Kardelen Ayşeee Kardelen Ayşeee Kadron Nerdee Söylesene :)
-
Eğitim-Sen Merkez Kadın Sekreteri Elif Akgül Ateş, "Kardelen Ayşe" şarkılı reklamın kahramanı Elif öğretmenin kadrolu atama bekleyen binlerce öğretmenlerden biri olduğuna dikkat çekerek, kadınların ve kız çocukların eğitime ulaşımının ancak sağlam devlet politikalarıyla sağlanabileceğini belirtti.
Ateş yaptığı açıklamada, devletin hızla sosyal devletin yükümlülüğü olan alanlardan çekildiğini ve ortaya çıkan boşluğun da piyasa mekanizmaları içinde küçük teşviklerle ya da lokal projelerle doldurulacağının öne sürüldüğünü belirtti. Kadınların ve kız çocukların eğitime ulaşımının ancak sağlam devlet politikalarıyla mümkün olacağını vurgulayan Ateş, "Haydi Kızlar Okulu" ya da "Kardelenler" gibi lokal projelerin soruna çözüm olmaktan uzak olduğunu savundu. Ateş, "Bize sunulanlar birer masaldan ibaret. Kadın yoksulluğuna karşı üretilen projelere ya da kadınların girişimci olmasına karşı değiliz ancak sorunun çözümünün tümüyle bu projelere havale edilmesi kabul edilemez" dedi.Forumda aradım ama bulamadım verildiyse affola..
Haberler.com
-
kardelen ayşe toplumsal sorunumuzdur, hepimiz arkasındayız :C
-
Bence kardelen ayşe ye yapılan bir terbiyesizliktir ve halkımız yanlış bilgilendirilmektedir :)
Abi günde 10 Ytl ye çalışan biri yani sözleşmeli öğretmenlik yapan birini okuttuk ve öğretmen yaptık diye reklamda oynatmayı da bizden başka kimse yapmaz heralde :)
-
kardelen ayse zaten o reklamdan 5-10 yıllık maaşı kadar para almıştır. ahh kardelen ayşe ah... :D
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
kardelen ayse zaten o reklamdan 5-10 yıllık maaşı kadar para almıştır. ahh kardelen ayşe ah... :D
-----------------------------Cem Yılmaz Türk Telekom İçin Oynadı Yaklaşık 250.000 $ verdiler.Ayşeyede 50$ dolar vermişlerdir.
Bu arada başlık dehşet olmuş:D
-
Bizim bora abinin, kardelen ayşe hakkndaki yorumu...
Olm ayda 300 milyona calışacağına, o fizikle günde saatte 300 milyona bile calışılır lan :|
:D:D:D
-
kardelen ayşe ye telekom, telekoma da kafam girsin..
-
ula iftit olduydum karıya zaten... kardelenmiş... peh... bide renenin bora abisi çok farklı bi yorum getirmiş olaya...
-
iyide o kızın adı elif aq niye ayşe diyolar salak salak ... ?
-
yolbulucu bunu yazdı:
-----------------------------
iyide o kızın adı elif aq niye ayşe diyolar salak salak ... ?
-----------------------------tcell kardelen kampanyası yüzünden a.q
-
ya 300 milyona çalışılır mı onda bi yanlışlık vardır net maaşıdır o brüt değildir o paraya çalışılırsa eğitim sıçmış demektir