Karizmayı Dağıttıgımız Anlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

Arkadaşlarla yemek yiyecektik. Lokantaya gittiğimde henüz kimse yoktu.. Bir süre sonra kalabalık bir grup halinde geldiler. Öpme faslında o sırada sipariş almak üzere bekleyen garsonu da öpmüştüm! Tabii kahkaha tufanı kopmuştu. İşte o an benim bittiğim andı.

Gece otobüsle İstanbul'dan İzmir'e gidiyordum. Yanımda oturan da benim gibi iri kıyım olunca komple vücut teması oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde, ikimiz de uyumuşken, yanımdaki yolcu birden sıçradı. Karımdan alışık olduğum için, 'Geçti bitanem. Ben yanındayım, yok bir şey' deyiverdim! Adam gözlerini aralayıp dehşetle bana bakmıştı. İşte o an benim bittiğim andı.

Üniversite yıllarım. Kulak rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gitmiştim. Doktor muayene esnasında rahat olmam için benimle sohbete başladı. 'Ögrenci misin?' 'Evet.' 'Hangi üniversite?' 'Uludağ.' 'Ben de oradan mezun oldum. Hangi bölümde okuyorsun?' 'İşletme' dedim ve bombayı patlattım: 'Siz hangi bölümden mezun oldunuz?' 'Sence?' İşte o an benim bittiğim andı.

Sabah ofiste telefonla konuşuyordum. Telefonu omuzumla başımın arasına sıkıştırmıştım. Elimin birinde cep telefonu, diğerinde poğaça vardı. Cep telefonumu şarj etmek isterken şarj aletinin ucunu birden poğaçaya soktum! Gören oldu mu diye kafam? çevirince de müdürümle göz göze geldim. Sırıtıyordu. İşte o an benim bittiğim andı.

Lise 1. sınıftaydım. Kimya dersinde "Isınan maddeler genleşir" konusunu anlatan hocamız, 'Örneğin pirinç' deyince atladım: 'Haklısınız hocam yaa! 2 bardak pirinci ısıtinca koca bir tencere pirinç pilavı oluyor.' Hoca, 'Oğlum bu yemeklik pirinç değil, metal olan pirinç' deyince bütün sınıf gülmekten yerlere yatmıştı. İşte o an benim bittiğim andı.

Eve gitmek üzere Bakirköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp, 'Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp, 'Abi bu Bakirköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim bittiğim andı.

Sizin Karizmayı Dagıttıgınız Anları Alalım hadii :D 

@geyik konularını genele açınca da karizma dağılmış sayılır mı?

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    ders tarihti. senenin sonu. herkez sıcaktan bunalmış. mal mal birbirine bakıyor yada sohbet etmeye çalışıyor. tarih hocamız(bayan) canım sıkılıyo tarzında birşeyler dedi. ben de onun dans dersleri falan aldığını biliyorum daha önceden, TANGA yapalım mı? hocam dedim. TANGOymuş o... 

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    sınıfta uyuyorum. biri ensemden dürrtü

hasiktir lan dedim :D

Bidaha dürttü

ya kimsin layn diince kimyacı :|

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnT_X
    EnT_X's avatar
    Homo

17 yaşında bi adam üniversite yıllarıyla ilgili anıları var karısı var hmm çok hoş

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    lisedeyken simit 35 ykr ben kantinciye 50 ykr veriyorum bana üstüne ya 3 tane şeker veriyor ya 1 şeker + 10 ykr, yada 2 şeker + 5 ykr, ulan her seferinde para üstü diye şekeri iteliyor, birkaç kere söyledim adama ben şeker istemiyorum paramın üstünü ver, bozuk yok dedi, bende o gün şekeri yemedim, öbür gün 25 ykr bide 2 tane şeker verdim kantinciye, kendimi çok uyanık ve zeki sanıyordum o anda fakat kantinci abimiz 2 şekeri ve simiti veripte ye o şekerleri deyince kendimi baya bi ezik hisstemiştim doğrusu, zaten ondan sonra bidaha kantinde bişi almadım heralde :D kısa süre sonra mezun oldum zaten.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek
    hotboy bunu yazdı:
    -----------------------------
    lisedeyken simit 35 ykr ben kantinciye 50 ykr veriyorum bana üstüne ya 3 tane şeker veriyor ya 1 şeker + 10 ykr, yada 2 şeker + 5 ykr, ulan her seferinde para üstü diye şekeri iteliyor, birkaç kere söyledim adama ben şeker istemiyorum paramın üstünü ver, bozuk yok dedi, bende o gün şekeri yemedim, öbür gün 25 ykr bide 2 tane şeker verdim kantinciye, kendimi çok uyanık ve zeki sanıyordum o anda fakat kantinci abimiz 2 şekeri ve simiti veripte ye o şekerleri deyince kendimi baya bi ezik hisstemiştim doğrusu, zaten ondan sonra bidaha kantinde bişi almadım heralde :D kısa süre sonra mezun oldum zaten.
    vay ipne bi de artistik taslıyor

destination@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Askerdeyken (3 ay once) bizim bi bascavus var albaylaları kafaya alıyo d.ssaklı yani: )adam ruyalarına giriyordu bolugun.Heneyse bi gun aldı beni land rovera gel bizim evde askeri telefon hattı cekeceksin dedi bindik gittik: )

land sofuru de benim arkadas o yanımda kaldı bascavus sız rahat olun bıtınce boluge gidersiniz dedi bindi sivil arabasına uctu.

