folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Kargoyu Açan Yurt Müdürüne Ne Yapabilirim ?

Kargoyu Açan Yurt Müdürüne Ne Yapabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

o tarz adamlar mazluma karşı aslan, sesini yükseltene karşı kuzu olurlar. kapısını çalmadan odaya dal ve yüksek sesle, seni bu kurumdan sileceğim, mahkemelerde süründüreceğim dersen yalvarıp ayaklarına kapanması muhtemel.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

bu amınakodum şakirtlerinden çekt,ğimiz nedir amınıa koyim

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Okurken bile olan olaya ben olduğum yerde sinirlendim.

Ben basligi gorunce sinirlendim mk.

Ka1nsha bunu yazdı

Okul değil hocular yurt müdürü cemaat yurdu

hediyem : böyle kalpli malpli bi pastaydı çiçeksepetinden aldıydım 

Sanirim olay burada dugumleniyor. Bu yobazlardan ne beklersin? Sevgi yok, saygi yok, hosgoru yok. Allah var neler yazardim buraya ama Rene'ye soz verdim.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek

aslında çok güzel uğraşılır bunlarla. Bana Teslimat Koşullarım bildirilmedi de, muhtemelen hiç bir evrak v.b. imzalanmamıştır. Ayrıca SMS bilgi sistemide almışsın adreste bulunmadığında direk sana mesaj atarak bilgilendirmeli başka birine teslim etmeden önce... Gönderdiğin il hangi Bölge Müdürlüğüne bağlı ise oranın numarasını alıp Bölge Müdürlüğü ile görüş. Ayrıca dava açıcam falan derken konuşmanın ilk başında bende konuşmayı kayda alıyorum bende bilgi vermek istedim yaptığınız bu rezilliği günlük 20bin kişinin ziyaret ettiği sitemde yayınlayacağım de işin rengi değişir. Sizin yüzünüzden özel bir günümü kutlayamadım ve mağdur edildim de. Yada sen şu yurdun numarasını ver ben bi müdürle görüşeyim :}

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ya onu diyorum numarayı bi ver hocam anasını siktiğim puştuna ulaşayım ben bi iki kelime edicem adam gibi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

bu amınakodum şakirtlerinden çekt,ğimiz nedir amınıa koyim

Her zaman ortalikta olan sakirtler, iddia ediyorum bir teki bile girip bu konuya mesaj yazamaz. Bunlar boyle pislik iste. sıçan gibi, lagim faresi gibiler.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    GusFring bunu yazdı

Okurken bile olan olaya ben olduğum yerde sinirlendim.

Ben basligi gorunce sinirlendim mk.

Ka1nsha bunu yazdı

Okul değil hocular yurt müdürü cemaat yurdu

hediyem : böyle kalpli malpli bi pastaydı çiçeksepetinden aldıydım 

Sanirim olay burada dugumleniyor. Bu yobazlardan ne beklersin? Sevgi yok, saygi yok, hosgoru yok. Allah var neler yazardim buraya ama Rene'ye soz verdim.

benide al Osaka' lara :D bunaldım badem bıyıkların içinde :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

kayıtları aldım yurdun numarası yok çiçeksepetinden aldım sanırım iadeyi kendileri yaptılar o yüzden fazla birşey bilmiyorum şikayette bulunucam dedim olmadı bakalım tanıdık avukat vs ne varsa arıycam 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

kayıtları aldım yurdun numarası yok çiçeksepetinden aldım sanırım iadeyi kendileri yaptılar o yüzden fazla birşey bilmiyorum şikayette bulunucam dedim olmadı bakalım tanıdık avukat vs ne varsa arıycam 

çok yakın bir arkadaşım avukat şu an duruşma için şehir dışına çıktı istersen ben geldiğinde görüşür durum ile ilgili bilgi veririm sana nerden nasıl yol izlemen gerektiğini. Hele bide işin içinde badem bıyıklı var dersem hayatta acımaz canım kardeşimde sağlam sosyalisttir :}

sRcN tarafından 10/Ara/12 17:57 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

srcn hocam iyi olur görüşürsen ya bende bakayım soruşturayım varmı avukat felan tanıdk

Toplam Hit: 7919 Toplam Mesaj: 79