Karneler Nasıl Millet?
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------
4,05 ortalama ile teşekkür aldım bizim lisede 3,70 le teşekkür alınıor törende acıkladır baska liselerde var mı
ben 3.50 biliodum
hangi lise o lise... bizde 3,5 teşekkür 4,5 takdir...sınıfta kalmada 3,0...gerçi şimdi puanlı sisteme geçildi ama...şimdi 85 takdir, 70 teşekkür...
-----------------------------müdür yardımcısı karneleri dağıtmadan önce söledi 3,70 die hatta sınıftan arkadas tam 3.50 yidi puanı vermediler
okul Şişle End.meslek lisesi Bİlişim teknolojileri
-
EmQceR bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
4,05 ortalama ile teşekkür aldım bizim lisede 3,70 le teşekkür alınıor törende acıkladır baska liselerde var mı
ben 3.50 biliodum
hangi lise o lise... bizde 3,5 teşekkür 4,5 takdir...sınıfta kalmada 3,0...gerçi şimdi puanlı sisteme geçildi ama...şimdi 85 takdir, 70 teşekkür...
-----------------------------müdür yardımcısı karneleri dağıtmadan önce söledi 3,70 die hatta sınıftan arkadas tam 3.50 yidi puanı vermediler
okul Şişle End.meslek lisesi Bİlişim teknolojileri
-----------------------------o okulda okumadım ama o okulu bilirim onu sana sulomu söyledi o kolsuz ipnenin a.q
-
yok hacı bizim okulda 8 tane müdür yardımcısı var.
o değilde baskası soledi
-
eski sistem 3.62 ile teşekkür alırken yeni sistemde 69.12 ile babayı aldım
-
6 tane 1 beklediğimden iyi
-
totalvoltage bunu yazdı:
-----------------------------Bizim biladerin inkilap tarihi vize 60 sınıf ortalaması 40
final 40 sınıf ortalaması 41 CB almış geçermi?
sorup duruyo ibne
verdiğin bilgiler ile burdan bişe söyLemek yanlış olur.çünkü okuduğu okuldaki sistem nasıl belki çan eğrisi o dersde olmucak belkide geçme notu var 70-60 ama kaçla..yani şu varki herşey hocaya bağlı :| millet tatil yaparken bizde finaller e merhaba diyoruz hadi bakalım :) -
lise hayatımın ilk tesekkürünü aldm xD
-
valla arkadaşlar 8 zayıf 6 zayıftan bahsedenleriniz var şaşırdımm daha hiç 1 im olmadı 2 de her sene mutlaka 1 tane olurda 8 tene 1 acayip oldum ya :D:D
-
eray bunu yazdı:
valla arkadaşlar 8 zayıf 6 zayıftan bahsedenleriniz var şaşırdımm daha hiç 1 im olmadı 2 de her sene mutlaka 1 tane olurda 8 tene 1 acayip oldum ya :D:D
e çalışmıoz bırakta olsun o kadar. ama bunu marifet olarak görmeyin . Bide bizim sınıfta çalışıpta 6 tane zayıf getiren salaklar var nerelerine çalışıyolar anlamıyorum -
67,25 :| siktir aq