Kahve Makinesi Önerisi- (Makineyi Aldık)
-
filitre kahve makınasında delonghi
otomatikte ise philips in 55 serisi
türk kahvesi için grundig / beko / arçelik
üçü de aynı makına sadece etiketi farklı
-
rakkoc bunu yazdı
KKTC de philips kullaniyordum kaliteli cekirdek kullandigin surece lezzet de cok guzeldi. Maltada delongi aldim. Pismanim temizlemesi zor. bakimi problemli. Almanyadan parca bekliyor suanda evde...
bro delongiye laf atma taş olursun. philips bile bir çok ürünü delongiye yaptırıyor.
artık ne yapıp bozduysan :)
-
ECAM 370.95 yada Ninja pro 701
-
Melitta cI touch var. taş gibi sağlam, temizliği kendi yapıyor tavsiye ederim
-
erkek adam espresso ya da sade filtre içer. Moka pot ve v60 bitti gitti.
-
-
kahvede güzel farklı tatlar yakalamak istiyorsanız philips almayın.
tavsiye edeceğim model: idose soho. evde kullanıyorum. 9-10 güne gelbura.com stoklarına girecek. aşırı memnunum. adını sanını duymamış olsanız bile araştırın. incelemelerini okuyun.
işyeri için delonghi magnifica plus aldım. buradan bir mürid de evine aldı. ismini vermek istemiyorum :)
NoktaliVirgul tarafından 11/Kas/25 09:05 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
https://www.tchibo.com.tr/products/225070053972/esperto-2-milk?article_id=172164914830
bunu aldık 1 sene oldu memnunum ama hanım süt köpüğü az diyo
tam yağlı soğuk süt kullan
sütaş kırmızı kapak veya barista sütü
Damak zevki olan olan nasılda kendini belli ediyor eyvallah deniyecem bunu Serkan sağol
-
Ben de 15 yıldır Gaggia portafitreli var, halen aktif olarak kullanıyorum. Otomatik yapan makinelerin tadını pek sevmiyorum, doğru düzgün kahve öğütemiyor ki, güzel bir öğütücüyü 20bin tl ye alamazsın adamlar 20bin e tam otomatik satıyor.
5bin tl lik portafitreli bir makine 20bin tl lik bir tam otomatikten daha iyi bence.
-
ya delonghi al ya da ninja, çok haove meraklısıysan gurme isen tamotomatik alma bence aromayı tam veremiyor, ama filtre yada bir sürü kahve çeşidinden 10 kat daha iyi ama tabiki gerçek bir espresso olmuyor.