hattı kontrol ederken dusmemek ıcın duvara yapısık bi vazıyette bizim arkadasa komutlar veriyordum bı ara arkadasa bakmadan pense soymuyor su bıcagı verde indirim su kablonun kilodunu dedim: )

baktım onume bi bizak uzandı aldım bu degil ebes.ni s.k.igim benim getirdigim maketi ver dedim.elimi onden uzatmıs dusmemek icinde iyice kutuyu tutmusum ama bi turlu elime veren yok bi sey: )

hafif donup baktım az once uzatılan bıcagı elinde mahcup mahcup tutan bascavusun karısı duruyo: ) bizim itde az ilerede onların evcil itiyle dalasıyo: )

o an dusup olmek istedim ama cayı getirirken siz askerler cok kufurlu konusuyorsunuz dediginde susarak ozur dilemis oldum: )

ah uleyn hep yatarken bı gun onu kacirmayi dusunoyrdum mutsuzdu:D:DD 

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yagiztektas
    yagiztektas's avatar
    Erkek
    Mm ben kızlara rezil olmştm.. bi kız ark vardı bisikletiyle gelmiş okula.. o gün bendede bisiklet vardı ..nese bu böle amatör gibi kullanıodu.. bak seyrette öğren abinden dedim.. başladım hareketler yapmaya.. bisiklet cambazlıını severim..:D tabi rzil olmadıım sürece..:D bi hareket yapiim derken pantolon yırtıldı..görünmesin die yalpalarken gümm die yapştım yere..:D:D tanıdık tanımadık kim var kim yok yarıldı orda.. nası kaçtımı ben biliorm:D:D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Juba
    Juba's avatar
    Erkek

homoğa goyum bizim 9. sınıfa fatma hoca vardı ders anlatıyodu arkamdada kahrolasıca ismail vardı . durup dururken dedi "tabakta et kartal tibet" . bende bundan gaz alaraktan (sınıfta gürültü vardı tam ben lafıma başladığım anda herkes sustu) damda erik fatma girik" dediydim sınıf bi kopmuştu ama hocada 3 hafta kan getirmişti benden . ona dediğimi sanmış :D.

1 tane de

okulun bahçesi ufak bizim millet top neyin oynuyor voleyboluydu basketboluydu neyse bahçeye çıktım 4 5 adım attıktan sonra biri voleybol topuna smaç vurdu tak kafadan sekti top millet bi gülüştü hay skcem dedi devam ettim yürümeye, kantine giderken basket potasının altından geçerken salak herif atacağı pası ıskaladı geldi yine benim kafaya çarptı millet baktı gene aynı adam yıkıldılar gülmekten .hay sizinde topunuzunda ... gavatlar dedim gittim :D .

bu beraz uzun olabilir okuyun ama baya güzel ...

matematik dersindeyiz . matematik hocasıda önceki senelerden bizi tanır ve sever bizde genelde taşak geçeriz dersinde neyse o gün ölçüyü biraz fazla kaçırdık . arkadan bi arkadaş ismail bibici adında bi herife ismail verici dedi bi güldük ismail de dedi ismail verici değil sikici olum dedi biz öldük gülmekten zaten tüm ders mına koyduk ortalığın hoca dedi bi arkaya geçin bakıyım siz .7 kişiyi sıraya dizdi hoca öndeki sıralarıda çektirdi . 1. den başladı çat bi yumruk karna 1 yumruk omza 1 tokat surata 1 tokat kelleye 2. ye geldi 1 tokat ense 1 tokat surata 1 de omza yumruk geldi 3. ye alttan 1 tane tokat çıkarttık surata adam ah deyip kafayı çevirdi alttan bide aparkart yedi burnu kanadı elemanın bana geldi sıra hassk dedim. sınıf başkanıyım hoca dedi bide "sınıf başkanı olcan it" dedi elini kaldırdı ben kafayı eğdim tam vurmuycak dedi kafayı kaldırırken çaktı suratıma tokadı kulağıma geldi 2 ders çınladı kulağım :D diğer arkadaşa gelince alttan bi böbreğe çaktı yumruğu arkadaş suratıma vurmasın diye gard aldı fakat ne fayda hocanın göz döndü 1 kere garddan açığı buldu suratının ortasına yumruğu 1 gömdü  çocuk pert . diğer elemana geldi onada 1 tokat 1 yumruk yolladı . en son kahramınızın boyu 1.9o civarında hocanın boy pek yetmedi ama 1 tokatta ona attı . biz kırık kol şişik göz  topallaya aksaya geçtik oturduk bu arada gülmemek için zor tutuyoruz kendimizi . ders bittikten sonra bi güldük sormayın amk. kızlar toplandı felan zaten rezil olduk onlarda diyor "ay valla içim cız etti hoca size vurdukça" dedi. bende dedim "1 sie kızım dayağı yedik sen ne dion hala :D" arada bize bakıp bakıp gülüyolardı . hocanın bu ünü öğretmenler odasına kadar gitti . tüm hocalar derse girdikten sonra zeki hoca sizi okşamış bide ben okşamıyım diye şaka yapmaktan vazgeçmiyorlardı :). işte buda böyle

Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, İnsanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu. Pir Sultan Abdal
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

bizim fizikçi var :| bu sene girmeye başladı derslerimize L4 üm herneyse :| geldiği okulda buna tıss tıss derlermiş :|

bizde ne bilelim adama öyle deyince anasını sikmekten beter ettiğimizi..

işte ilk dersinde hoca sınıfa girdi :| ben tıss tıss dedim adam kim o abesini siktiğimin yafşaa diye baqırdı :| bende sıkıla bozula benim hocam demeye kalmadı dışarı gel dedi :| çıktık dışarı o sırada içerden de bizi dinliyorlarmış..

adam direk küfürleri saymaya başladı :|

o günden sonra biizm sınıf yafşaklı sınıf olarak kaldı :| 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Juba bunu yazdı:

homoğa goyum bizim 9. sınıfa fatma hoca vardı ders anlatıyodu arkamdada kahrolasıca ismail vardı . durup dururken dedi "tabakta et kartal tibet" . bende bundan gaz alaraktan (sınıfta gürültü vardı tam ben lafıma başladığım anda herkes sustu) damda erik fatma girik" dediydim sınıf bi kopmuştu ama hocada 3 hafta kan getirmişti benden . ona dediğimi sanmış :D.

1 tane de

okulun bahçesi ufak bizim millet top neyin oynuyor voleyboluydu basketboluydu neyse bahçeye çıktım 4 5 adım attıktan sonra biri voleybol topuna smaç vurdu tak kafadan sekti top millet bi gülüştü hay skcem dedi devam ettim yürümeye, kantine giderken basket potasının altından geçerken salak herif atacağı pası ıskaladı geldi yine benim kafaya çarptı millet baktı gene aynı adam yıkıldılar gülmekten .hay sizinde topunuzunda ... gavatlar dedim gittim :D .

bu beraz uzun olabilir okuyun ama baya güzel ...

matematik dersindeyiz . matematik hocasıda önceki senelerden bizi tanır ve sever bizde genelde taşak geçeriz dersinde neyse o gün ölçüyü biraz fazla kaçırdık . arkadan bi arkadaş ismail bibici adında bi herife ismail verici dedi bi güldük ismail de dedi ismail verici değil sikici olum dedi biz öldük gülmekten zaten tüm ders mına koyduk ortalığın hoca dedi bi arkaya geçin bakıyım siz .7 kişiyi sıraya dizdi hoca öndeki sıralarıda çektirdi . 1. den başladı çat bi yumruk karna 1 yumruk omza 1 tokat surata 1 tokat kelleye 2. ye geldi 1 tokat ense 1 tokat surata 1 de omza yumruk geldi 3. ye alttan 1 tane tokat çıkarttık surata adam ah deyip kafayı çevirdi alttan bide aparkart yedi burnu kanadı elemanın bana geldi sıra hassk dedim. sınıf başkanıyım hoca dedi bide "sınıf başkanı olcan it" dedi elini kaldırdı ben kafayı eğdim tam vurmuycak dedi kafayı kaldırırken çaktı suratıma tokadı kulağıma geldi 2 ders çınladı kulağım :D diğer arkadaşa gelince alttan bi böbreğe çaktı yumruğu arkadaş suratıma vurmasın diye gard aldı fakat ne fayda hocanın göz döndü 1 kere garddan açığı buldu suratının ortasına yumruğu 1 gömdü  çocuk pert . diğer elemana geldi onada 1 tokat 1 yumruk yolladı . en son kahramınızın boyu 1.9o civarında hocanın boy pek yetmedi ama 1 tokatta ona attı . biz kırık kol şişik göz  topallaya aksaya geçtik oturduk bu arada gülmemek için zor tutuyoruz kendimizi . ders bittikten sonra bi güldük sormayın amk. kızlar toplandı felan zaten rezil olduk onlarda diyor "ay valla içim cız etti hoca size vurdukça" dedi. bende dedim "1 sie kızım dayağı yedik sen ne dion hala :D" arada bize bakıp bakıp gülüyolardı . hocanın bu ünü öğretmenler odasına kadar gitti . tüm hocalar derse girdikten sonra zeki hoca sizi okşamış bide ben okşamıyım diye şaka yapmaktan vazgeçmiyorlardı :). işte buda böyle

ımm $ey dersinize muhammed alimi giriyor ?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
Toplam Hit: 7017 Toplam Mesaj: 44