Karneler Nasıl Millet?
-
karneleri aldık 15 günlük tatile girdik tbt ta öle ağlayan sızlayan ah notum kötü diye düşünen birinin olduunu sanmıyorum :) asker yok bende ama matematik her zamanki gibi sorunlu teşekkür aldım :D sizden naber
-
nasıl dedin hata yapdın :(
normalde 1 tane :S ama hoca gecen bizde 1 cameralı tel yakaladı ondada bizim videolar fln vardı arkalarla tepişrken cekılmıs videolar:D nedense hepsindede başrol oynuyom amk:( neyse bu isimleri aldı işde o isimlerin notlarını fln dusurdu.. benım de ümü 1 yapdı..1 dersim 44 geliyordu 1 verdi.. 1 dersimde 42 geliyordu onada 1 verdi.. toplam 4 zayıf var :( ben o hocanın mq :( ona o yetkiyi verenin götüne koyam..
-
ben okumuyorum ama
mahalledeki çocukların karneleri süper :)
babaları sabahtan beri sövüyor a.q :)
-
tesekkür aldıq a.q
-
bombok :D
-
Biz de kur sistemi dedikleri zımbırtı var. İlk iki kuru göt zoruylada olsa geçmişim a.q :)
-
dil ve anlatım : 3 (nasıl oldu anlamış deilim :D)
din kültürü : 5
inkılap tarihi : 3 (full kopya :D)
felsefe : 3
yabancı dil : 2 (1 düşüodu hoca saolsun son yazılıda koydu :D)
trafik : 3 (nasıl 3 anlamadım a.k :S)
grafik ve animasyon : 3
görsel programlama : 5
işletim sistemleri(açık kaynak) : 5
web programlama : 4
-----------
teşekkür aldım :D 3.79 :D mutluyum huzurluyum a.k :D
-
bend onur belgesi aldım:D.enayi gibi hiçç devamsızlık yapmadım bu belgeyi verdiler..
-
fatihaydemir14 bunu yazdı:
-----------------------------
bend onur belgesi aldım:D.enayi gibi hiçç devamsızlık yapmadım bu belgeyi verdiler..
-----------------------------19 günü geçirdim :D 1. dönem karneye 14 özürsüz 1 özürlü yazdılar :D
1 puanla takdiri kacırdım amk ya :D
sikicem böle işi :D
2 tane 3 var :D 2 tane 4 var gerisi 5 amk :D
3 gelen derslerde biri 67 dieri 69 :D
gittim YASEMİN fahişesinin yanına hocam bi 4 verseydiniz yqa 1 puan vermediniz ( edebiyat dersi ) dedi hakedene veriom bende dedim iyi o zaman erdem haketmiş ona vermişsiniz xD ahahahaha kovdu beni :D
yunusemre bilir :D SÜHA hocayı :D ona gittim hocam 67 i 4 yapmadınız alacagınız olsun dedim :d oda dedi calıssaydın alsaydın :D bende iiii tamam :( diebildim cünkü o oc den cok korkuorm xD
-
Bina Fiziği > AA
Mimarlık tarihi > BA
CAD >BA
Sürtüktür > BB
Proje 3 > CC
Sanat tarihi 2 > CC
Şehir planlama tarihi > CC
2.83 bu dönem sıçtık yani proje BB gelse 3 olacağıdı..mis..
-
mat 1
kimya 1
fizik 3
din 4
beden 5
türk edeb 5
dil ve an 3
ing 4
almanca 3
tarih 5
web programlama ve tasarım 5(aa)