Kahve Makinesi Önerisi- (Makineyi Aldık)
-
DJ_Alper bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Bana da türk kahvesi makinesi lazım.
şu grundig'in çift cezveli olanlarını methediyorlar su haznesi arkasında olan.
Var mı kullanan
arçeliğin telvesi iyidi 2018 de almıştım geçen yıl bir tane daha aldım o sorunlu
bu makinayı mı diyon abi ? Grundig'in birebir aynısı aslında aynı makine. Bunu çok beğeniyorlar da bilemedim alsam mı almasam mı
-
DrKeworks bunu yazdı
Var mı kullanan
Bende uzun süredir bunu kullanıyorum, gayet memnunum. Tek cezve fakat 4 fincan kapasiteye sahip.
Queltos tarafından 10/Kas/25 17:02 tarihinde düzenlenmiştir -
DrKeworks bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Var mı kullanan
arçeliğin telvesi iyidi 2018 de almıştım geçen yıl bir tane daha aldım o sorunlu
bu makinayı mı diyon abi ? Grundig'in birebir aynısı aslında aynı makine. Bunu çok beğeniyorlar da bilemedim alsam mı almasam mı
Benim dediğim tekli bunu kullanmadım
-
DrKeworks bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Var mı kullanan
ikisini de farklı evlerde deneyip şahit oldum. Grundig daha sessiz. Grundigte köpük ve lezzet homojen olarak daha iyiydi. Arçeliğin servis ağı daha geniş fakat grundig olan arkadaşta ürün 2 yıldır varmış henüz servise ihtiyaç duymamış grundigte. Fakat benim favorim hala unutamıyorum Okka Elite çok iyi makineydi ama kalabalık olunca yetersiz kalıyor. Bence grudingi al hocam.
gördüğüm en düşük tekliflerden biri burda: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_grundig-tcm-7061-d-ikili-celik-turk-kahve-makinesi-siyah-1222470.html
-
insidae bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Var mı kullanan
ikisini de farklı evlerde deneyip şahit oldum. Grundig daha sessiz. Grundigte köpük ve lezzet homojen olarak daha iyiydi. Arçeliğin servis ağı daha geniş fakat grundig olan arkadaşta ürün 2 yıldır varmış henüz servise ihtiyaç duymamış grundigte. Fakat benim favorim hala unutamıyorum Okka Elite çok iyi makineydi ama kalabalık olunca yetersiz kalıyor. Bence grudingi al hocam.
gördüğüm en düşük tekliflerden biri burda: https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_grundig-tcm-7061-d-ikili-celik-turk-kahve-makinesi-siyah-1222470.html
grundig arçelik fabrikalarında üretiliyor. aynı servisi kullanıyor.
-
bugrahan45 bunu yazdıinsidae bunu yazdıDrKeworks bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıDrKeworks bunu yazdı
Var mı kullanan
grundig arçelik fabrikalarında üretiliyor. aynı servisi kullanıyor.
o zaman sıkıntı yok. arzum okka elitede kendini temizleme özelliği vardı oda iyi olaydı tek tuşla kendisini temizliyordu yine kahve çıkan yerden kirli su geliyordu, bunlarda varmı acaba bence faydalı bir özellik.
-
Türk kahvesi için şekilii olmasın . bol köpüklü yapsın , foşur foşur yıkayabileyim derseniz
https://www.hepsiburada.com/sinbo-scm-2943-elektrikli-cezve-pm-HB000000S4YC
3 fincana kadar . bu en güzellerinden .
-
samaccc bunu yazdı
Türk kahvesi için şekilii olmasın . bol köpüklü yapsın , foşur foşur yıkayabileyim derseniz
https://www.hepsiburada.com/sinbo-scm-2943-elektrikli-cezve-pm-HB000000S4YC
3 fincana kadar . bu en güzellerinden .
Hocam bu elektrikli cezve yau. Düğmesine basıp kaçmak isteyene gelmez bu :D
-
manglerman bunu yazdıCanKirca bunu yazdı
Siemens'in HomeConnect serisi cihazları çok iyi, EQ700 serisine bakabilirsiniz, 9 taksit.
bütçemin çok üstünde hocam maalesef. en düşük 35 den başlıyor.
EQ700 değil de EQ6 Plus s700 demek istemiş olabilir misin hocam? 26 27 ye bulursun s700 dark inox modelini. Ben şahsen 2 senedir sorunsuz problemsiz keyifle kullanıyorum.
Süt olayı başta dahili hazne olmaması üzmüştü ama şirketteki dahili hazneli Philips i kullanınca haaaaaa dedim. Sütü içine döküyorsun ve elbette tam yeterinden daha fazla koyuyorsun. O 2 parmak kalan süt yüzünden tekrar hazne çıkar süt kabına geri dök yıka yerine tak ohooooo. Sırf bu nedenle harici olarak süt çekiyor olması pozitif benim için. Her kullanımda süt kanallarını da sıcak suyla temizliyor. Öğütücü seramik..
Sonuç pişman olmazsın.
Bak hatta 20k mediamrkt 9 taksit.
NaZi_ tarafından 10/Kas/25 20:41 tarihinde düzenlenmiştir -
ikinci el dusunursen elimde ihtiyac fazlasi "gaggia new classic pro" var, piyasa fiyati neyse tam yarısına birakirim pazarliksiz. (ben daha ust bi makineye gectigim icin duruyor oyle evde) sana kullanimi vs gosterip ist ici elden verebilirim. Manuel bi makine, temiz, pid falan yapip cok guzel kahveler alabilirsin latte art falan yaparak kahve almisligim var makineden. ben pid yaptirmadim kurcalamadim makineyi. ama güzel bir makine italyan mali ihtiyacini oldukca karsiliyacaktir.