Kanal Tedavisi
-
arkadaşlar bilmıyorum bununla iligli ne yazıcağımı..asıl konuya geçelim..3 tane dişimin 1.sinin içi ve bir köşesi kırık..
2.sinin köşeden kırık..
3.sünün üstten 1 parça kırık
bu 3 dişin kanal tedavisi olması lazım..ve 15 tatilde kanal tedavisi olucam..
peki kanal tedavisi sırasında herhangi bir acı hissedebiliyıormuyuz?
diğer bir soru tedavi sonrası herhangi bir ağrı sızı ( aşırı derece ) hissedicekmiyiz?
3.sü ise yapılan tedavi sonucunda yenilenen diş kaç yıl süre ile aynı kalır ?
-
ya arkadaşın teki dedi..tedavi sırasında çk ilerlemiş dişini tedavi ederkene çok fazla ağrı hissetmiş :| korkuyorum açıkcası..
-
hocam daha dün oldu bana adam ilk önce uyuşturcak sonra çekicek sonra iğne gibi bişeyi sokup çıkarıcak "gırç gırç" ses gelicek gıcık olabilirsin onun dışında bişe yok
-
hackerteam550 bunu yazdı:
-----------------------------hocam daha dün oldu bana adam ilk önce uyuşturcak sonra çekicek sonra iğne gibi bişeyi sokup çıkarıcak "gırç gırç" ses gelicek gıcık olabilirsin onun dışında bişe yok
-----------------------------ya ufak ufak çürük değil bendeki kısacası dişin %60 ı yok gibi bişi...diğerlerinin işte % 25 e % 10 gibi
-
bende %70 filandı dilimi içine sokuordum
-
-----------------------------
bende %70 filandı dilimi içine sokuordum
-----------------------------hiç mi acımadı ?
ayrıca dolgudada aynı durummu war ?=
ve ayrıca kanal tedavisi yapılmışi bir dişin ömrü ne kadar acaba ?
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------hocam daha dün oldu bana adam ilk önce uyuşturcak sonra çekicek sonra iğne gibi bişeyi sokup çıkarıcak "gırç gırç" ses gelicek gıcık olabilirsin onun dışında bişe yok
-----------------------------ya ufak ufak çürük değil bendeki kısacası dişin %60 ı yok gibi bişi...diğerlerinin işte % 25 e % 10 gibi
Korkma gözlerini kapat plajda yattığını hayal et kulaklarını tıka istersen sadece vırç vırç duuycaksın arkadşaın dediği gibi -
çektir
boşuna masraf yapma kendimden biliyorum
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------çektir
boşuna masraf yapma kendimden biliyorum
-----------------------------3 tane oldugundan istemıyorum :D çektirmek :D
-
la hiç bi zorluğu yok yasin :)ben 2 hafta önce yaptırdım daha benim diş 2 yıldır kırıktı çürükte baya bi ilerdeydi önce dişi temizliyo brz içine ilaç koyuyo sinirleri öldürmek için sonra geçici dolgu falan kapatıyo o zaman bi yarım saat falan bi ağrı oluyo bi daha doğru dürüst ağrı hissetmiyosun hiç. Sonra gidince açıyo, sinirleri alıyo ondan sonrası kolay zaten işte biraz gırç gırç edebilir sadece o kadar sonra normal dolgu yapıyo dişine öle söylendiği gibi korkcak bişi yok yani :)
-
nası acımıyo amq. o an acımıyo da kanal tedavisi dediğin tek seferlik bişey değilki işlemler davam ediyor yazın oldum 1. sini oldum doktor ikincisi için gün verdi bide ağrı kesici . 2 gün sonra bi ağrı ne ağrı kesici dindiriyo nede kekik suyunu falan kaynatırdım o da durdururdu hiç bişey durdurmuyor. sabaın köründe herkesten önce ben gittim doktora doktor geçiçi bişeler etti. dedim düzgün bişe yap bidaha ben ne buraya uğriyim nede dişim ağrısın:)