Kahvehaneden Canlı Yayın
-
Uzun süredir TV seyretmiyordum. İyiki de seyretmeyi bırakmışım. Tamamen bitmiş. Ne kadar kalitesiz insan varsa TV'yi ele geçirmiş. İki tane mal çıkmış kendilerini kahvehanede sanıyorlar. Spor programında ele aldıkları konu Teoman. Teoman paparazzilere sarhoşken yumruk atmış vs. Sarhoş sıkıştırırlarsa adamı atar tabi o ayrı mesele. Teoman haksızda olabilir. Bu konuyu ele alıp kabadayılar gibi konuşmaya başlıyorlar. Seviye yerlerde. Televizyona çıkartacakları insanların belirli bir seviyesi olmalı. Bu ne biçim konuşmadır canlı yayında.
http://www.medyafaresi.com/index.php?hid=11043&cid=7 -
birden aklıma;
"ilişki sırasında kitlenen adam"
adlı sorunla karşılaşan ve bunu tv ye taşıyan insan çıktı. suç sadece yapımcılarda değil. izleyenlerde izletenlerde. sen onları izlemesen gün gelir kalkar yayından.
-
abi bu konuya özel olarak su küfür yasağını kaldırabilirmiyiz.? bune ya abi ben de haftada bir tv izliyorum sırf gülmek amaclı fox tv de ki anında görüntü show ıu ızlıyorum..hayatımda sevmem zaten tv i ama zlediğim süre içinde bu kadar labalı bu kadar dengesiz adamları 1 arada görmedim dicek 1 sey bulamıyorum..
-
torpidoya sokar valla.. :)
-
herkez kabadayı olmus ya!oturdukları yerden konusmaları kolay
teoman'ın dayak attıgı muhabırlerın hakkını sawunmak onlara mı kalmıs mına kodumunn adamlrı
ya harbden ne mal ınsanlar war yabde dıokı sen benm kader ortagımsın:D kamıll'ler ya
-
ahahaha :DDD çıldırmış olmalılar. Lanet olsun ki biri onları durdursun :D
bir de flash tv de her cuma "SON ÇARE" adlı bi program var. Hani şu aile dramları felan. Lan böyle bişe olmaz. Onu her zaman izleyip güleriz ya böyle bişe yok :D Flash tv nerden buluyo öyle adamlar her zaman anlamıyom hem de sunucu da serseri gibi aq :D hemen bi örnek vereyim. program kapanıyo şimdi kadın bişeler sayıyo orda. sunucu :
- tamam bi sus şimdi de ne ihtiyacın var onu de. kış geldi yakacağın var mı
:F ve daha sayısız şeyler :DDD"evet onun çocuğum olduğunu kabul ediyorum, kimse bişe diyemez, o benim çocuğum. ama ne haliniz varsa görün ben bakamam size" :D:D:D
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------ahahaha :DDD çıldırmış olmalılar. Lanet olsun ki biri onları durdursun :D
bir de flash tv de her cuma "SON ÇARE" adlı bi program var. Hani şu aile dramları felan. Lan böyle bişe olmaz. Onu her zaman izleyip güleriz ya böyle bişe yok :D Flash tv nerden buluyo öyle adamlar her zaman anlamıyom hem de sunucu da serseri gibi aq :D hemen bi örnek vereyim. program kapanıyo şimdi kadın bişeler sayıyo orda. sunucu :
:F ve daha sayısız şeyler :DDD"evet onun çocuğum olduğunu kabul ediyorum, kimse bişe diyemez, o benim çocuğum. ama ne haliniz varsa görün ben bakamam size" :D:D:D
-----------------------------
Gülmek istiyosan flash tv haberlerini izle olaydaki şahsı göstermek için şahsı bi daire içine alırlar ve o daireyi ok işaretiyle göstererek yanında "işte bu adam" tarzı bi yazıyla gösterirler ya süper oluyo..Bu adamlarda "tak atmış" televizyona çıkmış anlaşılan :) torpidoya sokma muhahaha :D
-
LostDream bunu yazdı:
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------ahahaha :DDD çıldırmış olmalılar. Lanet olsun ki biri onları durdursun :D
Gülmek istiyosan flash tv haberlerini izle olaydaki şahsı göstermek için şahsı bi daire içine alırlar ve o daireyi ok işaretiyle göstererek yanında "işte bu adam" tarzı bi yazıyla gösterirler ya süper oluyo..Bu adamlarda "tak atmış" televizyona çıkmış anlaşılan :) torpidoya sokma muhahaha :D
-----------------------------eheha evet :D bir de haber manşetleri felan tam son haddinde böyle tam sokak ağzı :D
-
acı umut izleyin ozellikle youtube a acı umut eşek yazıp o serileri takip edin :D
-
e bunların bi yönetmeni neyim yok mu bi' dur deseler ..
"LANLAR ULANLAR" havada uçuyo resmen....
bu önünde laptop olan eleman şu "Amerikan Güreşi"n de ki spiker seslendirmesini yapan eleman mı ya sesi çok benziyo...
sondaki durum vahim ya eleman kendini şahan sanıyo galiba "gelsin bana vursunda 2 dk da sabune derim"... şahan'ı da geçmiş mal.. -
gençler arasında seviye günden güne düşmekte açık bir şekilde kendini belli ediyor
özellikle üniversite ve askerlik gibi birlik beraberliğin dayanışmanın olması gereken yerlerde daha da fazla
önlem almak lazım ... tv programları sinema filmleri insanları etkilemekte ve kendine bağlamakta aynı zamanda da insanları psikolojik olarak da kendine çekmeye çalışıp karakter yapısında bozulmalara yol açmakta
tedbirli düşünüp ona göre hareket etmek gerek. maalesef çabuk provokasyona gelen bir millet olduğumuz için bizim bu yönümüzü çok iyi kullanıyorlar...