Kanal Tedavisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    la o dişine göre değişiyo tabi baya bi gidiyosun iltihap bitene kadar içine ilaç falan koyuyo iltihap toplanıyo geçici dolgunun altına o biraz ağrı yapıyo üstüne bastırdıkça ama idare edecen yani o kadar dayanılmayacak intihara sürklicek bişi hissetmedim ben :) ki benim dişde çok çürüktü yani doktor bile kızıyodu bana çok uğraştırıyon beni die :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

sana yerlerini açıklim :D kısacası sağ üst haric

sol en sonun 1 ön altı birde üstü

sağ en sonuncu diş..( 20 yaşıma daha basmadım :D 20 lik diş değil ) 

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek
    hacı 2, 3 kere gidip geleceksin, önce dişini oymaya başlayacak teeee dibe kadar, sinirlere inene kadar oyucaklar sonra, o boşluğu ilaçla temizlemeye başlayacak dipte oluşan çürüğü iyice temizleyecek ama şunu unutma o diş bögesinin iyice uyuşması gerekiyor eğer tam uyuşmadan işlem yaparsa, doktor sinire dokunduğu anda sızlarsın acıdan, o yüzden iyice uyuştuktan sonra hiç bişe anlamıyorsun, 2 kere 3 kere gidiyosun her gidişinde boşluğu temizliyo ilaçlıyo falan en sonda da dolguyu basıyo oraya taş gibi oluyo, aklın varsa çektirme gittiği yere kadar, ama çekim 30 - 40 ytldir, kanal tedavisi ise 150 ytl civarıdır.

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

stillalive bunu yazdı:
    -----------------------------
    hacı 2, 3 kere gidip geleceksin, önce dişini oymaya başlayacak teeee dibe kadar, sinirlere inene kadar oyucaklar sonra, o boşluğu ilaçla temizlemeye başlayacak dipte oluşan çürüğü iyice temizleyecek ama şunu unutma o diş bögesinin iyice uyuşması gerekiyor eğer tam uyuşmadan işlem yaparsa, doktor sinire dokunduğu anda sızlarsın acıdan, o yüzden iyice uyuştuktan sonra hiç bişe anlamıyorsun, 2 kere 3 kere gidiyosun her gidişinde boşluğu temizliyo ilaçlıyo falan en sonda da dolguyu basıyo oraya taş gibi oluyo, aklın varsa çektirme gittiği yere kadar, ama çekim 30 - 40 ytldir, kanal tedavisi ise 150 ytl civarıdır.

sigorata karşılicak..o yüzden çektirmek istemıyorum 1 tane çektirdim pişman oldum :( 

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tiesto
    Tiesto's avatar
    Erkek
    Eğer diş bayağı bire çürükse çektir hocam fazla para vermene gerek yok ben kanal tedavisi oldum aq doktor benim hemen biten bir şey değil çok gidip geleceksin...

Ceza : Ben Rapin Oğluyum. Sagopa Kajmer : Benim öyle Bir oğlum yok.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

Tiesto bunu yazdı:
    Eğer diş bayağı bire çürükse çektir hocam fazla para vermene gerek yok ben kanal tedavisi oldum aq doktor benim hemen biten bir şey değil çok gidip geleceksin...

sonuç itibari ile cebimden para çıkmıcak ben ccanımın derdindeyim :) 

Boş İşler Uzmanı..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tiesto
    Tiesto's avatar
    Erkek

HeadBanger

bunu yazdı:

Tiesto bunu yazdı:

Tamam işte sana ne diyorum gitgelden sıkılmazsan eeh yeter aq artık demeyeceksen bide ağrıya dayanacak kadar ramboysan sorun yok :)

Ceza : Ben Rapin Oğluyum. Sagopa Kajmer : Benim öyle Bir oğlum yok.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    Tiesto bunu yazdı:

HeadBanger

bunu yazdı:

Tiesto bunu yazdı:

Tamam işte sana ne diyorum gitgelden sıkılmazsan eeh yeter aq artık demeyeceksen bide ağrıya dayanacak kadar ramboysan sorun yok :)

lan korkuyorum ateşe körükle gidiyon :D gel gitler sorun olabilir hele bir başlayalım gerisi gelir :) 

Boş İşler Uzmanı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

lan biz adama moral verioz siz kokutuyonuz iyice :) korkma yasinciğim korkma cnm benim acımıcak sinek ıssırığı gibi :)

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    ozAnkaraguclu bunu yazdı:

lan biz adama moral verioz siz kokutuyonuz iyice :) korkma yasinciğim korkma cnm benim acımıcak sinek ıssırığı gibi :)

lan harbi korkutyorum :D o koltukl bende fobi yarattı :D 

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 2790 Toplam Mesaj: 27