Katil Kim ?
-
> > Şimdi size yaklaşık 3 Hapishanede toplam 4000 katile sorulmuş bir sorudan bahsetmek istiyorum.
> > Bu soru IQ seviyesi yüksek katillere yöneltilmiş ve %90 ı aynı cevabı vermiş. soru: (Olay gerçektir...)
> > 1996 sabahı babasının odasına giren 23 yaşında bir kız , babasının kalp krizinden öldüğü görür.
> > Ardından hastahaneye vs.. götürmelerine rağmen adamı kurtaramazlar. Ertesi gün cenaze törenine
> > gelen kız , tören bitişinde bi adamı görür ve görür görmez ondan etkilenir. Ona aşık olur ve onun kim
> > olduğunu bulmak için tanıdığı herkesi arar ama bi sonuca ulaşamaz. Artık onu unutmaya karar
> > vermiştir. Umduğu gibi onu unutur ve hayatını devam ettirmektedir. Artık 25 yaşına gelmiştir. Birgün
> > ablasıyla beraber gittiği bir evde bir resimle karşılaşır, resimdeki adam ona yabancı gelmemektedir.
> > Kısa sürede onun 2 yıl önce aşık olduğu adam olduğunu hatırlar ancak kim olduğunu sormaya
> > cesaret edemez. Aradan 2 gün geçer ve kızın ablası ölür, herkes şoktadır! Kimin yaptığını ve niçin
> > yaptığını bulmaya çalışırlar ama nafile , sonunda IQ seviyesi yüksek bir katile bunun sebebini sorarlar,
> > 2 sn de cevabını bulur...
> > Sizce kızın ablası niçin ölmüştür?Böyle bir mail geldi gönderene reply yaptım cevap gelmedi. bilen varsa yazsın kafayı yicem kendimi aptal gibi hissetmeye başladım.((
-
kızın ablasını kardeşi yani bizim kız öldürmüştür bence. hatta açıklamasını yapim kız ablasını öldürünce herifin yine cenazeye geleceğini düşünür. ve böylece tanışıp kaynaşırlar :D
-
acaba katil kız olabilermi ?
o resimdeki onun eşi vs vs buda dayanamıo ablasını vuruo :P
-
yav iyide öldürcek kadar neden ileri gitsin ki?zaten unutmuş sonra resmini gördüğü yerde ablasının evi değilki
-
Kız tekrar polisi görmek için bacısını öldürür :)
Forumda kaç kere verdildi, hepsinde de bildim ne zekiyim lan ben :D
-
el cevab;aşık olduğu adamı görmek bir daha görmek için...
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------
yav iyide öldürcek kadar neden ileri gitsin ki?zaten unutmuş sonra resmini gördüğü yerde ablasının evi değilki
-----------------------------
o zmn ablası resmi görünce kim bu yakışıklı demiştir. buda dayanmayıp sıkmıştır kafasına :D -
ben kız olsam ablamı o adamı tekrar görmek için öldürürüm :D
-
böyle soru mu olur be!?!?!:P:P
-
bence kız babası ölünce geldiği için bi aile dostu olduğunu düşünür ve kızkardeşini öldürünce onunda cenazesine gelip ve yine onu göreceğini düşünür...
-
tamam lan açıklıyorum kıza ben kaydım