz durumlarda erkeği kız ismi ile kaydeder ona göre. son olarak takip edeceksin dostum 3-5 gün elbet bir kulpu ile karşılaşırsın. ama yok buna rağmen bir şey bulamadım diyorsan otur oturduğun yerde kızın günahını alma ; )

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

gözlerinden falan anlayamazsın hacı

saf mahalle kızıysa anlarsın ki o zaten aldatmaz

ben gözlerimin içine baka baka hatta o gözlerden ağlayarak yalan söyleyeni gördüm

hem de bir kereden fazla gördüm

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abidalherifxW
    abidalherifxW's avatar
    Erkek

kesinlikle aldatır dikkatli ol derim. bugunelrde aldatma çoklu kız erkek le çıkmalar moda . hareketleriniden konşmalarından anlarsın aslında aldattgnı vs vsvs

insan ırkının eğitimini bugüne kadar sanki gardiyanlar ile cellatlar yönetmiş gibi görünüyor! //// eski geberlanxD !!! efsaneeeW :D ama yinede geberlanxD açılsa iyi olur :S suçm yokken banlandm :S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

:D ezel izle

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

hocam sence erkek aldatirmi?

e malum aldatir..ki kadin da aldatir..

bunu bilebilmek ve dogrusu emin olabilmek icin,asla ona belli etmeden süpheli yaklasacaksin..

en ufak ayrintiyi atlamadan ve üsenmeden,süpheli yaklasip takip edeceksin..dogru adimlarla yapmis olsugun takibin sonucu zaten sana bildirecektir,aldatiyormu aldatmiyormu..

kadin isterse aldatir fakat bunu ne kadar saklayabilecegi kesinlikle erkege baglidir ;)

ne ilginctir ki aslinda aldatip aldatmayacagida erkege baglidir.

Edit: o istemedikce anlayamazsin gibi rezalet bir düsünceye asla kapilma :)

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

ya arkadaslar benımkınde bir degişik hal ve hareket yok başladıgımız gunden beri ne yakınlasıyor ne uzaklaşıyor hep aynı hızda gıdıyor ama işte bu dedıgınız anlattıgınız olaylar insakı korku icine düşürüyor :S

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cupofcoffee
    Cupofcoffee's avatar
    Erkek

Kafasına koyarsa aldatır , herifin pantolonunu bile sana çıkarttırır.... 

Tabi bunların hepsi  kızın içinde kaşarlık  varsa olur.

Gerçek bir akıl, yalanlar ve yanılsamaların arasından kaybolmadan yolunu bulur. Gerçek bir kalp ise zehir dolu nefrete zarar görmeden dokunabilir. Bu zamanın içinde karanlık büyümeye devam etse de, her zaman aydınlığın etrafı arıtması için eğilmeyi de bilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SanitariuM
    SanitariuM's avatar
    Erkek

Benim kendi görüşüm sex ve aşkı birbirinden ayırmak lazım:) Laiklik gibi bişey bu ikisi farklı şeyler sex=ihtiyaç. aşk= ap ayrı bi olay. sex yönünden 2 tarafta birbirini doyurmuyosa aldatmak yada aldatılmak kaçınılmazdır.

" Bir Türk dünyaya bedeldir " Mustafa Kemal Atatürk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

kabul ediorum çok tehlikeliyiz ,)) ama bunu anlamanın en kolay yolu biz duygusal olduğumuz için wicdan yaparız sana buluşmadığınız bazı günlerde çok ilgi gösteriosa yani normalden fazla o zaman biraz kork ama tabi hemen suçlama bak bakalım hareketleri değişiomu we en ii yanında anlarsın her zaman yaptığın hareketlere yabancı gibi bakıosa emin ol aldattığı kişiyi sende arıodur yani karıştırmaya başlamıştır we aldatan bi kadını ne kadar sewiosan sew sakın göz yumma işte o zaman sen onun gözünde sadece çantada kekliksindir

dewdim dewrildim geldim
Toplam Hit: 4556 Toplam Mesaj: 29