folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kambur Durmaya Çözüm

Kambur Durmaya Çözüm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

Senelerdir bu sorunla baş etmeye çalıştım fakat sürekli kambur duruyordum yani dik durmaya çalışıyordum ama kendimi zorluyordum kendimi bıraktığımda yine kamburum çıkıyordu.Bir doktorun bana sırt kaslarını geliştir demesi beni Body Building yapmaya yönlendirdi.Bir salona yazıldım ve günde kendime 1.5 saat ayırarak bu sorundan kurtuldum.Şuanda kendimi bıraktığımda bile dik duruyorum ve kendimi dik durucam diye zorlamıyorum.Ayrıca pc başında oturmaktan hepimizin kemikleri bir acayip oluyor ilerde duruş bozukluklarına hatta ve hatta ömür boyu sıkıntısını çekiceğimiz bazı rahatsızlıklara neden olabilir.Bunun için bir spor salonuna yazılın ve olabilicek fiziksel rahatsızlıklardan kurtulun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

duruş bozukluğu bendede var body dediğin gibi kesinlikle işe yarıyor:)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

edit.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

sert zemine sırt üstü yatarak uyu

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------

normal duruş düzmü alper ki düz yere yat diyorsun cahil ve kocakarıca ?

bi ortapediste danış hoca.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

JaiLStyLe bunu yazdı:

DJ_Alper bunu yazdı:

normal duruş düzmü alper ki düz yere yat diyorsun cahil ve kocakarıca ?

bi ortapediste danış hoca.

benimki aynen 1 deki gibi :|

memento mori.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

@rebellich

hacı benimde öyle çözüm vardır diye girdim konuya ama malesef. bi gün show tv de kocakadın programında ortapedist konuşurken baya dinledim olay bel kaymasına kadar gidiyormuş ve geç olursa teşhis müdahele edilemiyormuş.

Şekil a

bu erken kanı koyulmuş implant tedavisi yapılmış bir hasta.

Şekil b

buda hiç doktora gitmemiş hasta. artık onun için çok geç . merdiven çıkamaz suyu kafasına dikemez yemek yerken zorlanır yürürken karşısını göremez vs vs.

olay çok ciddi boyutta abartılması gereken bir konu.

Ağaç  yaşken eğilir…

Geçlerin algı sıralamasında estetik ve güzellik hızla yükseliyor. Gençler için çok önemli olan estetik  sadece fiziksel özelliklere bağlı değil. Güzellik, bir bütün ve bu bütün içinde kişinin kendine güveni ve o güvenin de bir göstergesi olan duruş çok önemli yer tutuyor.

Dr Burcu Sönmez, “Ağaç yaşken eğilir atasözü duruşun önemini çok güzel anlatır. Çocukluk ve ergenlik döneminde beden hızlı bir büyüme gösterirken beden imajı da aynı hızla biçim değiştirir. Doğru bilgiler ve hareketler ile bedenin en verimli

ve estetik hali ile kullanımı bu çağlarda kolayca edinilebilir. Gençken edinilen doğru duruş alışkanlıkları, spora zaman ayırma gibi olumlu davranışlar kişinin bir ömür boyu dik durmasını, estetik görünmesini  ve kamburdan uzak kalmasını sağlayacaktır” şeklinde konuştu.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    easy4me
    easy4me's avatar
    Erkek

Ben burda bi alet buldum. Omuzuna sırtına bağlıyosun ayarlarını yapıyosun her eğildiğinde duruşunu bozduğunda istersen titreşimli istersen biip li uyarı veriyor ama biraz tuzlu

onu denemeyi düşünüyorum pc başında unutuyorum hep 

- Hard Pro *D.O.T.A* & HoN Player. - Prepare for Glory. No mercy..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

Hocam aynı sorun bende var annemin babamın oğlum dik dur demesinden bıktım artık.Kendim de dik durmak istiyorum ama senin dediğin gibi duramıyorum.Böyle giderse ortopedi dükkanlarında satılan sırta takılıp dik durmayı sağlayan zamazingodan alcaklar.

Bende bir salona yazılmak istiyorum ama  18 yaşından küçüklerin ağırlık çalışması zararlı diyorlar.Ben 16 yaşındayım başlasam gerçekten bir zararı olur mu ben olmayacağını düşünüyorum ama birde size sorayım dedim?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hackworm
    hackworm's avatar
    Erkek

beyler bende bu sorundan muzdaripim gerçekten hayatımı çok olumsuz etkiliyor ve utanıyorum..

sırt kaslarımı geliştirme gerçekten işe yarar mı bu 1

annem çok ısrar etti ama doktora hiç gitmedim 19 yaşındayım geç mi kaldım ? ciddi yardımınızı bekliyorum bu konuda

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

benimde boy uzun hep ikiye bükülüyom ama konuyu okuyunca dimdik durmaya başladım (:

Altan naptın oğlum :|
Toplam Hit: 9248 Toplam Mesaj: 23