Kargoyu Açan Yurt Müdürüne Ne Yapabilirim ?
-
Ka1nsha bunu yazdı
srcn hocam iyi olur görüşürsen ya bende bakayım soruşturayım varmı avukat felan tanıdk
tamamdır ben geldiğinde görüşür sana dönerim kargo firmasının adı nedir ? Teslimat Koşulları nasıl onay aldığı v.b. durumlarda firma tüzüğüne bakması gerekebilir.
-
Hocam alan kişinin adı soyadı gözükmüyormu.Gözüküyorsa koy buraya adına kayıtlı cep tel varsa doğduğuna pişman olur.
Sen yaz adını buraya ya da pm olarak at.
-
sRcN bunu yazdı
benide al Osaka' lara :D bunaldım badem bıyıkların içinde :D
Gel hocam, bu pisliklerin ulamadigi tek yer burasi. Gerci burada da varlar ama bir polis arkadasim demisti, Japon polisi fettoscu picleri surekli gozetim altinda tutuyorlar diye.
Yaklasik, 9 yil once burada bir tane cemaat ci pic evi vardi ama sanirim polis baskisindan oturu siktir olup gittiler. Suan Osaka SAKIRT FREE
Ayrica ousdei nin dedigini yap. Ayrica sRcN nin arkadasinida bekle derim.
Birde Bulundugun ilde tuketici heyeti ile gorus. Onlar sana en dogru yolu gosterir diye tahmin ediyorum.
sniperscope tarafından 10/Ara/12 18:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam kargoya daha farklı konuşman lazımdı. Mağduriyetinin farkına vardıracaksın onları. Mağduriyet sebebi kargonun alıcıya teslim edilmeyip başkasına verilmiş olması olarak hissettireceksin. Sakin bağırmadan, tane tane ve kararlı konuşunca göt gibi ortada kalır bunlar. Mağduriyetimi bir an önce çözün. Aksi halde bana yaşattığınız bu mağduriyeti 20000 üyeli kendi sitemde ve türkiyenin en büyük sitelerinde şikayet olarak paylaşacağım. Başkasının da aynı durumu yaşamasına izin vermem de. siyaset yap biraz yani. Şimdi siz bu kargo operasyonunu başarılı buldunuz mu ? Nerede müşteri memnuniyeti ? vs..
saydırman lazım. Bence bi daha ara saydır bunları..
-
Sayın müşterimiz 3025355 nolu siparişiniz teslim edilmiştir.teslim Alan:busra özdemir . sonarki siparişlerinizde görüşmek üzere diyor mesajda aynen böyle hocam kargo şirketi olmasa bile ben müdürü şikayet edicem
-
emuxa bunu yazdı
hocam demek le birşey olmıyor mutlaka delil olması gerek eger varsa böyle bir tanadıgın sana fiş fatura kesebilcek ona kestirt 1000 2000 tl lik bir fatura veya fiş ve dedigim gibi gerisi kolay ya şirket sana 2000 tl lik ödeme yapacak anlaşabilirsen yada mahkeme yolu ile ugraşarak daha fazlasını alırsın ! ama yaklaşık 5 6 ay kadar bir süre ugraştırırılar şirketle anlaş daha iyi ama fiyatta da abartma yüzük degeri 1100 filan desen yeterli ) çünkü şuanda 18 karat altın 0.50 karat pırlanta yüzük yaklaşık 800 tl ye filan geliyor ona göre !
kargo firmasının şartlarını içeren yazıyı oku ona göre şikayet et, normalde krgo firmları , gönderilen paketteki , paradan , çekden , senetten , takı dan sorumlu değiliz gibi ifadeleri vardır .Onları oku , ona göre şikayet et,
kız arkadaşına da yurda kayıt ile ilgili herhangi bir şey imzalamış mı onu da öğren. Her ne kadar özele girse de o müdür kendini garantiye alacak bi yurt anlaşması çıkarmasın ortaya.Şüpheli paketti ayağı yapmasın :))
Kargo firması da , müdürde cezasını çeksin ama dediğim gibi abartırken yanlış adım atma , haklı davanda haksız duruma düşme...
-
O yapan müdürü ele geçirmek lazım aslında topluca gidip bi grsünde göz dağını anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu. Üüzüldüüm bak hocam sen kargo şirketine dava aç direk. Müdürüde bir yerelre şikayet etmk lazım mala zarar vermekten filan.
-
vallahi hocam isin zor suan her bok bunlarin elinde ama bir avukata danis isyersen gotleri acayip kalkti adamlarin ama
-
hocam iyi bir avukat ile çok pis sikersin
-
sniperscope bunu yazdısRcN bunu yazdı
benide al Osaka' lara :D bunaldım badem bıyıkların içinde :D
Gel hocam, bu pisliklerin ulamadigi tek yer burasi. Gerci burada da varlar ama bir polis arkadasim demisti, Japon polisi fettoscu picleri surekli gozetim altinda tutuyorlar diye.
Yaklasik, 9 yil once burada bir tane cemaat ci pic evi vardi ama sanirim polis baskisindan oturu siktir olup gittiler. Suan Osaka SAKIRT FREE
Ayrica ousdei nin dedigini yap. Ayrica sRcN nin arkadasinida bekle derim.
Birde Bulundugun ilde tuketici heyeti ile gorus. Onlar sana en dogru yolu gosterir diye tahmin ediyorum.
hakikaten yaşayasım gelmiyor bunlar yüzünden bu ülkede kaçıp gidesim var oto yıkama işi bile yaparım o kadar bunaldım bunlardan. Şeriatı bekliorm oda gelince kesin kaçıcam zaten :}}