Kadınlar Niye Kendilerini Küçük Görüyorlar :)
-
yüz vermessen peşinden koşar, sen peşinden koşarsan g*tleri kalkar. :C
-
en iyisinden en kötüsüne hepsi saçmalık ötesİ:D
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------
Adamın biri yolda giderken sihirli lamba buluyor ve sihirli lambanın cini adamdan 1 dilek dileme şansı oldugunu söylüyor adamda hayatı boyunca tek hayali Amerika'ya gitmekmiş bana burdan Amerika'ya kadar gidicek bi köprü yap diyor, cin; o cok uzun olur başka bişey dile diyor o zaman bana kadınları anlamam icin akıl ver diyor, cin; Köprü kac şeritli olsun ? :)
-----------------------------:)) güzel
-
HoRbY bunu yazdı:
Adamın biri yolda giderken sihirli lamba buluyor ve sihirli lambanın cini adamdan 1 dilek dileme şansı oldugunu söylüyor adamda hayatı boyunca tek hayali Amerika'ya gitmekmiş bana burdan Amerika'ya kadar gidicek bi köprü yap diyor, cin; o cok uzun olur başka bişey dile diyor o zaman bana kadınları anlamam icin akıl ver diyor, cin; Köprü kac şeritli olsun ? :)
-----------------------------Elin çini bile anlamamış biz nasıl anlayalım sdlpaklşsad
-
Kadın dediğin üç delik
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Kadınlar herzaman birşeyleri ispatlamanın peşinde kadınlar günü işte kadın hep böyle kadınlara yer verme felan yada bir kadın dayanışması olsa hepsi birbirlerini tutuyorlar anlamıyorum bu aşağılanma duygusu neden otobüsde yer verme davasına gelince hem bu ülkede kadın erkek eşittir diyorsunuz hemde erkeğin kalkmasını kadının oturmasını istiyorsunuz nerde burada eşitlik :) işte kadınlar bunu yaptı kadınlar şunu yaptı ne yaptı yer çekim kuvetimi buldu atom bomsınımı buldu niye ünlü bilimadamların %90 nı erkek ha birde şu var kendilerinden güzel veya bakımlı birbayan gördüklerinde felaket bakıyolar dik dik sanki dövecek gibi :) bir kaç kere karşılaştım.
hayır birşeyi ispatlama çabasıdır gidiyor anlamıyorum.
-----------------------------Sizi kınıyorum dj bey Nedir kadınlarla alıp veremediğiniz.? kötü bi darbe mi aldınız?Kadınlar sizin herşeyniz aşık olduğunuz insan anneniz kızkardeşiniz. kadına tabi öncülük verilecek şu otobüs e gelince o malum otobüslerde ayakta durmak için sporcu olmak gerek. Şöförler yarış yapıyor hale gelmişler!
"Burda ayrıcalık yok görgü kuralı var. bi bayanda aynı zamanda yerinden kalkıp yaşlı amcaya yaşlı teyzeye veya ayakta duramayan vs yer verebiliyor. Bide kadına hak tanınmadı zamanında dolayısıyla kadın yer çekimini tabi bulamaz. Takdir edersiniz Kız çocukları günümüz çağında bile okula gönderilmezken başırılılık nasıl beklenilir
-
7- Doğru noktalara basınç uygulandığında ürün verir
kptum :p
-
jezreel bunu yazdı:
Kadın dediğin üç delik
-----------------------------Senin anan da kadın.
-
eziklerde ondan:D
şaka yapıyorum tabi kimse alınmasında açıkçası bence küçük falan görüyolar gayet havalı tiplerde var..
-
jezreel bunu yazdı:
Kadın dediğin üç delik
anlıyışın o kadar kapasite meselesi çok görmemek gerek senin gibilere.