Katil Kim ?
-
ehueheu sadece senmi abi yapma yaa:D
-
Bu soruyu daha once gormustum , sorunun cevabını vermişler ztn.
Tekrar o adamı gorebilmek için ablasını oldurmustur kız hatta bu cevabı verdigin zmn senin % bilmem kac katil olma potansiyeline sahip oldugunu soylerler.
-
katıl kız (necla)-olenler -baba (laz ziya) - abla(nesrin) -esrarcengiz kisi- yaslı adam (testere necmi) yönetmen serdar akar hade bakalım ( TESTERE 2 ) YANİ SAV bu kadroyla bu senaryoyla çekilseydi nasıl olurdu bi de nuri alço olcak tabi :D:D:D
-
"bu hikaye bitmeyecek :D
- o kalp krizinden ölmedi kızı onla çiftleşmek istiyodu,ve kolasına ilaç atarak onu etkisiz hale getirmek istiyodu.Ama bu gerizekalı salak kız ilaç yerine bakkaldan siyanür alınca peder Hakk Teala 'nın rahmetine kavuştu,mahalledeki gizemli piç osman da kumar arkadaşı necip in cenazesine gitti,küçükken mahallede kaydığı seval i gördü seval de bunu görünce aşıklandı,hoşlaştı.. ama osman zamanla amcıklara benzeyen seval i görünce korkudan eve kaçtı ve bidaha çıkmadı,seval se çocukluk yıllarını hatırlamak için onu arıyodu ulan erkekmi yok amu gördümü sokucak işte hepsi edasıyla vazgeçti fakat 2 sene geçmeden osman ı babası necip in yanında bi fotoğrafda kumar oynarken çekilmiş bi şekilde gördü sormadı cesaret gelmedi,sonra canı sıkıldı sordu ablasına,züheyla bu osman kim? osman mı nerden biliyon lan adını? küçükken kayıyodu bana :| lan aşığım ben ona pat küt pat küt hede hödöö :P
:P şimdi katil kim= -
kız ablasını öldürmüstür cünkü ablasıda aynı adama asık olmustur :)
----------------------
bence kız babası ölünce geldiği için bi aile dostu olduğunu düşünür ve kızkardeşini öldürünce onunda cenazesine gelip ve yine onu göreceğini düşünür... dogru cevap buydu yanlıs hatırlamıyorsam zorkaya ii bi katil oLabilirsin ha gayret seri olmaya bak :)
-
kizin katili adamdır çünki küçük kardeş odaya girdigi zaman kalpkrizi geçirdigini gördü bu adam kalp krizi geçirdigine göre ilaçlarını almamış olma ihtimali vardır ve zengin biriside olabilir bu adam buna göre bu babayı abla öldürdü ablayı ise cenazeye gelen adam öldürdü eger adam zengin ise parayı anlaşmak için iki sevgili bu tezgahı kurdu ardından adam cenazeye gitti gittigi zamanda bizim küçük kızı gördü küçük kıza tutuldu ve ablasıyla anlaşamadı ablasınıda o adam öldürdü
-
bence kızın babası öldürdü ablasını babası da numara yaptı aslında ölmemişti :D
-
Bence kız ablasını öldürdü. Tekrar bi cenaze töreni olsun ve o ablasını öldürmeye değecek kadar yakışıklı olan adamı tekrar görebilmek için :)
Afedersiniz ama cevabı bu ise ben o kızın a.q. sayın arkadaşlar :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Bence kız ablasını öldürdü. Tekrar bi cenaze töreni olsun ve o ablasını öldürmeye değecek kadar yakışıklı olan adamı tekrar görebilmek için :)
Afedersiniz ama cevabı bu ise ben o kızın a.q. sayın arkadaşlar :)
-----------------------------
durmak yok yola devam:D -
bak şimdi çünkü o adam ablasının kocası veya erkek arkadaşı gibi bişe
cevap yazılcak mı?