Kanal Tedavisi
-
la o dişine göre değişiyo tabi baya bi gidiyosun iltihap bitene kadar içine ilaç falan koyuyo iltihap toplanıyo geçici dolgunun altına o biraz ağrı yapıyo üstüne bastırdıkça ama idare edecen yani o kadar dayanılmayacak intihara sürklicek bişi hissetmedim ben :) ki benim dişde çok çürüktü yani doktor bile kızıyodu bana çok uğraştırıyon beni die :D
-
sana yerlerini açıklim :D kısacası sağ üst haric
sol en sonun 1 ön altı birde üstü
sağ en sonuncu diş..( 20 yaşıma daha basmadım :D 20 lik diş değil )
-
hacı 2, 3 kere gidip geleceksin, önce dişini oymaya başlayacak teeee dibe kadar, sinirlere inene kadar oyucaklar sonra, o boşluğu ilaçla temizlemeye başlayacak dipte oluşan çürüğü iyice temizleyecek ama şunu unutma o diş bögesinin iyice uyuşması gerekiyor eğer tam uyuşmadan işlem yaparsa, doktor sinire dokunduğu anda sızlarsın acıdan, o yüzden iyice uyuştuktan sonra hiç bişe anlamıyorsun, 2 kere 3 kere gidiyosun her gidişinde boşluğu temizliyo ilaçlıyo falan en sonda da dolguyu basıyo oraya taş gibi oluyo, aklın varsa çektirme gittiği yere kadar, ama çekim 30 - 40 ytldir, kanal tedavisi ise 150 ytl civarıdır.
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
hacı 2, 3 kere gidip geleceksin, önce dişini oymaya başlayacak teeee dibe kadar, sinirlere inene kadar oyucaklar sonra, o boşluğu ilaçla temizlemeye başlayacak dipte oluşan çürüğü iyice temizleyecek ama şunu unutma o diş bögesinin iyice uyuşması gerekiyor eğer tam uyuşmadan işlem yaparsa, doktor sinire dokunduğu anda sızlarsın acıdan, o yüzden iyice uyuştuktan sonra hiç bişe anlamıyorsun, 2 kere 3 kere gidiyosun her gidişinde boşluğu temizliyo ilaçlıyo falan en sonda da dolguyu basıyo oraya taş gibi oluyo, aklın varsa çektirme gittiği yere kadar, ama çekim 30 - 40 ytldir, kanal tedavisi ise 150 ytl civarıdır.
-----------------------------sigorata karşılicak..o yüzden çektirmek istemıyorum 1 tane çektirdim pişman oldum :(
-
Eğer diş bayağı bire çürükse çektir hocam fazla para vermene gerek yok ben kanal tedavisi oldum aq doktor benim hemen biten bir şey değil çok gidip geleceksin...
-
Tiesto bunu yazdı:
Eğer diş bayağı bire çürükse çektir hocam fazla para vermene gerek yok ben kanal tedavisi oldum aq doktor benim hemen biten bir şey değil çok gidip geleceksin...
-----------------------------sonuç itibari ile cebimden para çıkmıcak ben ccanımın derdindeyim :)
-
HeadBanger
bunu yazdı:
-----------------------------Tiesto bunu yazdı:
-----------------------------sonuç itibari ile cebimden para çıkmıcak ben ccanımın derdindeyim :)
-----------------------------Tamam işte sana ne diyorum gitgelden sıkılmazsan eeh yeter aq artık demeyeceksen bide ağrıya dayanacak kadar ramboysan sorun yok :)
-
Tiesto bunu yazdı:
-----------------------------HeadBanger
bunu yazdı:
-----------------------------Tiesto bunu yazdı:
-----------------------------Tamam işte sana ne diyorum gitgelden sıkılmazsan eeh yeter aq artık demeyeceksen bide ağrıya dayanacak kadar ramboysan sorun yok :)
-----------------------------lan korkuyorum ateşe körükle gidiyon :D gel gitler sorun olabilir hele bir başlayalım gerisi gelir :)
-
lan biz adama moral verioz siz kokutuyonuz iyice :) korkma yasinciğim korkma cnm benim acımıcak sinek ıssırığı gibi :)
-
ozAnkaraguclu bunu yazdı:
-----------------------------lan biz adama moral verioz siz kokutuyonuz iyice :) korkma yasinciğim korkma cnm benim acımıcak sinek ıssırığı gibi :)
-----------------------------lan harbi korkutyorum :D o koltukl bende fobi yarattı :D