Katil Kim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

> > Şimdi size yaklaşık 3 Hapishanede toplam 4000 katile sorulmuş bir sorudan bahsetmek istiyorum.
    > > Bu soru IQ seviyesi yüksek katillere yöneltilmiş ve %90 ı aynı cevabı vermiş. soru: (Olay gerçektir...)
    > > 1996 sabahı babasının odasına giren 23 yaşında bir kız , babasının kalp krizinden öldüğü görür.
    > > Ardından hastahaneye vs.. götürmelerine rağmen adamı kurtaramazlar. Ertesi gün cenaze törenine
    > > gelen kız , tören bitişinde bi adamı görür ve görür görmez ondan etkilenir. Ona aşık olur ve onun kim
    > > olduğunu bulmak için tanıdığı herkesi arar ama bi sonuca ulaşamaz. Artık onu unutmaya karar
    > > vermiştir. Umduğu gibi onu unutur ve hayatını devam ettirmektedir. Artık 25 yaşına gelmiştir. Birgün
    > > ablasıyla beraber gittiği bir evde bir resimle karşılaşır, resimdeki adam ona yabancı gelmemektedir.
    > > Kısa sürede onun 2 yıl önce aşık olduğu adam olduğunu hatırlar ancak kim olduğunu sormaya
    > > cesaret edemez. Aradan 2 gün geçer ve kızın ablası ölür, herkes şoktadır! Kimin yaptığını ve niçin
    > > yaptığını bulmaya çalışırlar ama nafile , sonunda IQ seviyesi yüksek bir katile bunun sebebini sorarlar,
    > > 2 sn de cevabını bulur...
    > > Sizce kızın ablası niçin ölmüştür?

Böyle bir mail geldi  gönderene reply yaptım cevap gelmedi. bilen varsa yazsın kafayı yicem kendimi aptal gibi hissetmeye başladım.((

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    kızın ablasını kardeşi yani bizim kız öldürmüştür bence. hatta açıklamasını yapim kız ablasını öldürünce herifin yine cenazeye geleceğini düşünür. ve böylece tanışıp kaynaşırlar :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

acaba katil kız olabilermi ?

o resimdeki onun eşi vs vs buda dayanamıo ablasını vuruo :P 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
       yav iyide öldürcek kadar neden ileri gitsin ki?zaten unutmuş sonra resmini gördüğü yerde ablasının evi değilki

Temel adalettir .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Kız tekrar polisi görmek için bacısını öldürür :)

Forumda kaç kere verdildi, hepsinde de bildim ne zekiyim lan ben :D 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

el cevab;aşık olduğu adamı görmek bir daha görmek için...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    zigana bunu yazdı:
    -----------------------------
    yav iyide öldürcek kadar neden ileri gitsin ki?zaten unutmuş sonra resmini gördüğü yerde ablasının evi değilki
    -----------------------------
    o zmn ablası resmi görünce kim bu yakışıklı demiştir. buda dayanmayıp sıkmıştır kafasına :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Osiris
    Osiris's avatar
    Erkek

ben kız olsam ablamı o adamı tekrar görmek için öldürürüm :D

Bana bakip her zaman gulumseyin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    böyle soru mu olur be!?!?!:P:P

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    bence kız babası ölünce geldiği için bi aile dostu olduğunu düşünür ve kızkardeşini öldürünce onunda cenazesine gelip ve yine onu göreceğini düşünür...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zervalone
    zervalone's avatar
    Erkek
    tamam lan açıklıyorum kıza ben kaydım
Toplam Hit: 3834 Toplam Mesaj: 22